עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מצביע פה על בערך 3 שרירים שונים:איזה שריר זה ? כנפיים? Lats?
זה גנטי או שריר שניתן לאמן ?
External obliques זה השריר.אתה מצביע פה על בערך 3 שרירים שונים:
Latisimus dorsi
Serratus anterior
External obliques
לרוב סקוואט ודדליפט יעשו את העבודהExternal obliques זה השריר.
זה שרירי שפועל בסקוואט או דדליפט ? או שעדיף לבודד
תרגיל שעוזר לחזק נקודות חלשות בהרמה המרכזיתמה ההגדרה המקצועית של "תרגיל עזר" ?
מאמין שבפראמר וולק עם משקולת רק בצד אחד, וחתירה בדאמבל ביד אחת כשהיד השנייה תופסת במשהו (לא מסור שהרגל על ספסל, אלא ששתי הרגליים עומדות, מקווה שהבנת)External obliques זה השריר.
זה שרירי שפועל בסקוואט או דדליפט ? או שעדיף לבודד
@nlr666לא יודע אם זה שאלה מפגרת פשוט לא היה איפה לשאול
יש פה מישהו אולי שמתאמן בחד"כ הרקולס שבפתח תקווה שאוכל לשאול אותו כמה שאלות?
אני מתאמנת שם..לא יודע אם זה שאלה מפגרת פשוט לא היה איפה לשאול
יש פה מישהו אולי שמתאמן בחד"כ הרקולס שבפתח תקווה שאוכל לשאול אותו כמה שאלות?
חייב 30 תגובות בשביל לשלוח פרטי?😕
אלה החוקיםחייב 30 תגובות בשביל לשלוח פרטי?😕
יש שם מספיק מכונות?אני מתאמנת שם..
האמת שאני פחות יודעת לענות על זה כי אני לא מתאמנת במכונות, אבל ממה שראיתי יש שם מגוון מכונות לא רחב ולא מצומצם אלא בסיסי (לדעתי זה מספיק) יש שם גם פולי עליון וכן יש איפה לעשות פשיטת מרפקים בפולייש שם מספיק מכונות?
מכונות כמו גרביטון אפשר לעשות שם פולי עליון או פשיטת מרפקים בפולי למשל? אני יודע שאלה שאלות מפגרות פשוט אני חייב לדעת כי אלו דברים הכרחיים בשבילי
יש לך מושג אם יש שם גרביטון? מכשיר כזה שעוזר בתרגילים כמו מתח או מקביליםהאמת שאני פחות יודעת לענות על זה כי אני לא מתאמנת במכונות, אבל ממה שראיתי יש שם מגוון מכונות לא רחב ולא מצומצם אלא בסיסי (לדעתי זה מספיק) יש שם גם פולי עליון וכן יש איפה לעשות פשיטת מרפקים בפולי
יש שם גרביטון , אם אני לא טועה הוא רק למתח (יש מקבילים בלי גרביטון) אבל אני יכולה לבדוק ולומר לךיש לך מושג אם יש שם גרביטון? מכשיר כזה שעוזר בתרגילים כמו מתח או מקבילים
תוסיף גם חתירה או מתח ואז כן, אבל בצורה כללית, זה לא עבודה פרטנית לכל שרירנניח שאני עושה פרס,דדליפט,סקווואט ובנץ אז אני בעצם עובד על כל השרירים בלי יוצא דופן?
אם כן באיזה תרגיל התאומים עובדים?
יהיה נחמד אם תבדקי, תודה רבה על העזרהיש שם גרביטון , אם אני לא טועה הוא רק למתח (יש מקבילים בלי גרביטון) אבל אני יכולה לבדוק ולומר לך
לדעתי כן, אני מרוצה.יהיה נחמד אם תבדקי, תודה רבה על העזרה
בכללי חדר כושר טוב? ממליצה עליו?