רק עכשיו שמתי לב לתגובה,רק עופות ? אצלי זה סיר אורז(וזה בד"כ עולה בכמות של ק"ג או 2 אין באמצע) עם עופות ותפוחי אדמה.
בארוחת שישי אני מוריד חלה (לפעמים 2,תלוי במצב רוח)לבד,ככה שאני פחות מתלהב מאורז (שאותו אני אוכל רוב השבוע)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק עכשיו שמתי לב לתגובה,רק עופות ? אצלי זה סיר אורז(וזה בד"כ עולה בכמות של ק"ג או 2 אין באמצע) עם עופות ותפוחי אדמה.
די להזכיר דברים טעימים!אלפחורס, לואקר, טים טם
את רוצה שאני אגיד לך מה אכלתי בסופ"ש האחרון שהוא יום העמסת פחמימות שלי ?
3 כוסות(פלסטיק) מלאות של צ'יריוס, 2 קוראסונים, חצי חבילה של אלפחורס, דג נסיכת הנילוס חריף שכמובן לווה ב-ה-מ-ו-ן לחם והרבה הרבה אורז(וכשאני אומר הרבה אני מתכוון להרבה)
הכל בסדר, גם לנו מותר ליהנות בתהליך
אם עוד לא טעמת אז זה לא בסדר..משהו לא בסדר איתי.
מבין כל הדברים שכתבת, אני חייב לציין שהדג החריף נשמע ממש טוב.
משהו לא בסדר איתי.
למה לא בסדר ? שיהיה לבריאות
פחמימות לא יותר מדי מושכות אותי, מלבד פיצה. אני מת על פיצה.
מבין כל הדברים שכתבת, אני חייב לציין שהדג החריף נשמע ממש טוב.
משהו לא בסדר איתי.
עד כמה שזכור לי (אבל אולי אני מתבלבלת) כתבת שאת לא מעוניינת להוריד במשקל אבל לידע כלליההבדל בין חיטוב ובין כל השאר
עם כוס יין אדום ליד ואח"כ כמובן קינוח! 😅כל ארוחת שישי נפתחת בדג חריף חריף עם המון חלה
נכתב ע"י Strawberry: ↑
כל ארוחת שישי נפתחת בדג חריף חריף עם המון חלה
עם כוס יין אדום ליד ואח"כ כמובן קינוח!
חייבת לציין שכל הדיונים שלכם על אוכל קורעים אותי מצחוק, בייחוד בגלל שזה נורא מזכיר לי אותי 😃
ויש כאלה שגם ביום שגרתי אוכלים יותר..@אופירי אני לא בטוח בקשר לנשים של הפורום אבל יש פה גברים שביום העמסה אחד אוכלים מה שאת אוכלת בשבוע חחחחח
עזוב את הדובדבן, הקצפת עצמה!והדובדבן שבקצפת
שלא לדבר על כך שאם תקראי את שלושת המאמרים ברצף בלי לנשנש כלום, עד שתגמרי אותם כבר ירדת חצי קילו 😃אם תקראי את שלושת המאמרים הללו לעומק ותפנימי הכול כמות הידע שתיהיה לך תפתיע אותך מאוד.
תמיד חשדתי שיש פן מזוכיסטי לעיסוק בהרמת משקולות, אבל האשכול הזה מסיר כל ספק.פחמימות לא יותר מדי מושכות אותי, מלבד פיצה. אני מת על פיצה.
תמיד חשדתי שיש פן מזוכיסטי לעיסוק בהרמת משקולות, אבל האשכול הזה מסיר כל ספק.
כנל. משתדל מינימום פעם בשבוע לאכול פיצה טובה ( גם בחיטוב )אני אוכל כמעט כל שבוע פיצה, פיצה נותנת כוח! 🏋️😅
אני אוכל כמעט כל שבוע פיצה, פיצה נותנת כוח! 🏋️😅