הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון טכניקה סקוואט

Dekel5030

משתמש מתחיל
177
8
נק' מוניטין:
8
177
8
Vibe
היי אני מצטער שאני מעלה ככ הרבה פוסטים פשוט לא רוצה להיפצע
אז הנה סרטון סקוואט זה סט אחרון לפני עשיתי חימום ממוט ריק והעלתי ב2.5קג
לא יודע למה זה נראה לא טוב
הוצאתי חזה החוצה קרסולים ברחוב כתפיים רגליים נוטות החוצה והרגשתי כאילו המשקל הוא על התחת כמו שמארק מראה בסרטון
זה סטח אחרון היה לי קשה לרדת עד הסוף וגם הרגליים עדיין תפוסות מפעם אחרונה זה היה קשה בפעם הראשונה בטירוף
מה אני צריך לתקן ? תודה מראש לעוזרים

קודם כל אין לך מה להצטער. עדיף שתעלה 200 סירטונים ושיעזרו לך מאשר שתפצע. בישביל זה הפורום נועד.
לגבי הסקוואט, אני מניח שאתה רוצה לעשות לואו בר סקוואט. דבר ראשון אתה לא שם את המוט מתחת לשכמות והמוט יושב לך על הטראפזים כמו בהיי באר סקוואט. דבר שני אתה לא מתיישב אחורה וקורס קדימה. תנסה שוב לראות את הסירטון כי אתה דיי לא בכיוון.

• פותח/ת השרשור
קודם כל אין לך מה להצטער. עדיף שתעלה 200 סירטונים ושיעזרו לך מאשר שתפצע. בישביל זה הפורום נועד.
לגבי הסקוואט, אני מניח שאתה רוצה לעשות לואו בר סקוואט. דבר ראשון אתה לא שם את המוט מתחת לשכמות והמוט יושב לך על הטראפזים כמו בהיי באר סקוואט. דבר שני אתה לא מתיישב אחורה וקורס קדימה. תנסה שוב לראות את הסירטון כי אתה דיי לא בכיוון.
ראיתי שוב תסרטון של ריפטו ואני ינסה שוב באימון הבא ליישם את זה מקווה שיצליח ולהפסיק לעלות משקלים בינתיים?
אם אני יצלם לעלות לפוסט הזה או לפתוח חדש?

ראיתי שוב תסרטון של ריפטו ואני ינסה שוב באימון הבא ליישם את זה מקווה שיצליח ולהפסיק לעלות משקלים בינתיים?
אם אני יצלם לעלות לפוסט הזה או לפתוח חדש?

אין לך מה לעלות משקלים כרגע. תלמד טכניקה גם אם צריך מוט ריק בישביל זה. ואם תמצא את הפוסט תעלה פה אם לא אז תפתח חדש זה לא דיקטטורה פה אחי

רואים שחסרה לך גמישות בפלג הגוף התחתון, יכול להיות שעמידה ברוחב לא נוחה(לא רואים מאותה זווית) לך, העקבים שלך עולים והברכיים נכנסות פנימה.

רצוי לראות את הסרטונים של ריפטו ואם יש אפשרות הייתי מציע לך לקחת אימון, 2 אישיים בתשלום וללמוד ממאמן שיש לו מושג מהחיים שלו.

• פותח/ת השרשור
רואים שחסרה לך גמישות בפלג הגוף התחתון, יכול להיות שעמידה ברוחב לא נוחה(לא רואים מאותה זווית) לך, העקבים שלך עולים והברכיים נכנסות פנימה.

רצוי לראות את הסרטונים של ריפטו ואם יש אפשרות הייתי מציע לך לקחת אימון, 2 אישיים בתשלום וללמוד ממאמן שיש לו מושג מהחיים שלו.
זה בידיוק מה שעשיתי אתמול קבעתי אימון עם מאמן אישי אבל זה יהיה רק בחמישי שבוע הבא
עד אז אני ינסה בלי משקלים רק טכניקה תודה על התגובה

הרגליים עדיין תפוסות מפעם אחרונה זה היה קשה
היי 😃
בלי קשר אני חושבת עדיף לחכות שהשרירים יחלימו עד הסוף, ורק אז לבצע אימון.
כי כל הקטע בגדילה זה ההתאוששות (היפרטרופיה)

חסר לך עוד חצי מהסקוואט
דבר ראשון, תוריד את כל המשקל, אם כאשר אתה מעלה משקל מתקצר טווח התנועה, אז לא היית אמור להעלות משקל. תתחיל כרגע ממוט ריק ד שתבין את הטכניקה.
תנסה לתרגל עם ירידה איטית ועליה איטית עם מוט ריק, תשים לך איזה כסא או משהו שנמצא בגובה של שבירת מקביל, ותנסה לגעת בו, ככה תתרגל לירידה לגובה הנכון

• פותח/ת השרשור
חסר לך עוד חצי מהסקוואט
דבר ראשון, תוריד את כל המשקל, אם כאשר אתה מעלה משקל מתקצר טווח התנועה, אז לא היית אמור להעלות משקל. תתחיל כרגע ממוט ריק ד שתבין את הטכניקה.
תנסה לתרגל עם ירידה איטית ועליה איטית עם מוט ריק, תשים לך איזה כסא או משהו שנמצא בגובה של שבירת מקביל, ותנסה לגעת בו, ככה תתרגל לירידה לגובה הנכון
סבבה אני אנסה תודה רבה לכולם על העזרה

Back
למעלה תחתית