הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סרטון ביקורת טכניקה דדליפט + סקוואט

אורי גמליאל

משתמש מתחיל
73
3
נק' מוניטין:
3
73
3
התחלתי אתמול את השבוע השני בSS בסך הכל, ואמנם המשקלים ממש קטנים ביחס למה שאני רואה פה בסרטונים לביקורת, אבל נראה לי הגיוני שגם מתחיל, אפילו במשקל קל, ירגיל את עצמו לתקן את הטכניקה יותר ויותר לפני שזה ייהפך להרגל.
הסקוואט והדדליפט שניהם עם 30 ק"ג.

1. סקוואט:

2. דדליפט:

שפכו הכל, כל מה שרלוונטי ויכול להועיל לי.

תודה מראש, אורי.

המיקום של המוט שלך הוא לסקוואט HB ולא LB(שמומלץ בתכנית) בעקרון לא נורא אבל אם אתה רוצה לעשות LB זה נראה שונה לגמרי(יש לך מאמרים למעלה עם הסבר על התרגיל), בכלליות בכל סקוואט רגיל צריך לעלות כמה שיותר מהר מהתחתית ואתה כמעט ועוצר/מרפה שרירים כי המשקל קל, צריך לעבוד על זה.
שים לב שהשורש כף יד שלך לא ישר, תקפיד על זה.

דדליפט: קשה להבין מה קורה ממרחק כזה גדול, מה שכן רואים זה שבגלל שהמשקל נמוך לך מאוד אתה:
1. לא מחזיק גב כמו שצריך
2. לא עומד עד הסוף בתנועה(פשוט תעמוד רגיל אל תעצור לפני)
3. אתה מושך את המוט קצת רחוק מהגוף

תמשיך להעלות סרטונים, יש בסיס טוב לעבוד איתו

• פותח/ת השרשור
קודם כל, תודה רבה על העזרה.

1. לגבי מיקום המוט, ראיתי את הסרטונים וקראתי את המאמר, אני לא מצליח להבין איפה למקם אותו כנראה. הבנתי שכשהידיים קרובות והמרפקים מורמים, נוצר "מדף", אבל אני לא בטוח שאני מצליח לייצר אותו. כנראה בגלל זה המוט זז לי למעלה במהלך הסקוואט?
מה לעשות, אולי להרחיב מעט את מיקום הידיים?

2. מה, עם משקל גבוה יותר אני אצליח לעלות מהר יותר מהתחתית?

3. לגבי שורש כף היד, תודה! בגלל זה כאב לי כנראה לאחר התרגיל. אני אשנה את זה.

לגבי דדליפט:
4. זה אמור להסתדר כשאני אעלה מהמשקלים הקלים לכבדים יותר? (מה שכתבת לגבי הגב והעלייה הישרה של המוט)

Back
למעלה תחתית