הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אתם מתמודדים עם עלייה במשקל בגלל מחזור

amiramir

משתמש מתחיל
33
11
נק' מוניטין:
11
33
11
חברה שלי התחילה דיאטה קראה הכול ועשינו לה תפריט נכון לפי הספר..(אני עשיתי בעבר דיאטה עם התפריטים מכאן ועכשיו אני במסה אז צברתי קצת ניסיון)..

קיצר בנינו לה תפריט לירידה שבועית של חצי קילו הבעיה שחלק מהנשים מתחילות לעלות במשקל לפני מחזור ותוך כדי בין 0.5 ל3 קילו וזה יכול להתחיל גם שבוע לפני המחזור..

אז הסתבכנו רצח כי אני רגיל מהדיאטות שלי לקבל פידבק שבועי של ירידה\עלייה של חצי קילו.
ואצלה אי אפשר לקבל את זה כי המשקל כל הזמן משתנה ואפשר לקבל רק פידבק חודשי אם בסוף החודש היא שוקלת פחות מסוף חודש שעבר..
וזה איטי מדי כי אם היא נתקעת\יורדת במשקל יותר מדי אז אפשר לגלות את זה רק אחרי חודש.

איך אתן מתמודדות עם זה?

תעקבו אחרי הקפים. זאת אינדקציה יותר אמינה לשינוי. (רק לא למדוד את אזור הבטן בזמן המחזור כמובן, כי היא מתנפחת במחזור).

• פותח/ת השרשור
תעקבו אחרי הקפים. זאת אינדקציה יותר אמינה לשינוי. (רק לא למדוד את אזור הבטן בזמן המחזור כמובן, כי היא מתנפחת במחזור).
זה לא הכי מדוייק היקפים לא? אם במשקל היא אמורה לרדת חצי קילו בשבוע כמה היא אמורה לרדת בהיקפים?

זה לא הכי מדוייק היקפים לא?
להפך, זה הכי מדוייק שיש אין פה סטיות כאלה או אחרות של המכשרים שמודדים אחוזי שומן.
והמספר של המשקל לדעתי בכלל לא רלונטי. מה שחשוב שיש לה יותר שריר מאשר שומן. לנו לבנות יש קטע עם המספרים. זה סתם אובססיה תרבותית. בגללה אנחנו מרעיבות את עצמנו במקום להתחזק פיזית ולהטחטב!

תמדדו יריכיים, מותניים וידיים. אזורים שלא מתנפחים בגלל המחזור. ובכלל, כול האזור של הבטן הוא מאוד בעייתי ועקשן. הוא יהיה אחרון ללכת....

אני יורדתי בהקף ושמרתי על אותו משקל בידיוק. ורואים ויזואלית את השינוי. שזה משחשוב לנו בעצם

איך אתן מתמודדות עם זה?
אני פשוט לוקחת בחשבון בשקילה לפני מחזור סטיה שבמילא מתקזזת אחרי שמקבלים מחזור. כלומר אם הממוצע שלי הוא נגיד 400 גר בשבוע אז לפני המחזור אולי לא ארד במשקל או שהירידה תהיה של 200 גר ואחרי המחזור פתאום ירד 600-800. בסה"כ הממוצע החודשי נשמר.

Back
למעלה תחתית