הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט

gilad7777

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
אני מתחיל השבוע תוכנית abc והתרגיל הראשון שאני עושה באימון גב הוא דדליפט. לפני יומיים ביצעתי בפעם הראשונה את התרגיל דדליפט ועשיתי בסביבות ה10 סטים והעלתי משקל כל סט בשביל לראות לאן אני יכול להגיע אבל ברוב הסטים עבדתי פשוט על טכניקה.. במשקלים ''כבדים'' שעשיתי סתם בשביל לראות עד כמה אני יכול הרמתי בין 2-3 חזרות הייתי יכול להמשיך אבל סתם רציתי לראות עד איפה אני יכול שהגעתי למשקל מסוים הפסקתי בשביל להמשיך באימון שהייתי צריך לבצע באותו יום. עכשיו אני לא יודע איך לשלב את הדדליפט כי לפי מה שהבנתי זה לא תרגיל ''רגיל'' אני לא חושב שאני ''אמור'' לבצע אותו כמו כל תרגיל (4 סטים 6 חזרות) זה יותר תרגיל שנועד לסינגלים אם אני לא טועה.. קיצור איך לשלב אותו באימון גב? לעשות רגיל 4 סטים ו6 חזרות או להרים רק סינגלים או לשלב בין סטים של סינגלים לסטים עם חזרות?

תודה לעוזרים

לא מתיימר להיות מומחה אבל זה תרגיל שדורש הרבה מהגוף ולא הייתי שם אותו בתחילת האימון מחשש לפציעה, תמקם אותו באמצע האימון כדי לגשת אליו עם גוף חם.
מניח שאתה יכול לעשות 3X6 אם המטרה היא היפרטרופיה, אבל אז צריך לחשוב על להוריד קצת נפח בתרגילים האחרים, לתת כבוד לתרגיל:)
הגישה הרווחת פה ממה שראיתי היא סט אחד כבד של 5, עם כמה סטים של חימום בפירמידה עולה.
תיקח בעירבון מוגבל,נחכה בסבלנות לאלה שמבינים יותר:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית