עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קראתי במאמר שצריך לשלב אינטרוואלים ואירובי בעצימות בינוניתלא תעשה רק אינטרוולים תעשה 5 דקות ריצה חימום ואז 30 שניות 90-100% מהמהירות שלך ואז 30 שניות על ה50% מהירות שלך לפחות 6-8 פעמים
נו מה רשמתי לך תעשה אינטרוולים חצי דקה ואז 50 % מהמהירות שלך (עצימות בינונית) במשך חצי דקה 6-8 פעמיםקראתי במאמר שצריך לשלב אינטרוואלים ואירובי בעצימות בינונית
אתה יכול להסביר את זה ביותר פשוט אני לא מבין בזהנו מה רשמתי לך תעשה אינטרוולים חצי דקה ואז 50 % מהמהירות שלך (עצימות בינונית) במשך חצי דקה 6-8 פעמים
אני מעלה את המהירות 7 שניות לפני ומוריד ישר שזה מגיע ל 30 שיניות אני שואל עם זה טוב מה שאני עושה או שלא?אישית אני חושב שזה בלתי נסבל לעשות אינטרוולים בהליכון, בייחוד כשעוברים למהירויות גבוהות. ההליכון פשוט מאיץ לאט מידיי.
בא החוצה ותעשה שם את האימונים. ריצה אמיתית עדיפה בהרבה
בגדול זה טוב, אבל ההתעסקות עם ההליכון לא נראת לי הכי בריאה לאימון.אני מעלה את המהירות 7 שניות לפני ומוריד ישר שזה מגיע ל 30 שיניות אני שואל עם זה טוב מה שאני עושה או שלא?
כן ולהוריד את השומן העיקשהמטרה שלו לרדת באחוזי השומן זה ברור
אני עוד מעט עושה חיטוב איזה אירובי הכי טוב לעשות להורדת שומןשאתה אומר שומן עיקר למה אתה מתכוון מקומות שמבחינה גנטית אצלך יש בהם יותר שומן ממקומות אחרים?
אין לך אפשרות להוריד שומן ממקום ספציפי אלא אם כן תעשה שאיבת שומן שזה יקר ולא ממש בריא
מה שכן שאחוז השומן הכללי בגוף שלך ירד תראה הטבה בשומן העיקש.....