הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים למסה למתקדמים

Idanitaly

משתמש מתחיל
30
5
נק' מוניטין:
5
30
5
אהלן,

בן 26 מתאמן שנה וחצי.. הייתי בחיטוב תקופה מאד ארוכה, ירדתי קרוב ל25 קילו וחיזקתי את עצמי.
בחודשיים וחצי האחרונים אני במסה בתוכנית ab ארבע פעמים בשבוע, עליתי כ7 קילו במסה (היום אני שוקל 93 ק' ועומוד על 18-20 אחוז שומן). עליתי משמעותית במשקלי העבודה - לדוגמא דוחק 90 קילו 8 חזרות בבנץ' פרס ודוחק דאמבלים 32 קילו 8 חזרות ללא שיפוע ו30 בשיפוע לחזה עליון רגליים קצת חלש אבל עובד על זה חזק.. אני סטודנט לרפואה ומבין במטבוליזם וכדומה אז בניתי לעצמי תפריט אוכל ועד כה בחיטוב ובמאסה זה הוכיח את עצמו.

בחודשיים וחצי האחרונים אני בAB: אימון ראשון חזה, כתפיים יד אחורית ואימון שני גב, רגליים יד קידמית.
השאלה שלי - אני רוצה למקסם וליעל את העבודה והייתי רוצה לדעת איזה תוכנית תמקסם לי את התוצאות?
כלומר, לאיזה סוג מתאמנים abc מתאים יותר? או אולי abcd? או תוכנית אחרת שאני לא מכיר בכלל? באמת שאני לא מבין בזה...

תודה רבה לעונים,
יום טוב! אוי מצטער הודעה ראשונה שלי ושמתי לב שאני לא בפורום המתאים.. אפשר להעביר ל"אימונים"?
תודה וסליחה

נראה שעבדת רק פיצולים,
הייתי עושה ss דגש על סקוואט ודדליפט שבפיגור רציני ומשם חוזר לפיצולים.
Abc של חזה יד אחורית, גב קידמית, רגליים כתפיים
9-12 שריר גדול 6-9 שריר קטן
Abcxabx - סטטי עצירות דרופים סופרים וגיוון
Phat גם ממליץ, משלבת בין כוח לנפח (ab ראשונים בשבוע יהיו משקלי כוח והשניים נפח)

• פותח/ת השרשור
לpala אתה יכול להעלות את המאמר שמסביר את הגרף הזה? גם אם הוא מדעי זה בסדר..

תודה לכולם אני כנראה אלך על ABC לתקופה הקרובה עד החיטוב ורגליים נכון שאני בפיגור אבל עקב פציעות אני חייב לקחת אותם באיזי.. בכל מקרה תודה ושבת שלום!

תודה לכולם אני כנראה אלך על ABC לתקופה הקרובה עד החיטוב ורגליים נכון שאני בפיגור אבל עקב פציעות אני חייב לקחת אותם באיזי.. בכל מקרה תודה ושבת שלום!
לא ראיתי הודעה כזאת
איזה גרף ומה הוא מסביר?

הי, מצאתי רק באנגלית:
http://www.teamunify.com/cseksc/__doc__/Shea_FatigueRecoverySupercompensation-2.pdf
אפשר לקרוא על הנושא, שנקרא 'supercompensation'' או סף פיצוי בעברית (למרות שאין מידע בעברית).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית