הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אכילה בחיטוב

• פותח/ת השרשור Hrsi11
  • פורסם בתאריך

Hrsi11

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום לכולם, אני מתאמן בכושר קרבי כבר חודש. מאותו יום התחלתי לשים דגש על אוכל, ורציתי לדעת האם הצורה בה אני אוכל נכונה.
אין לי תפריט קבוע אבל זו הצורה בה אני אוכל בעיקרון:
משהו כמו 2 סנוידצים של לחם מלא/קל עם פסטרמה/גבינה צהובה/חביתה וכו..
בצהריים לרוב ירקות מבושלים/שעועית ירוקה/סלט וחזה עוף משהו כמו 3-4 פרוסות. לפעמים אוכל גם טיפה תפוחי אדמה או אורז אבל משתדל שלא כמעט, ולהימנע מפחמימות.
אחהצ אני אוכל יוגורט 0 אחוז ולפעמים 1.5
ובערב בדרך כלל ירקות/סלט גבינות טיפה וחביתה של 2 ביצים ולבן אחד ומדי פעם מוסיף 2-3 פריכיות.
במהלך היום אני אוכל גם בין פרי לשניים ושותה מים בעיקר לפעמים מחוץ לבית קולה זירו.
אני שןקל בערך 82 וגובה 1.80 ואחוזי שומן להוריד. אני רואה שינוי קטן אחרי שסגרתי חודש אבל רציתי לדעת מה אתם חושבים על הצורה שאני אוכל והאם אראה שינוי רציני יותר בזמן הקרוב. אני מתאמן 3 פעמים בשבוע כושר קרבי. תודה לעוזרים!

יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.
אין לך באמת תפריט, אלא התחלת לסגל אורח חיים בריא.

אם אתה רוצה לרדת באחוזי שומן ולא סתם לרדת משקל אתה צריך תפריט מסודר ותוכנית אימון אנאירובית טובה. האירובי (כושר קרבי) בחיטוב נועד כדי להגדיל הגרעון הקלורי.

כנס לפורטל www.kilogram.com ותקרא את המאמר על חיטוב הגוף

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.
אין לך באמת תפריט, אלא התחלת לסגל אורח חיים בריא.

אם אתה רוצה לרדת באחוזי שומן ולא סתם לרדת משקל אתה צריך תפריט מסודר ותוכנית אימון אנאירובית טובה. האירובי (כושר קרבי) בחיטוב נועד כדי להגדיל הגרעון הקלורי.

כנס לפורטל www.kilogram.com ותקרא את המאמר על חיטוב הגוף
כן כבר יצא לי לקרוא משהו דומה, ובדקתי את התפריט שאני אוכל בערך לרוב, למרות שזה די משתנה, ויצא לי גירעון של 500 קלוריות. בכל מקרה הייתי שמח לשמוע עוד עצות/טיפים וחוות דעת, תודה אבל.

אם זהו החודש הראשון שהתחלת להתאמן , לא כדאי לחתוך בצורה דרסטית את כמות הפחמימות שאתה צורך ביום, אלא להוריד אותם בהדרגה.. כלומר תתחיל מ250-300 בערך גרם פחמימות ותתחיל לרדת לכיוון ה200. חשוב לתת לגוף שלך להתרגל לדיאטה ולתזונה החדשה שלך (לעולם אל תרד מתחת ל150 גרם פחמימות ביום אבל)
בתור משהו כללי, לך על אורז למשל בערך 400-500 גרם ביום (תפצל את זה ל2-3 ארוחות) וכמה פרוסות לחם , ותפוח. מבחינת חלבונים תגיע ל150~ גרם חלבון ביום.. איך תגיע? ביצים,גבינה (לא צהובה ,ולא יותר מ5%) ,חזה הודו/עוף (לא יותר מ150 גרם בארוחה אחת)
תשחק עם זה, תתאים את זה ללו"ז שלך

• פותח/ת השרשור
אם זהו החודש הראשון שהתחלת להתאמן , לא כדאי לחתוך בצורה דרסטית את כמות הפחמימות שאתה צורך ביום, אלא להוריד אותם בהדרגה.. כלומר תתחיל מ250-300 בערך גרם פחמימות ותתחיל לרדת לכיוון ה200. חשוב לתת לגוף שלך להתרגל לדיאטה ולתזונה החדשה שלך (לעולם אל תרד מתחת ל150 גרם פחמימות ביום אבל)
בתור משהו כללי, לך על אורז למשל בערך 400-500 גרם ביום (תפצל את זה ל2-3 ארוחות) וכמה פרוסות לחם , ותפוח. מבחינת חלבונים תגיע ל150~ גרם חלבון ביום.. איך תגיע? ביצים,גבינה (לא צהובה ,ולא יותר מ5%) ,חזה הודו/עוף (לא יותר מ150 גרם בארוחה אחת)
תשחק עם זה, תתאים את זה ללו"ז שלך
למה לא לרדת מ150 גרם פחמימה? יש ימים שאני אוכל 100 ובימים שאני אוכל גם אורז בצהריים במקום ירקות אז קצת יותר. חלבון אני כן מגיע ל150 בעזרת חזה עוף ביצים וגבינות, אני אוכל לפעמים גבינה צהובה בסנוידצים, למה ככ לא טוב?

Back
למעלה תחתית