ייעוץ אינטרוואלים זה טוב?

ירדן נעים

משתמש פעיל
331
6
נק' מוניטין:
15
331
6
הולמס פלייס נתניה
אני עושה HIT אני רוצה שתגידו לי עם אני עושה את זה טוב (עושה פעמיים בשבוע)
5 דקות חימום על 10 קמ''ש
ואז מתחיל חצי דקה 18 קמ''ש ואז דקה מנוחה ככה 7 פעמיים ואז עושה אירובי על 8 קמ''ש 20 דקות זה טוב ?

לא תעשה רק אינטרוולים תעשה 5 דקות ריצה חימום ואז 30 שניות 90-100% מהמהירות שלך ואז 30 שניות על ה50% מהירות שלך לפחות 6-8 פעמים

• פותח/ת השרשור
לא תעשה רק אינטרוולים תעשה 5 דקות ריצה חימום ואז 30 שניות 90-100% מהמהירות שלך ואז 30 שניות על ה50% מהירות שלך לפחות 6-8 פעמים
קראתי במאמר שצריך לשלב אינטרוואלים ואירובי בעצימות בינונית

• פותח/ת השרשור
נו מה רשמתי לך תעשה אינטרוולים חצי דקה ואז 50 % מהמהירות שלך (עצימות בינונית) במשך חצי דקה 6-8 פעמים
אתה יכול להסביר את זה ביותר פשוט אני לא מבין בזה

אישית אני חושב שזה בלתי נסבל לעשות אינטרוולים בהליכון, בייחוד כשעוברים למהירויות גבוהות. ההליכון פשוט מאיץ לאט מידיי.
בא החוצה ותעשה שם את האימונים. ריצה אמיתית עדיפה בהרבה

• פותח/ת השרשור
אישית אני חושב שזה בלתי נסבל לעשות אינטרוולים בהליכון, בייחוד כשעוברים למהירויות גבוהות. ההליכון פשוט מאיץ לאט מידיי.
בא החוצה ותעשה שם את האימונים. ריצה אמיתית עדיפה בהרבה
אני מעלה את המהירות 7 שניות לפני ומוריד ישר שזה מגיע ל 30 שיניות אני שואל עם זה טוב מה שאני עושה או שלא?

אני מעלה את המהירות 7 שניות לפני ומוריד ישר שזה מגיע ל 30 שיניות אני שואל עם זה טוב מה שאני עושה או שלא?
בגדול זה טוב, אבל ההתעסקות עם ההליכון לא נראת לי הכי בריאה לאימון.
הרבה יותר פשוט לרוץ בחוץ עם סטופר/טיימר.

נערך לאחרונה:
נתחיל מזה שקשה עד בלתי אפשרי(ומסוכן) לתת ספרינט all out בהליכון.
שנית, למדוד בקמש"ים זה אידיוטי... בשביל "יוסי" 10 קמ"ש זה קצב קליל, ובשביל "שבתאי" זה יכול להיות כמעט ספרינט...
איפה כל בני האדם הבריאים משדרים פחות או יותר על אותו התדר? בדופק. זה המדד האולטימטיבי לכמה אתה באמת מתאמץ ואם אתה בhigh intense (hiit= high intense interval training)
אז מה עושים?
יורדים מההליכון, מתחילים לעשות אימונים בחוץ (כי ספרינט אמיתי אי אפשר לתת על הליכון)...
בגדול יש הרבה דרכים לעשות hiit, המפתח הוא ליצור שינוי חד בקצב הריצה מקל-בינוני לכמעט ספרינט\ספרינט.
אני לא יודע אם יש מאמרים בפורום בנושא, נסה לחפש בגוגל על סוגים שונים של hiit במידה ואין.

עדיף ריצה 40-50 דקות על דופק גבוה תנסה לרוץ בטווח שרשמתי לך 9-10 קילומטר זה ישרוף לך כמות יפה של קלוריות ויגדיל את המטבוליזם שלך במנוחה בעד 10 אחוז
http://www.shvoong.co.il/he-IL/135/12951/ וזו ההוכחה להגדלת המטבוליזם במשו כמו 200 קלוריות ביום שאחרי
פסקה אחרונה יש שם גם קישור למאמר המקורי של המחקר

שאתה אומר שומן עיקר למה אתה מתכוון מקומות שמבחינה גנטית אצלך יש בהם יותר שומן ממקומות אחרים?
אין לך אפשרות להוריד שומן ממקום ספציפי אלא אם כן תעשה שאיבת שומן שזה יקר ולא ממש בריא
מה שכן שאחוז השומן הכללי בגוף שלך ירד תראה הטבה בשומן העיקש.....

• פותח/ת השרשור
שאתה אומר שומן עיקר למה אתה מתכוון מקומות שמבחינה גנטית אצלך יש בהם יותר שומן ממקומות אחרים?
אין לך אפשרות להוריד שומן ממקום ספציפי אלא אם כן תעשה שאיבת שומן שזה יקר ולא ממש בריא
מה שכן שאחוז השומן הכללי בגוף שלך ירד תראה הטבה בשומן העיקש.....
אני עוד מעט עושה חיטוב איזה אירובי הכי טוב לעשות להורדת שומן

ללא ספק ריצה מנצחת ללא מתחרים (עדיפות לריצה בחוץ ולא על מסילה) שורפת קלוריות בצורה הכי טובה
והכי טוב זה לגוון בסוגים של האימונים תעשה פעם פעמיים בשבוע אינטרוולים עוד פעמיים ריצה רצופה ועוד פעם לדעתי ריצה בעליות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית