הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שבועיים תקועה במשקל

• אהבתי
Reactions: Tom
  • פותח/ת השרשור
רק הצעה קטנה:
אם באימון יותר קל לך, אז את צריכה להעלות את הקושי (משקלים גבוהים יותר, יותר חזרות, יותר מהר וכו'). אימון קל הוא לא ממש יעיל....

בנושא המשקל, את צודקת בהחלט. המשקל הוא מספר לא משמעותי. יתר על כן, אדם שמן שהצליח להוריד אחוזי שומן, עלול, שומו שמיים, להעלות את משקלו, כאשר יתחזק ויבנה מסת שריר.

האלו, האלו....
הבנץ' שלי לא כזה גרוע. :nono:
תודה חברה
מעלה משקלים באימוני כוח, כרגע עושה סקוואט עם משקל 40 בסכה.. זה השיא של השבוע ! ומדדתי הקיפים הבוקר , תשמעו 10 סמ פחות מאז שהתחלתי ☺️נקווה שככה גם ימשיך כי אני עובדת מאוד קשה
זה רק לצורך מעקב. גם עם המספר הראשוני אינו נכון, אפשר יהיה לראות שינוי. ואז יש לך הוכחה מספרית שהתהליך מתקדם.
למוטיבציה זה מספיק טוב לדעתי.

צודק לגמרי! מידי פעם אני אמרת למאמן שלי שאני לא עושה משהו נכון, כי לא קשה לי.... ואז הוא מחייך ומחליף לי את המשקל.
👏
תודה אני אבדוק אחוזי שומן , וכשאת נתקעת כמה זמן זה היה ומה עשית בשביל לשנות?

תודה אני אבדוק אחוזי שומן
ממש לא כדאי לך להסתמך על זה יש יותר מידי משתנים שישפיעו המדידה - כמות הנוזלים ששתית באותו יום, סוג המכשיר, הורמונים.
פשוט תצמדי למשקל ולהיקפים.

ממש לא כדאי לך להסתמך על זה יש יותר מידי משתנים שישפיעו המדידה - כמות הנוזלים ששתית באותו יום, סוג המכשיר, הורמונים.
פשוט תצמדי למשקל ולהיקפים.

@natalie
אני הייתי מזקק את מה שאמרת ואפילו לא בודק משקל. זה לא מעניין המספר הזה. הדבר היחיד שמעניין זה המראה וההיקפים.

האמת שאני מסכימה עם מרטין. עם יש לך שינוי בהקפים זה גם מספיק אז באמת האינדקציה הכי חשובה.
ואני עוד לא נתקעתי... אני דיי בהתחלה וממילא לא היה לי הרבה להוריד, כך שחושבת להתחיל עם מאסה בקרוב.
בהצלחה!

האמת שאני מסכימה עם מרטין. עם יש לך שינוי בהקפים זה גם מספיק אז באמת האינדקציה הכי חשובה.
ואני עוד לא נתקעתי... אני דיי בהתחלה וממילא לא היה לי הרבה להוריד, כך שחושבת להתחיל עם מאסה בקרוב.
בהצלחה!
האלו... אני לא מרטין!

אני הייתי מזקק את מה שאמרת ואפילו לא בודק משקל. זה לא מעניין המספר הזה. הדבר היחיד שמעניין זה המראה וההיקפים.

ספר לי את זה....
אני 1.72 ושוקלת 57. אבל יש לי כרס ופולקה מידלדל.....
וכמו שאמרתי, היום על אותו משקל רק שמתחילם לראות רגל חטובה ולא שמנמנה.
ולא, אני לא אנורקסית. פשוט עם עצמות מאוד מאוד צרות.
האלו... אני לא מרטין!

שנכם כתבתם את אותם הדברים פחות או יותר.....
אז גם אתה צודק.

נטלי - אני מסכימה עם דורון גם! 😛

ספר לי את זה....
נו...ו..?
לא הבנתי מה את מנסה לומר.
כל מה שאני טוען, הוא קהמספר קמציין המכשיר שמודד את המסה שלנו, לא ממש מעניין....
ספר לי את זה....

שנכם כתבתם את אותם הדברים פחות או יותר.....
אז גם אתה צודק.

נטלי - אני מסכימה עם דורון גם! 😛

ההבדל: מרטין אמרה שהן המשקל והן ההיקפים חשובים. אני אמרתי שרק ההיקפים....

נערך לאחרונה:
1.72 במשקל ..58 אין לך לא בטן ולא פולקע, אבל מפרגנת לך חיטוב!

נשבעת לך שכן! הייתי ילדה חולנית ונראתי כמו שלד. רוב חיי ניסיתי להשמין ושום דבר לא עזר. שקלתי 50 קילו! לפניי 3 שנים התחלתי לקחת תרופות שבגללם עליתי 10 קילו תוך שנה. תוך כידי שאני ב 0 פעילות! מבנה העצם נשאר אותו דבר, שרירים אין.....זה נשמע מצחיק, אבל יש לי מתיחות ועור תפוז כאילו אני בת 50.... ואחרי כול ארוחה אני נראת בהריון.....
תאמיני לי שלא בגלל המספר התחלתי להתאמן. פשוט התרופות של הסרטן אמורות להשמין אותי עוד יותר, אז אמרתי שהפעם נקדים את התרופה למכה.... ובין הייתר גם נתחזק.
אני מתכוונת להיות חולת סרטן הכי חטובה בארץ! 😵‍💫🥊

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נשבעת לך שכן! הייתי ילדה חולנית ונראתי כמו שלד. רוב חיי ניסיתי להשמין ושום דבר לא עזר. שקלתי 50 קילו! בין לפניי 3 שנים התחלתי לקחת תרופות שבגללם עליתי 10 קילו תוך שנה. תוך כידי שאני ב 0 פעילות! מבנה העצם נשאר אותו דבר, שרירים אין.....זה נשמע מצחיק, אבל יש לי מתיחות ועור תפוז כאילו אני בת 50.... ואחרי כול ארוחה אני נראת בהריון.....
תאמיני לי שלא בגלל המספר התחלתי להתאמן. פשוט התרופות של הסרטן אמורות להשמין אותי עוד יותר, אז אמרתי שהפעם נקדים את התרופה למכה.... ובין הייתר גם נתחזק.
אני מתכוונת להיות חולת סרטן הכי חטובה בארץ! 😵‍💫🥊

אחותי תופסת ממך !!! את הולכת להביס את המחלה הארורה כי את נשמעת פייטרית אמיתית.
איזה סוג סרטן אם אפשר לשאול?

אחותי תופסת ממך !!! את הולכת להביס את המחלה הארורה כי את נשמעת פייטרית אמיתית.
איזה סוג סרטן אם אפשר לשאול?
סרטן השד גרורתי. שזה אומר שהוא כבר לא ניתן לריפוי לצערי.
הם מתרכזים בלאריך את החיים ולשפר את האיכות.....
אז אמרתי לעצמי, עם כבר איכות, אז להראות בהתאם
🙃

סרטן השד גרורתי. שזה אומר שהוא כבר לא ניתן לריפוי לצערי.
הרגת אותי עכשיו יקירה.
מעריצה אותך על הכוח והעוצמה שאת משדרת. תאמיני לי שום אימון כושר בעולם לא יהפוך אותך ליותר חזקה ממה שאת כבר עכשיו.
😘

נטלי את מדהימה אותי!!! ולא יודעת איך את נראית אבל לפי המספרים את נשמעת דוגמנית על 😉
אני שוקלת 2 קילו פחות ממך ואני 1.57 וממש אין לי בעיה עם איך שאני נראית חחח

לא יודעת איך את נראית אבל לפי המספרים את נשמעת דוגמנית על
האמת שאני ניראת לא רע בכלל.... חוץ מבטן הריון אחרי כול ארוחה 😋🍴 אבל נראה לי כבר שזאת פשוט מבנה גוף וגנטיקה דפוקה. למדתי לאהוב את הגוף שלי כבר מזמן! מעולם לא ספרתי קלוריות ופשוט תיעבתי דיאטות..... בגלל זה ממש קשה לי עכשיו להיצמד לכמות מסוימת של קלוריות. יש לי שבוע שאני בחיטוב ואז שבוע של האמסה.....👎

הספורט זה יותר בשביל הבריאות. אני אומנם דיי רזה, אבל רוצה למות אחרי גרם מדרגות אחד.... וזאת גם דרך טובה להחזיר שליטה על החיים שלי, אבל בדרך בריא.

• פותח/ת השרשור
נטלי את מדהימה אותי!!! ולא יודעת איך את נראית אבל לפי המספרים את נשמעת דוגמנית על 😉
אני שוקלת 2 קילו פחות ממך ואני 1.57 וממש אין לי בעיה עם איך שאני נראית חחח

הכי חשוב זה באמת לאהוב את הגוף שלך בכל מצב שהוא נמצא בו, עם שומנים או בלי זה שלך וזה את, ולכן אני מסכימה איתך, אני נניח אוהבת איך שאני ניראית ככל שהדיאטה מתקדמת..חח
ונטלי באמת מדימה!!!👏

מנסה להבין מה הסיבה לכך ששבועיים אני תקועה במשקל 79.6 ואז אחרי יומיים 80 וככה במהלך השבועיים או אוף
אני בתפריט 1600 קל
5 פעמים כושר בשבוע
מתוכם 3 אימוני כוח בשילוב עם אירובי ושנים רק אירובי
מנסה להבין אולי זה בגלל הסייקל קלן שסיימתי לפני שבועיים? או כי פספסתי גלולה יום אחד? או כי התפריט כבר הרבה מידי בשבילי למרות שאני מצאתי את עצמי מקצצת בו ובןדקת האם אני רעבה בין ארוחה לארוחה (6 ארוחות סכה )
אשמח לעזרה

נטלי, אם זו את בתמונה, לא מבין איפה נכנסים שם 80 קילו...🙄
@natalie

Back
למעלה תחתית