הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
איזה שריר זה ? כנפיים? Lats?
זה גנטי או שריר שניתן לאמן ?

קבצים מצורפים

• IMG_4328.jpg
    IMG_4328.jpg
    KB 52.2 · צפיות: 76
מה ההגדרה המקצועית של "תרגיל עזר" ?

External obliques זה השריר.
זה שרירי שפועל בסקוואט או דדליפט ? או שעדיף לבודד
מאמין שבפראמר וולק עם משקולת רק בצד אחד, וחתירה בדאמבל ביד אחת כשהיד השנייה תופסת במשהו (לא מסור שהרגל על ספסל, אלא ששתי הרגליים עומדות, מקווה שהבנת)
השריר עובד יותר חזק

לא יודע אם זה שאלה מפגרת פשוט לא היה איפה לשאול
יש פה מישהו אולי שמתאמן בחד"כ הרקולס שבפתח תקווה שאוכל לשאול אותו כמה שאלות?

אני מתאמנת שם..
יש שם מספיק מכונות?
מכונות כמו ‫גרביטון אפשר לעשות שם פולי עליון או פשיטת מרפקים בפולי למשל? אני יודע שאלה שאלות מפגרות פשוט אני חייב לדעת כי אלו דברים הכרחיים בשבילי‬‎

יש שם מספיק מכונות?
מכונות כמו ‫גרביטון אפשר לעשות שם פולי עליון או פשיטת מרפקים בפולי למשל? אני יודע שאלה שאלות מפגרות פשוט אני חייב לדעת כי אלו דברים הכרחיים בשבילי‬‎
האמת שאני פחות יודעת לענות על זה כי אני לא מתאמנת במכונות, אבל ממה שראיתי יש שם מגוון מכונות לא רחב ולא מצומצם אלא בסיסי (לדעתי זה מספיק) יש שם גם פולי עליון וכן יש איפה לעשות פשיטת מרפקים בפולי

האמת שאני פחות יודעת לענות על זה כי אני לא מתאמנת במכונות, אבל ממה שראיתי יש שם מגוון מכונות לא רחב ולא מצומצם אלא בסיסי (לדעתי זה מספיק) יש שם גם פולי עליון וכן יש איפה לעשות פשיטת מרפקים בפולי
יש לך מושג אם יש שם גרביטון? מכשיר כזה שעוזר בתרגילים כמו מתח או מקבילים

יש לך מושג אם יש שם גרביטון? מכשיר כזה שעוזר בתרגילים כמו מתח או מקבילים
יש שם גרביטון , אם אני לא טועה הוא רק למתח (יש מקבילים בלי גרביטון) אבל אני יכולה לבדוק ולומר לך

נניח שאני עושה פרס,דדליפט,סקווואט ובנץ אז אני בעצם עובד על כל השרירים בלי יוצא דופן?
אם כן באיזה תרגיל התאומים עובדים?

נניח שאני עושה פרס,דדליפט,סקווואט ובנץ אז אני בעצם עובד על כל השרירים בלי יוצא דופן?
אם כן באיזה תרגיל התאומים עובדים?
תוסיף גם חתירה או מתח ואז כן, אבל בצורה כללית, זה לא עבודה פרטנית לכל שריר
והתאומים עובדים בעיקר בסקוואט ודדליפט

יש שם גרביטון , אם אני לא טועה הוא רק למתח (יש מקבילים בלי גרביטון) אבל אני יכולה לבדוק ולומר לך
יהיה נחמד אם תבדקי, תודה רבה על העזרה
בכללי חדר כושר טוב? ממליצה עליו?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית