אוכל!!!

רק עופות ? אצלי זה סיר אורז(וזה בד"כ עולה בכמות של ק"ג או 2 אין באמצע) עם עופות ותפוחי אדמה.
רק עכשיו שמתי לב לתגובה,
בארוחת שישי אני מוריד חלה (לפעמים 2,תלוי במצב רוח)לבד,ככה שאני פחות מתלהב מאורז (שאותו אני אוכל רוב השבוע)

אני אוהב להתפרק על דברים טובים: אורז, תפוחי אדמה, קוראסונים, אלפחורס, לואקר, טים טם דברים כאלה

את רוצה שאני אגיד לך מה אכלתי בסופ"ש האחרון שהוא יום העמסת פחמימות שלי ?

3 כוסות(פלסטיק) מלאות של צ'יריוס, 2 קוראסונים, חצי חבילה של אלפחורס, דג נסיכת הנילוס חריף שכמובן לווה ב-ה-מ-ו-ן לחם והרבה הרבה אורז(וכשאני אומר הרבה אני מתכוון להרבה)

הכל בסדר, גם לנו מותר ליהנות בתהליך

מבין כל הדברים שכתבת, אני חייב לציין שהדג החריף נשמע ממש טוב.
משהו לא בסדר איתי.

ושכחתי להוסיף משהו "קטן" בד"כ יש ימים שאני עושה העמסה בשבת ואז או שאני אוכל ביומנגס(או בכל מסעדה אחרת לבחירתי) או שאני עושה על האש מטורף בבית.

משהו לא בסדר איתי.

למה לא בסדר ? שיהיה לבריאות

פחמימות לא יותר מדי מושכות אותי, מלבד פיצה. אני מת על פיצה.

תאכל רק ת'דג לא חייב עם לחם, פשוט כישראלי אתה חייב לטבול את הלחם ברוטב, זה אצלנו בדם.

הרבה זמן לא אכלתי לאפה, אני מת על לאפות.

• פותח/ת השרשור
חייבת לציין שכל הדיונים שלכם על אוכל קורעים אותי מצחוק, בייחוד בגלל שזה נורא מזכיר לי אותי 😃

העמסה קודמת, שישי שעבר, הייתה ביומנגוס - ואני חייב לציין - 440 ירד כמו 100..מזל שיש להם שם שייקים שסותמים אותך קצת.

אבל העמסה כתיקונה מתחילה פחות או יותר בשקית 300 גרם בייגלה ללא מלח, בצהריים ממשיכה עם מגש פיצה משפחתי או שניים עם מגש לחם שום(מגש טיפה יותר קטן כמובן)...ובערב, ארוחת שישי. לפעמים זה כיף לאכול ישר מהסיר ליד כולם ולא להרגיש רגשות אשם 😃

בקשר לנושא, למרות החריגה המשמעותית ממנו, כל ההמלצות על קריאה בפורטל הן בהחלט מה שאת צריכה לעשות. אה כן, רוב האוכלוסייה כאן שמנים בנפשם. ואלו שטוענים שלא, פשוט מזוכיסטים ;)

משהו לא בסדר איתי.

זה הדבר היחידי שאני מחכה לו כשאני עושה העמסה (כל ארוחת שישי נפתחת בדג חריף חריף עם המון חלה).

ההבדל בין חיטוב ובין כל השאר
עד כמה שזכור לי (אבל אולי אני מתבלבלת) כתבת שאת לא מעוניינת להוריד במשקל אבל לידע כללי
חיטוב (=הורדת אחוז השומן) הוא בעצם תפריט שבו את אוכלת פחות ממה שהגוף שלך צריך כאשר היחס בין המרכיבים הוא כזה שאת בולסת חלבונים, מתפנקת על השומנים ומקמצת עד ייאוש על הפחמימות.
העמסה הוא בדיוק ההפך. המטרה היא להעלות מסת שריר. לשמחתנו זה בא עם מאזן קלורי חיובי אבל לצערנו זה בא גם עם העלאה של אחוז שומן שאחכ צריך להוריד בחיטוב, וכך זה נמשך עד אין סוף...

ברור לך שכולנו פה שרוטים קשות!
המסקנה שלי היא שהכל נע סביב מאבקי שליטה והתהליך הזה תפור לאישיות של "קונטרול פריקס"..
מודה!😵
כל ארוחת שישי נפתחת בדג חריף חריף עם המון חלה
עם כוס יין אדום ליד ואח"כ כמובן קינוח! 😅

נכתב ע"י Strawberry: ↑
כל ארוחת שישי נפתחת בדג חריף חריף עם המון חלה
עם כוס יין אדום ליד ואח"כ כמובן קינוח!

אבל רק בארוחת שישי! בשאר הימים זה פשוט לא זה, לא טעים.😆

חייבת לציין שכל הדיונים שלכם על אוכל קורעים אותי מצחוק, בייחוד בגלל שזה נורא מזכיר לי אותי 😃

@אופירי אני לא בטוח בקשר לנשים של הפורום אבל יש פה גברים שביום העמסה אחד אוכלים מה שאת אוכלת בשבוע חחחחח

והדובדבן שבקצפת
עזוב את הדובדבן, הקצפת עצמה!
אם תקראי את שלושת המאמרים הללו לעומק ותפנימי הכול כמות הידע שתיהיה לך תפתיע אותך מאוד.
שלא לדבר על כך שאם תקראי את שלושת המאמרים ברצף בלי לנשנש כלום, עד שתגמרי אותם כבר ירדת חצי קילו 😃
פחמימות לא יותר מדי מושכות אותי, מלבד פיצה. אני מת על פיצה.
תמיד חשדתי שיש פן מזוכיסטי לעיסוק בהרמת משקולות, אבל האשכול הזה מסיר כל ספק.

Back
למעלה תחתית