עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי את תהיי מופתעת אבל רוב המאמנים בארץ לא יודעים איך ללמד סקוואט מלא כמו שצריך.אז בסקוואט יש איתי מאמן ששומר עלי תמיד, מתקן אותי וכו',
פשיטת ירך זה התרגיל שמושכים משקולת עם הרגל לאחור
זה לא עניין של דעה ועם מה את מסכימהכל זה נאמר,
חוץ מהעניין של לרדת עם הישבן קצת אחרי 90 מעלות,
לכל מאמן יש את הדעה שלו בעניין
אבל אני מסכימה עם זה שלרדת נמוך יותר מ-90 מעלות דופק את הברכיים
השאלה היא אם סקוואט נמוך יותר מתשעים מעלות וסקוואט של 90 מעלות נותן את אותו האפקט ? לישבן בעיקר
אני מצטער לפוצץ לך את האשליה אבל המאמן שלך לא יודע לעשות סקוואט, לרדמת פחות מ90 מעלות (לא לשבור מקביל) דופק את הברכיים ואם למאמן שלך יש דיעה אחרת בנושא הוא צריך להתחיל ללמודכל זה נאמר,
השאלה היא אם סקוואט נמוך יותר מתשעים מעלות וסקוואט של 90 מעלות נותן את אותו האפקט ? לישבן בעיקר
עברית שפה קשה חחח, יורדת מתחת ל-90 מעלות.***כניראה שהבנת אותי לא נכון, אני כן יורדת אחרי מתחת ל90 מעלות, יורדת עם הישבן קצת אחרי הקפל של הברכיים.
כל זה נאמר,
הסקוואט שלך דומה לסקוואט שפירסמתי?
אי אפשר לדעת, היא עדיין יכולה לגלוש/לקרוס לרדת עם גב עגול או לצלול למטה, לקבל באונס מהתאומים או לא לשבת אחורהאז אם את עושה סקוואט מלא ומתיישבת אחורה (גב לא אנכי ) הכל טוב 😃
זה לא פוגע בברכיים אם את עושה סקוואט נכון
אי אפשר לדעת, היא עדיין יכולה לגלוש/לקרוס לרדת עם גב עגול או לצלול למטה, לקבל באונס מהתאומים או לא לשבת אחורה
צריך ליראות סירטון
אם הוא אמר משהו ממה שכתבתי בהודעה הראשונית על הסקוואט הוא לא יודע ללמד סקוואט ולכן אני ממליץ למצוא מאמן שכן יודע או להעלות לפורום סירטון..חבל שאין לי אחד 🙁
בכל אופן אני לא חושבת שהמאמן שלי מאמן אותי לא נכון. כל הדגשים שאמרתם אני דובקת בהם, הסקוואט של הבחורה לא שונה משלי. חוץ מזה שאני עושה משקלים הרבה יותר נמוכים.
אולי את תהיי מופתעת אבל רוב המאמנים בארץ לא יודעים איך ללמד סקוואט מלא כמו שצריך.
האם הוא אמר לך להישאר עם גב אנכי לרצפה?
האם הוא אמר לך שברגע שמגיעים ל-90 מעלות את צריכה לעלות?
האם הוא אמר לך שסקוואטים נמוכים מדי לא טובים לברכיים?
האם הוא אמר לך שהברכיים לא יעברו את האצבעות בכף הרגל?
אם הוא אמר לך את אלו אז הוא אחד מאלה שלא מבינים איך סקוואט מלא נראה.