הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התפריט שלי, שורף שומן? מה אתם אומרים?

• פותח/ת השרשור dbs
  • פורסם בתאריך

dbs

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
אז ככה אני בן: 21
גובה: 1.82
משקל:71
אחוז שומן: 15

עכשיו התפריט שלי מתמקד בכמות חלבון 2 גרם לכל קג משקל וזהו אין פירוט של פחמימות וכל זה כי לפי מה שאמרו לי בגלל שאני לא שמן אני לא צריך להתייחס לזה אלא רק להקפיד שייכנס מספיק חלבון עוד משהו כל התפריט של לא מסתיים בסוף יום במאזן קלורי שלילי..

3 חלבוני ביצה
50 גרם קוטג 5%
100 גרם קורנפלקס
250 גרם חזה עוף
200 גרם פסטה \ 100 גרם באגט
100 גרם קורנפלקס
כף אבקת חלבון
100 גרם באגט
100 גרם פסטרמה

עכשיו השאלה שלי היא אם אני ימשיך ככה ועם פעילות ארובית (90-120 דק בשבוע) אני יצליח להוריד אחוזי שומן?
או שצריך שינוי בתפריט

אחוז שומן: 15
איך אתה יודע?

עכשיו התפריט שלי מתמקד בכמות חלבון 2 גרם לכל קג משקל וזהו אין פירוט של פחמימות וכל זה כי לפי מה שאמרו לי בגלל שאני לא שמן אני לא צריך להתייחס לזה אלא רק להקפיד שייכנס מספיק חלבון עוד משהו כל התפריט של לא מסתיים בסוף יום במאזן קלורי שלילי..
מי אמר לך דבר כזה? יכול להיות שלא הבנת אותו..אתה צריך לשמור על 2 גרם לכל קג משקל של חלבון כדי לא לאבד שריר זה נכון, כדי לרדת במשקל אתה גם צריך להיות בגרעון קלורי, מומלץ לשמור על 1 גרם שומן על קג גוף והשאר מפחמימות. כנס לפורטל www.kilogram.co.il ותקרא את המאמר "המדריך השלם לחיטוב"

3 חלבוני ביצה
50 גרם קוטג 5%
100 גרם קורנפלקס
250 גרם חזה עוף
200 גרם פסטה \ 100 גרם באגט
100 גרם קורנפלקס
כף אבקת חלבון
100 גרם באגט
100 גרם פסטרמה

כמה גרם חלבון יש פה?
www.netogreen.co.il

עכשיו השאלה שלי היא אם אני ימשיך ככה ועם פעילות ארובית (90-120 דק בשבוע) אני יצליח להוריד אחוזי שומן?
או שצריך שינוי בתפריט
סביר להניח שלא, כי אתה לא בבקרה קלוריות. נניח ואתה צריך לאכול 2000 קלוריות כדי להיות בנייטרלי (לא לעלות ולא לרדת) אם אתה אוכל המון פחמימות ושומנים יכול להיות שאתה מגיע גם ל2500-3000 בלי לשים לב, מה שאומר שאתה תעלה במשקל. יכול להיות שאתה אוכל בדיוק 2000 ואז לא תזוז, וכן יש סיכוי שאתה לא אוכל מספיק ואז תרד. זה לא יימשך להרבה זמן אם לא תיהיה בבקרה. שוב ההמלצה שלי היא קודם כל לקרוא את המדריך לחיטוב. ודבר שני איך החלטת שאתה צריך חיטוב? לפי הנתונים שלך זה לא נראה כאילו אתה צריך

גובה: 1.82
משקל:71

• פותח/ת השרשור
רשמתי שהמאזן קלורי שלי הוא שלילי בסוף יום בדקתי את זה.. עכשיו שוב אם הוא שלילי ואני שומר על 2 גרם חלבון לכל קג משקל גוף זה בסדר התפריט הזה או שצריך לחם מחיטה מלאה וכל הדברים האלה?

רשמתי שהמאזן קלורי שלי הוא שלילי בסוף יום בדקתי את זה..
איך בדקת וכמה יצא?

עכשיו שוב אם הוא שלילי ואני שומר על 2 גרם חלבון לכל קג משקל גוף זה בסדר התפריט הזה או שצריך לחם מחיטה מלאה וכל הדברים האלה?

אין צורך ממשי בחיטה מלאה, זה משביע לזמן ארוך יותר ולכן מומלץ.. מעבר לכך אם אתה צורך מספיק ירקות (5-6 ביום מצבעים שונים) אין לך שום סיבה לא לאכול לחם לבן, פיתה וכו'.

אם אתה תרד ככה? גם לא כל כך בטוח, כי גם לכמות השומן יש השפעה, השומן על מרכיביו מרכיב את ההורמונים שלנו בגוף, למשל כמו הטסטוסטורן (ההורמון הגברי) ועוד רבים, יכול להיות שזה יעבוד, ויכול להיות שלא. יכול להיות שיעבוד לX זמן ואז יפסיק, ואז מה תעשה?

למה אתה נמנע מלעקוב אחרי תפריט מסודר?

• פותח/ת השרשור
למה אתה נמנע מלעקוב אחרי תפריט מסודר?

בגלל שאני מאוד בעייתי באוכל וכמעט כל תפריט מסודר שאני מוצא יש בוא כמה מאכלים שאני לא אוהב ואני לא מוצא להם תחליף כי אני לא יודע

בגלל שאני מאוד בעייתי באוכל וכמעט כל תפריט מסודר שאני מוצא יש בוא כמה מאכלים שאני לא אוהב ואני לא מוצא להם תחליף כי אני לא יודע
שים פה תפריט שמתאים לך בערכים. תכתוב מה אתה לא אוהב ואנסה לעזור לך למצוא חלופות

Back
למעלה תחתית