עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התבלבלת...מהאוכלוסיה הוא מאוד לטובת אומגה 3
ערכתי, תודה.התבלבלת...
הגישה שלי היא אם אתה צורך כמות מספקת של אומגה 3 (תוסף), אתה לא אמור לדאוג יותר מדי מעניין האומגה 6האם יש יתרון לשמן זית \ אבוקדו \ אגוזים מבחינת הרכב השומנים ? למי יש עדיפות על מנת למתן את היחס אומגה 3 ו- 6 , שאצל חלק נירחב מהאוכלוסיה הוא מאוד לטובת אומגה 6(איפה יש הכי פחות אומגה 6 ויותר חומצות חד בלתי רוויות?
מה נחשבת כמות מספקת ו "כמה זה יוצא" בדגים (לא בכמוסות) ?הגישה שלי היא אם אתה צורך כמות מספקת של אומגה 3 (תוסף), אתה לא אמור לדאוג יותר מדי מעניין האומגה 6
עד כמה שאני יודע זה בערך דג ים ביום, סלמון לדוגמאמה נחשבת כמות מספקת ו "כמה זה יוצא" בדגים (לא בכמוסות) ?
למה דווקא תוסף? מה אם אני צורך מספיק מאגוזי מלך?הגישה שלי היא אם אתה צורך כמות מספקת של אומגה 3 (תוסף), אתה לא אמור לדאוג יותר מדי מעניין האומגה 6
אומגה 3 ממקור צמחי היא בעלת ספיגה נמוכה. הזרעי צ'יה פשתן וכו' זה עבודה בעיניםבשמן פשתן יש את יחס אומגה 3 הכי גבוה, ממליץ ביותר!
הוא אומר שכדי ליהיות בצד הבטוח, קח אומגה 3 כתוסף ותוכל לא להתעסק בזהלמה דווקא תוסף? מה אם אני צורך מספיק מאגוזי מלך?
לא כזה מסובך לי לשקול 20 גרם אגוזים ולאכול כחלק אינטגרלי מהתפריט חח, השאלה שלי היא אם יש הבדל בהרכב ובאיכות של האומגה 3 בין התוסף לבין אומגה מאגוזי מלךאומגה 3 ממקור צמחי היא בעלת ספיגה נמוכה. הזרעי צ'יה פשתן וכו' זה עבודה בעינים
הוא אומר שכדי ליהיות בצד הבטוח, קח אומגה 3 כתוסף ותוכל לא להתעסק בזה
תאמת אני לא יודע מה להגיד לך, ממה שלמדתי הספיגה ממקורות צמחיים, זהם לא דגים, היא נמוכה ולכן גם האגוזים פחות קריטי.לא כזה מסובך לי לשקול 20 גרם אגוזים ולאכול כחלק אינטגרלי מהתפריט חח, השאלה שלי היא אם יש הבדל בהרכב ובאיכות של האומגה 3 בין התוסף לבין אומגה מאגוזי מלך
תאמת, עד עכשיו הייתי מתסף רק עם כדורים, אבל אני עוד שניה מתגייס אז לא קניתי קופסה חדשה...פשוט אמרתי נקפיד על אגוזים\דג קבוע חחתאמת אני לא יודע מה להגיד לך, ממה שלמדתי הספיגה ממקורות צמחיים, זהם לא דגים, היא נמוכה ולכן גם האגוזים פחות קריטי.
מצד שני אני ךא אגיד לך אל תאכל אגוזים בכלל כי כן יש בהם מינרלים טובים. אם יש לך אפשרות מבחינה כלכלית, קנה תוסף ותהנה מאיזה שומן שבא לך, חמאה זה הכי טעים ;)
דווקא בגלל הגיוס נראלי עדיף שיהיה לך את הכדורים. לפני השינה קח את כל הכמות וסגרת תסיפור, תקנה אקסטרה ואז צריך רק 3. בגלל שאין לך מקרר קח בלילה הכול אחרת סביר להניח שכל היום יהיה לך גרפסים בטעם דגיםתאמת, עד עכשיו הייתי מתסף רק עם כדורים, אבל אני עוד שניה מתגייס אז לא קניתי קופסה חדשה...פשוט אמרתי נקפיד על אגוזים\דג קבוע חח
האמת שזה רעיון נחמד, אבל אני בדילמה כללית לגבי תוספים וצבא...זה נראה לי א. הסחבות וב. בשבועות שטח וכאלה כשאני באמת לא אוכל לקחת אני פוחד להרגיש תלות (אולי פסיכולוגית) ואז להכנס לפרנויות על זה שאני נהיה חלש ופחות בריא חחח...זה לא רק האומגה, זה גם מגנזיום, אבץ, מולטי, קפאין, vc...נראה לי שאני פשוט אנסה להגמל מכולם, אולי לקחת איתי רק את המולטידווקא בגלל הגיוס נראלי עדיף שיהיה לך את הכדורים. לפני השינה קח את כל הכמות וסגרת תסיפור, תקנה אקסטרה ואז צריך רק 3. בגלל שאין לך מקרר קח בלילה הכול אחרת סביר להניח שכל היום יהיה לך גרפסים בטעם דגים