הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנונים ליום העמסה הקרוב

אני כבר עשיתי על זה וי 😃

הדבר שאני ממש רוצה אבל לא מרשה לעצמי, זה ממרח לוטוס..אני יודע שאני לא אעצור ברגע שזה יפתח אז פשוט לא קונה 😭

סימנת וי בזמן האחרון ?

ומזה בדיוק ממרח לוטוס ?

• פותח/ת השרשור
פעם הבאה תעשי כמה שיותר נקי - לחם\פיתות\קורנפלקס (מה שבא לך רק לא כריות)\בייגלה\לאפה וכו'
וחוץ מלחם/בייגלה מה עוד אפשר ויחשב נקי?
ממרח לוטוס..אני יודע שאני לא אעצור ברגע שזה יפתח אז פשוט לא קונה
אף פעם לא ניסיתי ממרח לוטוס אבל אצלי זה כך עם נוטלה. לא נכנס הביתה!

וחוץ מלחם/בייגלה מה עוד אפשר ויחשב נקי?

* קרקרים בצורת חיות
* גלידה 0%
* רביולי (בשקיות יש טעמי בטטה, גבינה ועוד)
* קורונפלקס (לא כריות, עדיפות לשוגי / עוגי / קפטן קראנצ' / קראנצים/ ספיישל K /ברנפלקס, וכל מה שיש לו עד 5-6 גרם שומן ל100 גרם מוצר) או לחלופין שיבולת שועל.
* בייגלה עד 3% שומן.
* אורז / פסטה / קוסקוס / תפוח אדמה / קינואה / וכל הפחמימות למיניהן שצריך לבשל עם מים.
* לחם / פיתה / לחמניה / טורטייה / לאפה / בגט.
* דבש / פירות יבשים / פירות רגילים (זיכרו שקבוצה זו מכילה פרוקטוז שהינו סוכר הפירות. מאחר שאנו מעוניינים יותר בגלוקוז, לא כדאי לאכול יותר מידי פריטים מהשורה הזו).

פיצה...רק פיצה. פיצה בבוקר, פיצה בצהריים ובערב.
פיצה עם פפרוני ופיצה עם פטריות.
פיצה כאן ופיצה שם, פיצה בכל העולם!
אי אפשר להפסיק ולו לרגע, לנוכח מתיחת גבינת המוצרלה מן המגש, הנגיסה העסיסית בבצק העסיסי הנימוח והפריך כמעה. ואל לנו לשכוח, השריפה בפה - כל כך חם שגיהנום נדמה שפתח סניף הישר בתוך הלוע שלנו - ואז זה מתקרר מהר מן הצפוי. הטעמים בועטים מכל עבר. רוטב העגבניות שמורגש מיד; טעם התוספות המתערבבות בשיקוי משלהן ויוצרות גן עדן אמיתי, כל כך מוחשי שלא מן הנמנע לעצום עיניים ולדמיין את הפיצה מתעוררת לחיים ואוכלת פיצה משלה! - אין לכך מתחרים, אין לכך מתמודדים. זוהי הפיצה, הפיצה האלמותית.

מוקדש ל incin@ שגרם לי להחליט על מושא העמסה הבא: פיצה, ככל הנראה 2 מגשים. היכן? מאמין שבטוני וספה 😃

• פותח/ת השרשור
פיצה...רק פיצה. פיצה בבוקר, פיצה בצהריים ובערב.
אי אפשר להפסיק ולו לרגע, לנוכח מתיחת גבינת המוצרלה מן המגש, הנגיסה העסיסית בבצק העסיסי הנימוח והפריך כמעה. ואל לנו לשכוח, השריפה בפה - כל כך חם שגיהנום נדמה שפתח סניף הישר בתוך הלוע שלנו - ואז זה מתקרר מהר מן הצפוי. הטעמים בועטים מכל עבר. רוטב העגבניות שמורגש מיד; טעם התוספות המתערבבות בשיקוי משלהן ויוצרות גן עדן אמיתי, כל כך מוחשי שלא מן הנמנע לעצום עיניים ולדמיין את הפיצה מתעוררת לחיים ואוכלת פיצה משלה! - אין לכך מתחרים, אין לכך מתמודדים. זוהי הפיצה, הפיצה האלמותית.
הרגת אותי ואני אפילו לא אוהבת פיצה!🏳️🏳️

😃 7623"]פיצה...רק פיצה. פיצה בבוקר, פיצה בצהריים ובערב.

מוקדש ל incin@ שגרם לי להחליט על מושא העמסה הבא: פיצה, ככל הנראה 2 מגשים. היכן? מאמין שבטוני וספה 😃[/quote]

יש להם את הפיצה הכי דקה בארץ, איך אתה יכול לאכול אותם ?

דווקא לא כזה דק, ועד עכשיו לא נתקלתי בפיצרייה ברמה יותר גבוהה ממנה, יש לציין שלא חיפשתי מספיק. למי שיש המלצות באזור אשדוד-תל אביב והסביבה יותר ממוזמן לשתף. כסף הוא לא פרמטר בבחירת פיצה טובה 😃

דווקא לא כזה דק, ועד עכשיו לא נתקלתי בפיצרייה ברמה יותר גבוהה ממנה, יש לציין שלא חיפשתי מספיק. למי שיש המלצות באזור אשדוד-תל אביב והסביבה יותר ממוזמן לשתף. כסף הוא לא פרמטר בבחירת פיצה טובה

http://9gag.com/gag/a3Y8ov1

יש כאן מישהו שעשה את האתגר האחרון ועוד מסוגל לאכול אוריאו ? חחחח

ולא יודע מה אתכם אבל בתור ילד הייתי חולה על הקצפת של המילקי(בלי השוקולד למטה רק הקצפת) ועכשיו מזה בא לי.

אין העמסה..אבל אכלתי קיט קט מגניב...זה שוקולד ובפנים יש חמאת בוטנים.
דג חריף..חח..ילדים..

בינתיים אני אחרי קוראסון אחד, 4 עוגיות אוריאו, 8 אלפחורס וארוחת שבת שכללה כמו שאמרתי המון אורז תפוחי אדמה ועוף.

מישהו רוצה להציע משהו אחר ?

בינתיים אני אחרי קוראסון אחד, 4 עוגיות אוריאו, 8 אלפחורס וארוחת שבת שכללה כמו שאמרתי המון אורז תפוחי אדמה ועוף.

מישהו רוצה להציע משהו אחר ?

שמע אתה מבזבז קלוריות על דברים דחוסים, קח פיתות לאפות לחמניות גלידות

אני אישית מסוגל לאכול 200 קילו של בגט קלוי חתוך לעיגולים ולנשנש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית