הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב המלצה לתפריט חיטוב שלא כולל בשר

אירה

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
מאז שהורדתי את הבשר מהתפריט אני ממש מתקשה לשמור על המשקל. אני מפצה בפחמימות והקילוגרמים רק מצטברים...
האם למישהו יש קישור לתפריט צמחוני\טבעוני? משהו שמבוסס על דגים\קטניות וכו' ולא כולל בשר וביצים?

משקל 57, גובה 155, אחוזי שומן היו 32% בפעם האחרונה שבדקתי (כן כן, גרוע, אני יודעת) אחוזי שריר 37%.

למה את לא אוכלת בשר?

• פותח/ת השרשור
איך את מודדת אחוזי שומן?

תפריט אין לי כל כך משהו מובנה אבל את יכולה להעזר במה שדיברו כאן: http://www.lbs.co.il/threads/49735/

מוצרי חלב את צורכת?

אחד המדריכים בחדר הכושר מדד לי את אחוזי השומן (במכשיר המוליכות החשמלית הזה שלהם..)

אני צורכת מוצרי חלב אך מעט מאד.

תכניסי לתפריט קוטג׳, טונה,מבחינת תוספים זה אבקת חלבון תחליפים מצויניים לבשר זה דגים, למשל סלומון אמנון נסיכה בקלה פורל דניס אלו דגים מעוליםם..
למה את לא אוכלת בשר?
היא רשמה שהיא צמחונית/טבעונית

תכניסי לתפריט קוטג׳, טונה,מבחינת תוספים זה אבקת חלבון תחליפים מצויניים לבשר זה דגים, למשל סלומון אמנון נסיכה בקלה פורל דניס אלו דגים מעוליםם..
היא רשמה שהיא צמחונית/טבעונית
היא רשמה שהיא עוברת לתפריט צמחוני מאז שהיא הורידה את הבשר, מאיזו סיבה

אחד המדריכים בחדר הכושר מדד לי את אחוזי השומן (במכשיר המוליכות החשמלית הזה שלהם..)
דבר ראשון קחי בחשבון שיש למכשירים האלו סטיה של 50%, דבר שני לנשים אחוזי שומן גבוהים יחסית נחשבים נורמלים, אני לא יודע בת כמה את אך בדרך כלל 20% זה נחשב חטובה מאוד אצל נשים

אני צורכת מוצרי חלב אך מעט מאד.
ולכן ההמלצה הכי טובה תיהיה:

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון קחי בחשבון שיש למכשירים האלו סטיה של 50%, דבר שני לנשים אחוזי שומן גבוהים יחסית נחשבים נורמלים, אני לא יודע בת כמה את אך בדרך כלל 20% זה נחשב חטובה מאוד אצל נשים

ולכן ההמלצה הכי טובה תיהיה:

תודה. אנסה ליישם.
אני בת 29. אז איך בעצם אוכל לדעת מה אחוז השומן הנתון\שאליו כדאי לשאוף?

ולשאלת הבשר - הויתור הוא מסיבות מוסריות.

Back
למעלה תחתית