הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך עזרה בקשה.

• פותח/ת השרשור OR17
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

OR17

משתמש פעיל
306
3
נק' מוניטין:
57
306
3
אני צרייך עזרה בבקשה,אני מיתאמן ABC..ואני צריך לבצע תוכנית זאת 5 פעמים בשבוע,אך יום ראשון המכון שלי סגור ,וזה אומר שזה קצת הורס לי תרצף אני,בנוסף אני מאחל לאיש שסוגר תמכון ביום ראשון שיקבל מחלה בראש,אבל לא נדבר על זה...

שני A,שלישי B,רביעי C..חמישי מנוחה,שישי אימון,שבת אימון,(חסר תראשון החרא הזה*)

בנוסף משו מוזר פה קורא לי,אני מבין בעיניןי הזה לא קצת זמן,ועדיין אני נורא מבולבל יש לי הרבה דברים על הראש וכשה לי ליפטור את זה,אני נורא ישמח אם תעזרו לי,אני צריך שכול שריר יאומן 2 בשבוע...תודה לעוזרים,אפילו תביאו לי איזה קישור לסדר ולכול מיני סדרים של תוכניות ABC,ועדיין הבעיה שזה לא ללכת למכון ולעשות את הימים ,צריך סדר שהשירירים ינוחו ויקבלו תמנוחה שלהם.

כנס לפורטל המאמרים, ותפסיק להתקבע על תוכניות ABC, הן לרוב שוות לתחת.

• פותח/ת השרשור
אני לא ראיתי שום דבר שקשור לABC.....חיפשתי בכולם.

אור, לא יפה לאחל מחלות לאנשים, עם כמה שאני חושב שזה לא טוב מה שסמי עושה, לא צריך לאחל את זה לכל אחד..

• פותח/ת השרשור
מה לקחתה את זה כשה אחי,סתם חבורה של טיפשים,(ניכנסתי קראתי,אני יודע על מה מדובר,אני רק רציתי לדעת על ימים,ועל כול מיני אופציות,ולא רשום שם סדר ימים,וסדר האימונים ,רשום שם תפעילות של השבוע ותתוכנית אימון,רק רציתי לדעת הפשריות לסדר ימים ואופציות תודה רבה חברים מאריך באמת .)

• פותח/ת השרשור
ABCXABX ככה זה יוצא לי אתם מבינים?ורציתי למשל שכול הגוף יהיה פעמים בשבוע,אז מה אתם אומרים,שאפשר לשחק בזה כול שבוע להחליף תחלק שעליו יהיה דגש של פעמים בשבוע זה יוצא יעני ש A פעמים או B פעמים...אם זה וזה אז C יהיה פעם אחת,אז לשחק בזה כול פעם שבוע להחיליף?פעם על חשבון A פעם על חשבון B או C?

נו, אז יוצא לך כל חלק בגוף פעמיים ב8 ימים במקום ב7. אם באמת קשה לך לשבץ את האימונים, אני הייתי מסתפק בזה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית