הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים לחזה

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
יש לי שאלה ואני אשמח שאם למישהו יש את המידע הנכון שיענה. 😃

בפלייס,דאמבל בנץ פרס,בנץ פרס.
להרים רגליים?אני לא מתכוון בשביל ליפטרים,בשביל עבודה טובה יותר על החזה,עדיף להרים רגליים?

לא. צריך להשתמש ברגליים (לג דרייב), אבל כל כף הרגל צריכה להיות על הרצפה (למעט אם אתה מתחרה באיגוד שמאפשר לעלות על קצות האצבעות - באימונים המטרה היא להתחזק, ולעלות על קצות האצבעות אמנם עוזר להרים יותר משקל, אבל לא בצורה שחופפת ללהיות יותר חזק (כי טווח התנועה התקצר)).

יש לי שאלה ואני אשמח שאם למישהו יש את המידע הנכון שיענה. 😃

בפלייס,דאמבל בנץ פרס,בנץ פרס.
להרים רגליים?אני לא מתכוון בשביל ליפטרים,בשביל עבודה טובה יותר על החזה,עדיף להרים רגליים?

אני לא מוצא את זה נוח.
באופן אישי זה גורם לי לחוסר יציבות ולהתנדנד על הספה.

• פותח/ת השרשור
לא. צריך להשתמש ברגליים (לג דרייב), אבל כל כף הרגל צריכה להיות על הרצפה (למעט אם אתה מתחרה באיגוד שמאפשר לעלות על קצות האצבעות - באימונים המטרה היא להתחזק, ולעלות על קצות האצבעות אמנם עוזר להרים יותר משקל, אבל לא בצורה שחופפת ללהיות יותר חזק (כי טווח התנועה התקצר)).

תודה 😃

אז מאיפה צץ הענין הזה שמרימים רגליים? מה הטענה?

תודה 😃

אז מאיפה צץ הענין הזה שמרימים רגליים? מה הטענה?
שזה שומר על הגב כי הוא לא מתעגל,
אבל זו טענה של אנשים שלא מבינים שכוח המשיכה עובד רק כלפיי מטה. אמנם יש אנשים שצריכים להמנע מהקשת בגב, אבל אלה רק מקרים חריגים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית