נק' מוניטין:
11,185
- 5,953
- 3,737
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
@David2309
שבר שיא ישראל הנפה+דחיקה וטוטאל עד גיל 23, אני חושב שפה זה 185 אם אני לא טועה.
היה תענוג לראות אותו ולהתחרות איתו (לא נגדו כי אני באיזה 3000 קילו פחות בטוטאל)
183 ובהחלט תותח!
מההה...? התחרויות בישראל לא תמיד מדהימות אבל כאלה קטעים עוד לא יצא לי לראות.צודק.
היו שם היום הרבה קטעים הזויים של השיפוט. וגם כל מיני שטויות
ליורי שכחו לשים 5 קילו באחד הצדדים, השופט לא שם לב, הוא משך ופתאום עצר ואמר "מה זה בלאט חסר פה 5 קילו" והשופטים רצו לפסול אותו...
סוג שונה של ג'רק.מה ההבדל בין C&J כשהרגליים קופצים במקום לבין סוג של קפיצת לאנג? (רגל קדימה, רגל אחורה)
אני מעוניין 'להתמקצע' בתחום ה וויטליפטינג מעט על מנת להעשיר את הידע שלי וכדי שאני אוכל בעתיד אפילו ללמד את התרגילים הללו למתאמנים שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי קצת, איזה מנח אני אעדיף ללמד (אני מניח שאת הלאנג?) ואילו עוד תרגילים מלבד C&J, פרונט סקוואט, פאוור קלין, אני יכול ללמד למתאמן הממוצע?סוג שונה של ג'רק.
לרוב הספליט (לאנג') יותר קל לתיקון (אם הדחיפה לא טובה) ומצריך מעט פחות גמישות בכתפיים ולכן לרוב מעדיפים אותו
אני מעוניין 'להתמקצע' בתחום ה וויטליפטינג מעט על מנת להעשיר את הידע שלי וכדי שאני אוכל בעתיד אפילו ללמד את התרגילים הללו למתאמנים שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי קצת, איזה מנח אני אעדיף ללמד (אני מניח שאת הלאנג?) ואילו עוד תרגילים מלבד C&J, פרונט סקוואט, פאוור קלין, אני יכול ללמד למתאמן הממוצע?
לימוד תרגילים בא לפי צורך ובהתאם למטרה של המתאמן, קודם תלמד בעצמך לרמה טובה את התרגילים ותבין מה מטרתם ואז תוכל להחליט מה אתה מלמד.אני מעוניין 'להתמקצע' בתחום ה וויטליפטינג מעט על מנת להעשיר את הידע שלי וכדי שאני אוכל בעתיד אפילו ללמד את התרגילים הללו למתאמנים שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי קצת, איזה מנח אני אעדיף ללמד (אני מניח שאת הלאנג?) ואילו עוד תרגילים מלבד C&J, פרונט סקוואט, פאוור קלין, אני יכול ללמד למתאמן הממוצע?
יש לי מאמן שהיה וויטליפטר בעברו ובעל ניסיון רב ( היה מתאמן בקרוספיט הרצליה אם אני לא טועה) ואני לומד ממנו המון( רק התחלתי) אבל ראיתי את האשכול אז קפצתיאם אתה רוצה לאמן WL המלצה שלי תלך ללמוד אצל מאמן אישי בעצמך, תתחרה תהיה בעל נסיון זה לא משהו שלומדים על רגל אחת כמו כפיפות מרפק
יש לי מאמן שהיה וויטליפטר בעברו ובעל ניסיון רב ( היה מתאמן בקרוספיט הרצליה אם אני לא טועה) ואני לומד ממנו המון( רק התחלתי) אבל ראיתי את האשכול אז קפצתי
לגבי תחרות... לצערי יש לי מיניסקוס תפור בברך שמגביל אותי בכל מה שקשור לקלינים, זה מאוד בעייתי אבל אני עדיין מוכן לקחת את הסיכון בלפחות ללמוד טוב את הטכניקה, ולהגיע למשקלים מסויימים
אני לא מפחד מסקוואט atg, אבל העומק העצום שאתה יכול להגיע עם הקלין לא מפריע? אני אומנם עושה סקוואט עמוק, אבל אני מרגיש מעט את הברך( היה לי ניתוח והחלמה קשה)יש לי רצועה צולבת משוחזרת , 2 מיניסקוסים תפורים (באותה ברך) ושחזור רצועה בקרסול שבר בעצם השוקית וקרע בהאמסטרינג , הכל באותה רגל... היום נתתי 112 קליןדחיקה
אני לא מפחד מסקוואט atg, אבל העומק העצום שאתה יכול להגיע עם הקלין לא מפריע? אני אומנם עושה סקוואט עמוק, אבל אני מרגיש מעט את הברך( היה לי ניתוח והחלמה קשה)
הניתוח ערך 3 שעות, הייתי מרותק למיטה למשך 3 חודשים ( עם המפלצת ששמים על הברך) ולקח לי חצי שנה ללכת :/הייתה לך אורטוסקופיה שזה אמנם הליך פולשני אבל אם היית יודע מה אני עברתי בניתוח ושיקום היית מתבייש בהודעה שלך, ולא זה לא מפריע לי גם אם כואבת לי הברך אז מה... שם קרח נח ממשיך הלאה
דווקא רופא ספורט בכירשניהם תפורים אצלי ובחיים לא שמעתי על ניתוח מיניסקוס שהסתבך ככה, מי ניתח אותך הגנן?
בכל מקרה לא יודע אחרי זה השתקמתי חיזקתי את הרגליים (סקוואטים.דדליפט) והגעתי למצב שאין בעיה עם כלום עכשיו
איך הצלחת להיפצע ?הניתוח ערך 3 שעות, הייתי מרותק למיטה למשך 3 חודשים ( עם המפלצת ששמים על הברך) ולקח לי חצי שנה ללכת :/
אני לא מפחד מהכאב, אני מפחד מהעובדה שיש לחץ עצום על המיניסקוס ככל שאתה יורד, אבל בקלין יש ירידה 'בהתפרצות' שהופך אותה למסוכן יותר
מיניסקוס מדיאלי או לטרלי?