הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שמן זית VS אבוקדו VS אגוזים

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
האם יש יתרון לשמן זית \ אבוקדו \ אגוזים מבחינת הרכב השומנים ? למי יש עדיפות על מנת למתן את היחס אומגה 3 ו- 6 , שאצל חלק נירחב מהאוכלוסיה הוא מאוד לטובת אומגה 6(איפה יש הכי פחות אומגה 6 ויותר חומצות חד בלתי רוויות?

נערך לאחרונה:
האם יש יתרון לשמן זית \ אבוקדו \ אגוזים מבחינת הרכב השומנים ? למי יש עדיפות על מנת למתן את היחס אומגה 3 ו- 6 , שאצל חלק נירחב מהאוכלוסיה הוא מאוד לטובת אומגה 6(איפה יש הכי פחות אומגה 6 ויותר חומצות חד בלתי רוויות?
הגישה שלי היא אם אתה צורך כמות מספקת של אומגה 3 (תוסף), אתה לא אמור לדאוג יותר מדי מעניין האומגה 6

• פותח/ת השרשור
תודה. בגולינגו יש התפלגות שומנים. לשמן זית מבחינה זו יש יתרון על האחרים- רק 8% מסך כל השומנים הוא אומגה 6 (באגוזי מלך 51%).

בשמן פשתן יש את יחס אומגה 3 הכי גבוה, ממליץ ביותר!
אומגה 3 ממקור צמחי היא בעלת ספיגה נמוכה. הזרעי צ'יה פשתן וכו' זה עבודה בעינים

למה דווקא תוסף? מה אם אני צורך מספיק מאגוזי מלך?
הוא אומר שכדי ליהיות בצד הבטוח, קח אומגה 3 כתוסף ותוכל לא להתעסק בזה

אומגה 3 ממקור צמחי היא בעלת ספיגה נמוכה. הזרעי צ'יה פשתן וכו' זה עבודה בעינים

הוא אומר שכדי ליהיות בצד הבטוח, קח אומגה 3 כתוסף ותוכל לא להתעסק בזה
לא כזה מסובך לי לשקול 20 גרם אגוזים ולאכול כחלק אינטגרלי מהתפריט חח, השאלה שלי היא אם יש הבדל בהרכב ובאיכות של האומגה 3 בין התוסף לבין אומגה מאגוזי מלך

לא כזה מסובך לי לשקול 20 גרם אגוזים ולאכול כחלק אינטגרלי מהתפריט חח, השאלה שלי היא אם יש הבדל בהרכב ובאיכות של האומגה 3 בין התוסף לבין אומגה מאגוזי מלך
תאמת אני לא יודע מה להגיד לך, ממה שלמדתי הספיגה ממקורות צמחיים, זהם לא דגים, היא נמוכה ולכן גם האגוזים פחות קריטי.
מצד שני אני ךא אגיד לך אל תאכל אגוזים בכלל כי כן יש בהם מינרלים טובים. אם יש לך אפשרות מבחינה כלכלית, קנה תוסף ותהנה מאיזה שומן שבא לך, חמאה זה הכי טעים ;)

תאמת אני לא יודע מה להגיד לך, ממה שלמדתי הספיגה ממקורות צמחיים, זהם לא דגים, היא נמוכה ולכן גם האגוזים פחות קריטי.
מצד שני אני ךא אגיד לך אל תאכל אגוזים בכלל כי כן יש בהם מינרלים טובים. אם יש לך אפשרות מבחינה כלכלית, קנה תוסף ותהנה מאיזה שומן שבא לך, חמאה זה הכי טעים ;)
תאמת, עד עכשיו הייתי מתסף רק עם כדורים, אבל אני עוד שניה מתגייס אז לא קניתי קופסה חדשה...פשוט אמרתי נקפיד על אגוזים\דג קבוע חח

תאמת, עד עכשיו הייתי מתסף רק עם כדורים, אבל אני עוד שניה מתגייס אז לא קניתי קופסה חדשה...פשוט אמרתי נקפיד על אגוזים\דג קבוע חח
דווקא בגלל הגיוס נראלי עדיף שיהיה לך את הכדורים. לפני השינה קח את כל הכמות וסגרת תסיפור, תקנה אקסטרה ואז צריך רק 3. בגלל שאין לך מקרר קח בלילה הכול אחרת סביר להניח שכל היום יהיה לך גרפסים בטעם דגים

דווקא בגלל הגיוס נראלי עדיף שיהיה לך את הכדורים. לפני השינה קח את כל הכמות וסגרת תסיפור, תקנה אקסטרה ואז צריך רק 3. בגלל שאין לך מקרר קח בלילה הכול אחרת סביר להניח שכל היום יהיה לך גרפסים בטעם דגים
האמת שזה רעיון נחמד, אבל אני בדילמה כללית לגבי תוספים וצבא...זה נראה לי א. הסחבות וב. בשבועות שטח וכאלה כשאני באמת לא אוכל לקחת אני פוחד להרגיש תלות (אולי פסיכולוגית) ואז להכנס לפרנויות על זה שאני נהיה חלש ופחות בריא חחח...זה לא רק האומגה, זה גם מגנזיום, אבץ, מולטי, קפאין, vc...נראה לי שאני פשוט אנסה להגמל מכולם, אולי לקחת איתי רק את המולטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית