הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרופסיה

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
שלום,מצטער על ריבוי הפוסטים בנושא.

אחרי חודש וחצי של שימוש כושל בסאו פלמטו,אני הולך על ה"נשק הכבד"-פרופסיה.
שאלות לאנשים שמבינים בנושא:

1.יש השפעה על הרמות טסט,ועל היכולת לעלות בשריר? קראתי באינטרנט ורשום שאין קשר,אבל...

2.הבנתי שאפשר לקחת 1mg פעם בשבוע,ואז כול שבועיים להגדיל עוד ועוד עד 3mg בשבוע מחולק לשלוש פעמים בשבוע.
וככה לנסות להימנע מתופעות לווי,מה דעתכם?
חוץ מזה,התרופה מגיעה ב-5mg לא? או שיש גם כאלה של 1mg.

3.מוכרים בישראל? האם עדיף לקנות מאתר בחו"ל?(מחיר בעיקר)

תודה :D

שלום,מצטער על ריבוי הפוסטים בנושא.

אחרי חודש וחצי של שימוש כושל בסאו פלמטו,אני הולך על ה"נשק הכבד"-פרופסיה.
שאלות לאנשים שמבינים בנושא:

1.יש השפעה על הרמות טסט,ועל היכולת לעלות בשריר? קראתי באינטרנט ורשום שאין קשר,אבל...

2.הבנתי שאפשר לקחת 1mg פעם בשבוע,ואז כול שבועיים להגדיל עוד ועוד עד 3mg בשבוע מחולק לשלוש פעמים בשבוע.
וככה לנסות להימנע מתופעות לווי,מה דעתכם?
חוץ מזה,התרופה מגיעה ב-5mg לא? או שיש גם כאלה של 1mg.

3.מוכרים בישראל? האם עדיף לקנות מאתר בחו"ל?(מחיר בעיקר)

תודה :D
  1. פרופסיה (או בשם החומר הפעיל פינסטריד) מבצעת inhibition של האנזים 5a-reductance, הוא האנזים האחראי על המרת טסטוסטרון ל-DHT ההורמון האנאבולי/אנדרוגני ביותר בגופך (יותר מפי 4 מטסטוסטרון). DHT נמצא כקשור ישירות בהתקרחות גברית לאלה הרגישים לכך. חסימת ההמרה ל-DHT תפגע בתוצאות הסייקל. פרופסיה לא תסייע בהתקרחות שעלולה להיגרם משימוש בסטרואידים המהווים נגזרות של ננדרולון או DHT (בעיקר האחרון).
  2. נלקחת המנה הטיפולית הרגילה.
  3. הממ...

• פותח/ת השרשור
  1. פרופסיה (או בשם החומר הפעיל פינסטריד) מבצעת inhibition של האנזים 5a-reductance, הוא האנזים האחראי על המרת טסטוסטרון ל-DHT ההורמון האנאבולי/אנדרוגני ביותר בגופך (יותר מפי 4 מטסטוסטרון). DHT נמצא כקשור ישירות בהתקרחות גברית לאלה הרגישים לכך. חסימת ההמרה ל-DHT תפגע בתוצאות הסייקל. פרופסיה לא תסייע בהתקרחות שעלולה להיגרם משימוש בסטרואידים המהווים נגזרות של ננדרולון או DHT (בעיקר האחרון).
  2. נלקחת המנה הטיפולית הרגילה.
  3. הממ...

אני לא עושה סייקל,אני שואל בכלליות.

אני רוצה להתחיל פרופסיה,אבל לא רוצה שזה יפגע לי באימונים(גדילה) בקיצור שני ציפורים במכה אחת.
האם פרופסיה מורידה רמות טסט? או דברים שקשורים לפיתוח גוף?

2.הבנתי שעדיף להתחיל עם 1mg ולא ישר 5mg כי יש סיכוי גדול יותר לתופעות לוואי.

ועוד שאלה,האם התופעות לוואיי הקשות יותר נשארות לאחר סיום נטילת הפרופסיה?(בקטע המיני 😍 -זרע בעיקר)

אני לא עושה סייקל,אני שואל בכלליות.

אני רוצה להתחיל פרופסיה,אבל לא רוצה שזה יפגע לי באימונים(גדילה) בקיצור שני ציפורים במכה אחת.
האם פרופסיה מורידה רמות טסט? או דברים שקשורים לפיתוח גוף?

2.הבנתי שעדיף להתחיל עם 1mg ולא ישר 5mg כי יש סיכוי גדול יותר לתופעות לוואי.

ועוד שאלה,האם התופעות לוואיי הקשות יותר נשארות לאחר סיום נטילת הפרופסיה?(בקטע המיני 😍 -זרע בעיקר)
הפעילות של פרופסיה היא שיתוק האנזים האחראי על המרה של טסט לDHT. האחרון נמצא כקשור הדוקות בהתקרחות גברית.
DHT הוא הורמון אנאבולי ואנדרוגני מאוד (לפחות פי 4 מטסט).
רמות הטסט לא יפגעו אלא רמות ה-DHT. מאחר ומדובר בהורמון מאוד אנאבולי תוכל לצפות להשפעה שלילית מסויימת לעומת הנורמה, קשה להגיד עד כמה. מאחר ו-DHT גם מאוד אנדרוגני עלולה להיות פגיעה מסויימת בחשק המיני, שוב, לא יודע לאמוד עד כמה.
מעבר לכך ישנן תופעות לוואי אחרות הדורשות התייחסות.

יש גרסאות גנריות של התרופה באינטרנט שלא מצריכות אישור רופא אז אפשר להזמין

אז תן לי להבין מי שעושה סייקל ומשתמש בפרופסייה התוצאות נפגעות? עד כמה עם נפגעות?
אני טוען טענה אחרת. אין טעם להשתמש בפרופסיה בכדי למנוע התקרחות בעת שימוש בסטרואידים המהווים נגזרת DHT (אנדרול, מסטרון, פרימו, וויני, פרווירון ועוד...). ראה נימוק בתגובתי.
עבור סטרואידים המהווים נגזרות טסטוסטרון בהחלט יש ערך לשימוש בפרופסיה לצורך מניעת המרה ל-DHT, כך לצמצם השפעתו על ההתקרחות. מצד שני יש לזכור שמדובר בהורמון מאוד אנאבולי כך שניתן לצפות שהורדת רמתו תשפיע על תוצאות הסייקל.
כמה תשפיע? כפי שרשמתי בתגובה קודמת, קשה להגיד עד כמה (על-אף שהמכאניזם תואר איכותית).
נוסף על כל זה, רבים מאמינים שהיינו מעוניינים בסטרואידים אנבוליים ככל שניתן ואנדרוגניים מעט ככל שניתן. באופן כללי זה נכון אולם אך ורק עם סייגים מסויימים. כאשר אנחנו מכניסים הורמונים הנקשרים לרצפטורים האנדרוגניים מפסיק הגוף לייצר את ההורמונים האלה בעצמו, כמו טסטוסטרון לצורך העניין. כעת תוך שימוש בוויני למשל, קיים בגופך סטרואיד מאוד אנבולי ומעט אנדרוגני (יחס 320:30 אם אינני טועה) וייצור הטסט נפגע ולכן החשק המיני נפגע.
זו אחת (קיימות עוד) הסיבות הנפוצות להמלצה שלא לבצע סייקל וויני ללא טסט חיצוני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית