ייעוץ חיטוב העמסות וטיפים 😃

StrongLift

משתמש קבוע
1,146
545
נק' מוניטין:
2,827
1,146
545
נכנס לחיטוב היום... 😁

ערכים:
קלוריות: 1869
חלבון: 192
פחמימה: 105
שומנים: 69

1. לפי תפריט כזה... כל כמה זמן העמסה??

2. להתחיל ישר ביחסית דל פחמימה? או להתחיל עם 150-200 פחמימה ולשמור את הדל פחמימה להמשך לעוד פוש?

3. המלצות לדברים שאפשר להכניס לתפריט בחיטוב??

4. כל המלצה שקשורה לחיטוב בבקשה 👑

1. לפי תפריט כזה... כל כמה זמן העמסה??
1) תנסה אחת לשבוע ותראה אם זה עושה לך בעיות רציניות תעשה אחת לשבועיים

2) תשמור את הדל פחמימה לסוף

3) הכול אבל פחות 😃 - ירקות יעשו לך את החיים טובים

4) להתמיד, הרבה אירובי, לא להיתיאש, לא להישבר בתזונה, להכין את האוכל לבד, ללמוד לבשל טוב

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
1) תנסה אחת לשבוע ותראה אם זה עושה לך בעיות רציניות תעשה אחת לשבועיים

2) תשמור את הדל פחמימה לסוף

3) הכול אבל פחות 😃 - ירקות יעשו לך את החיים טובים

4) להתמיד, הרבה אירובי, לא להיתיאש, לא להישבר בתזונה, להכין את האוכל לבד, ללמוד לבשל טוב

בהצלחה!

תודה רבה על התגובה!! 😃

בקשר ל2
באמת אז כדאי לי לשנות את התפריט שיש כרגע ולשמור את הדל פחמימה לשלב יותר מאוחר? מאיזה סיבה? למה?

כל השאר מובן לי תודה רבה! 👑

בקשר ל2
באמת אז כדאי לי לשנות את התפריט שיש כרגע ולשמור את הדל פחמימה לשלב יותר מאוחר? מאיזה סיבה? למה?
בשביל לא להיתקע בשלבים מוקדמים,הדל פחמי' יהיה "נשק יום הדין" ברגע שהירידה במשקל תיפסק.

אני כרגע בדל על בערך 15-20 גרם פחמימה אז קשה לי להגיד שזה דל מה שכתבת אבל אתה יכול להתחיל נגיד מ150 ולהוריד כל פעם שאתה נתקע עד שתגיע לכמות לא גבוהה ואז תעבור לדל. הסיבה שזה קשה יותר דל פחמימה ויש כאלו שלא יחזיקו ככה הרבה. ואם אתה יכול עוד לרדת כשאתה אוכל 150 גרם פחמימה אז למה לא?

1. לפי תפריט כזה... כל כמה זמן העמסה?? תעלה קצת פחמימה ותעשה כל שבועיים
2. להתחיל ישר ביחסית דל פחמימה? או להתחיל עם 150-200 פחמימה ולשמור את הדל פחמימה להמשך לעוד פוש? תתחיל עם 200~
3. המלצות לדברים שאפשר להכניס לתפריט בחיטוב?? לחם קל , סלטים , משקאות דיאט , אגוזים , אבוקדו , אורז
גם לפי דעתי תתחיל עם קצת יותר קלוריות (לא רשמת RMR ומשקל ככה שאני לא יכול לכוון אותך)

• פותח/ת השרשור
גם לפי דעתי תתחיל עם קצת יותר קלוריות (לא רשמת RMR ומשקל ככה שאני לא יכול לכוון אותך)

את החישובים האלה כבר עשיתי 😃
זה 400-500 מתחת לניטרלי בערך....
אני יוסיף קצת אורז...
גם לא חישבתי אירובי ואת האימון עצמו...
אז יעלה קצת הקלוריות והפחמימות ✌️

תודה רבה על התגובות!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית