אני כבר עשיתי על זה וי 😃
הדבר שאני ממש רוצה אבל לא מרשה לעצמי, זה ממרח לוטוס..אני יודע שאני לא אעצור ברגע שזה יפתח אז פשוט לא קונה 😭
סימנת וי בזמן האחרון ?
ומזה בדיוק ממרח לוטוס ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כבר עשיתי על זה וי 😃
הדבר שאני ממש רוצה אבל לא מרשה לעצמי, זה ממרח לוטוס..אני יודע שאני לא אעצור ברגע שזה יפתח אז פשוט לא קונה 😭
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4337650,00.htmlומזה בדיוק ממרח לוטוס ?
וחוץ מלחם/בייגלה מה עוד אפשר ויחשב נקי?פעם הבאה תעשי כמה שיותר נקי - לחם\פיתות\קורנפלקס (מה שבא לך רק לא כריות)\בייגלה\לאפה וכו'
אף פעם לא ניסיתי ממרח לוטוס אבל אצלי זה כך עם נוטלה. לא נכנס הביתה!ממרח לוטוס..אני יודע שאני לא אעצור ברגע שזה יפתח אז פשוט לא קונה
וחוץ מלחם/בייגלה מה עוד אפשר ויחשב נקי?
יווו קרקרים בצורת חיות! הילדות שלי
אני רצה לקנות! חח
הרגת אותי ואני אפילו לא אוהבת פיצה!🏳️🏳️פיצה...רק פיצה. פיצה בבוקר, פיצה בצהריים ובערב.
פיצה עם פפרוני ופיצה עם פטריות.
פיצה כאן ופיצה שם, פיצה בכל העולם!
אי אפשר להפסיק ולו לרגע, לנוכח מתיחת גבינת המוצרלה מן המגש, הנגיסה העסיסית בבצק העסיסי הנימוח והפריך כמעה. ואל לנו לשכוח, השריפה בפה - כל כך חם שגיהנום נדמה שפתח סניף הישר בתוך הלוע שלנו - ואז זה מתקרר מהר מן הצפוי. הטעמים בועטים מכל עבר. רוטב העגבניות שמורגש מיד; טעם התוספות המתערבבות בשיקוי משלהן ויוצרות גן עדן אמיתי, כל כך מוחשי שלא מן הנמנע לעצום עיניים ולדמיין את הפיצה מתעוררת לחיים ואוכלת פיצה משלה! - אין לכך מתחרים, אין לכך מתמודדים. זוהי הפיצה, הפיצה האלמותית.
דווקא לא כזה דק, ועד עכשיו לא נתקלתי בפיצרייה ברמה יותר גבוהה ממנה, יש לציין שלא חיפשתי מספיק. למי שיש המלצות באזור אשדוד-תל אביב והסביבה יותר ממוזמן לשתף. כסף הוא לא פרמטר בבחירת פיצה טובה
למהה??אין העמסה
כי אני במסה. כל יום הוא העמסה.למהה??
יש לי חלום... ובחלום אני במסה.כל יום הוא העמסה.
בינתיים אני אחרי קוראסון אחד, 4 עוגיות אוריאו, 8 אלפחורס וארוחת שבת שכללה כמו שאמרתי המון אורז תפוחי אדמה ועוף.
מישהו רוצה להציע משהו אחר ?