נק' מוניטין:
925
- 1,673
- 702
אוקיי. תודה רבה!אם אתה מתכנן לעשות את התכנית מתישהו אז אפשר לקרוא, או לפחות לעבור עליו ברפרוף. לא מחדש יותר מדי תכלס
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי. תודה רבה!אם אתה מתכנן לעשות את התכנית מתישהו אז אפשר לקרוא, או לפחות לעבור עליו ברפרוף. לא מחדש יותר מדי תכלס
כל מאזן קלורי חיובי אומר עליה בשומן בין היתר.שאלה-
מאזן קלורי חיובי בעזרת שומן אומר בהכרח עליה בשומן ?
לא הבנת אותי ,כל מאזן קלורי חיובי אומר עליה בשומן בין היתר.
לא.השאלה שלי זה אם הארוחות שלי בנויות על הרבה שמן ביחס לפחמימה והחלבון , זה משפיע על העליה ? זה מעלה את הסיכוי לצבור אפילו עוד יותר שומן ממה שהייתי צובר אם הייתי אוכל אותה כמות קלוריות אך עם יחס שהפחמימה והחלבון גבוהה יותר ?
הבנתי, רק לדאוג למספיק חלבון. כל השאר לא משנה אם שומן או פחמימה. אני צודק?לא.
אבל תדאג לאכול מספיק חלבון
הפחמימה אחראית למילוי מאגרי הגליקוגן. כנראה יהיה הבדל בין לעשות מסה דלת פחמימה למסה רגילה. אבל אם יש לך כמות מספיקה של פחמימות אז אפשר להוסיף שומן לפלוס קלורי במקום עוד פחמימות.הבנתי, רק לדאוג למספיק חלבון. כל השאר לא משנה אם שומן או פחמימה. אני צודק?
אני יכול לחשוב על כמה סיבות:אז למה בעצם מתאמנים נמנעים מלאכול מאכלים עם שומן ?
כדי לצבור מסת שריר אתה צריך להיות בפלוס קלורי מה שלא קורה בחיטוב.האם בתקופת חיטוב אפשר לצבור מסת שריר ולרדת בשומן ולא רק לשמור על השריר הקיים?
אם אתה ממש שמן וגם מתחיל זה אפשרי. 25%+האם בתקופת חיטוב אפשר לצבור מסת שריר ולרדת בשומן ולא רק לשמור על השריר הקיים?
כן זה המקרה, אני על 22 אחוז ומרגיש שבנוסף לאיבוד שומן אני עולה בשריר, אבל קראתי בהרבה מקומות שזה כמאת ולא אפשרי בגלל הצריכה הקלורית הנמוכהאם אתה ממש שמן וגם מתחיל זה אפשרי. 25%+
יש כאלו שיאמרו שזה ברו סיינס אבל זה קורה.
תנצל את זה, תקופה טובה.כן זה המקרה, אני על 22 אחוז ומרגיש שבנוסף לאיבוד שומן אני עולה בשריר, אבל קראתי בהרבה מקומות שזה כמאת ולא אפשרי בגלל הצריכה הקלורית הנמוכה
ככל שההקשתה יותר גבוהה אתה שומר יותר את הכתפיים בזווית בטוחה יותר. זה בדיוק כמו שתשאל אם אפשר לעבור לחצי סקוואט בשביל לפתח ארבע ראשי.אם אני רוצה לפתח יותר את החזה ופחות להרים את המשקל הכי כבד(שמגיעים אליו בעזרת קשת גדולה) האם לעשות הקשתה ״טבעית״ ופחות מאולצת? האם הכוונה להקשתה באמירה שהקשתה מורידה לחץ מהכתפיים היא גם ל״טבעית״(שהיא יותר קטנה)