חדשה וזקוקה לעזרת בנות הפורום

כרמל שגב

משתמש מתחיל
2
1
נק' מוניטין:
1
2
1
היי בנות!
התחלתי להתאמן בחדר כושר ולשמור על תזונה נכונה. קשה לי לשמור.
התחלתי בהתחלה בתוכנית משולבת יום אירובי יום כוח ואחכ המאמן אמר לי שכדאי לרדת במשקל כדאי לי להתרכז רק באירובי.
אני מתאמנת בערך 4 פעמים בשבוע ועושה 40 דקות על קרוספיט ולא כל כך רואה תוצאות (במשך חודש וחצי).
אני משתדלת לשמור על תזונה נכונה אבל לא אוכלת הרבה במהלך היום.... כלומר, יכולה במהלך היום ממש לשמור ואפילו בקושי לאכול ובערב זו הנפילה שלי.
האם יש למי מכן טיפים טובים או תפריט תזונה שיוכל לקדם אותי מבחינת דיאטה וגם טיפים לעניין האימונים? יש לי צלוליטיס והבנתי שאם אתמקד באימוני כוח.. בטן וסקווטים בעיקר גם אתעצב וגם אטפל בבעיית הצלוליטיס.
אודה לתגובות שלכן!!!!

היי בנות!
התחלתי להתאמן בחדר כושר ולשמור על תזונה נכונה. קשה לי לשמור.
התחלתי בהתחלה בתוכנית משולבת יום אירובי יום כוח ואחכ המאמן אמר לי שכדאי לרדת במשקל כדאי לי להתרכז רק באירובי.
אני מתאמנת בערך 4 פעמים בשבוע ועושה 40 דקות על קרוספיט ולא כל כך רואה תוצאות (במשך חודש וחצי).
אני משתדלת לשמור על תזונה נכונה אבל לא אוכלת הרבה במהלך היום.... כלומר, יכולה במהלך היום ממש לשמור ואפילו בקושי לאכול ובערב זו הנפילה שלי.
האם יש למי מכן טיפים טובים או תפריט תזונה שיוכל לקדם אותי מבחינת דיאטה וגם טיפים לעניין האימונים? יש לי צלוליטיס והבנתי שאם אתמקד באימוני כוח.. בטן וסקווטים בעיקר גם אתעצב וגם אטפל בבעיית הצלוליטיס.
אודה לתגובות שלכן!!!!

עצה ראשונה: תתחילי לאכול! אין דבר כזה
"לא אוכלת הרבה במהלך היום". את חייבת לאכול במהלך היום ולאכול מספיק, כדי שאל"ף, לא תכניסי את הגוף שלך לסטרס - פוגע בתוצאות ויוצר התנגדות של הגוף להורדת שומן ובי"ת, גורם לך ליפול בארוחות הערב.

אם תתני קצת יותר פרטים זה יעזור.. גיל, משקל, גובה, את האימונים שאת עושה, כמות קלוריות שאת אוכלת וכו'

• פותח/ת השרשור
אם תתני קצת יותר פרטים זה יעזור.. גיל, משקל, גובה, את האימונים שאת עושה, כמות קלוריות שאת אוכלת וכו'

בת 26
גובה 1.70 משקל 69
כרגע לפי המאמן שלי עושה רק אירובי (סטפר/הליכון/קרוס) כדי להוריד משקל ואחכ הוא יחליף לי את התוכנית לאימוני כוח בשביל חיטוב וצמצום היקפים.
לצערי אני אוכלת לא כל כך מסודר ולרוב נופלת בשעות הערב שם תמיד יש נשנושים יחד עם זאת לא נראה לי שאני עוברת את ה-1200 קלוריות ביום.

לא נראה לי שאני עוברת את ה-1200 קלוריות ביום.

לא פלא שאת רעבה! זה כלום!!!
אבל אני לא ירצה לך על תזונה ואימונים, לזה יש פה חברה הרבה יותר מבינים בעניין.|
משאני כן יכולה לספר לך כמתחילה טרייה גם, זה ש"חושבת" זה לא מספיק. אל תתעצלי ותשקלי את האוכל. תחשבי ממש הכול בהתחלה. יש אפים בטלפון וגם באינטרנט. מי שלא מיומן יכול לטעות במאות קלוריות בהערכה הגסה שלו.
זה משקרה לי, הייתי בטוחה שאני אוכלת המון.... ואז התחלתי לרדת בכמויות (לפי העין) ובסוף מצאתי את עצמי בגרעון של 1000 קלוריות ומתוסכלת מאוד. עם הזמן תלמדי כבר לזהות לבד ולא תצטרכי להיעזר במשקל ומחשבונים.

עוד דבר שעוזר, זה פשוט להחליף את כול המטבח למרכיבים בריאים. אורז מלא, קינואה, לחם מחיטה מלא וכיו', זה גם יותר בריא, פחות קלורי ויותר משביע. עם הזמן תראי שכמויות האוכל שלך נהיות יותר קטנות. ואז זה ישאיר לך יותר מקום ל"חטאים"

בהצלחה

Back
למעלה תחתית