דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
הן ממש לא שטוחות, והן לא ממש קשיחות, הן יותר בולמות זעזועים וקשות, אבל זה לא בידיוק מה שאתה צריך בנעל לסקוואט

מה זה הכריות שאתה מדבר עליהן?

מן משטח סופג כזה בצבע שחור, יש אותו כמעט בכל חדר כושר בארץ.

לא הסניף שלי אבל יש בדיוק כאלה גם אצלי במכון.

2744555.JPG

מן משטח סופג כזה בצבע שחור, יש אותו כמעט בכל חדר כושר בארץ.
זה משטח סבבה לחלוטין לבצע עליו תרגילים, הוא פשוט סופג זעזועים בלי לשקוע ממש
אידיאלית יהיה שאתה על משטח עץ והמשקולות יהיו על הספוגים האלה, אבל אם אתה גם עומד על הספוג הזה זה בסדר גמור

זה משטח סבבה לחלוטין לבצע עליו תרגילים, הוא פשוט סופג זעזועים בלי לשקוע ממש
אידיאלית יהיה שאתה על משטח עץ והמשקולות יהיו על הספוגים האלה, אבל אם אתה גם עומד על הספוג הזה זה בסדר גמור

הבעיה שבחדר כושר שלי בכל חצי ס"מ יש שקע ברצפה מתחת לכריות הללו כולל בראק שאני מתאמן עליו קבוע כשאני עושה דדליפט וסקוואט וכשאני עושה סקוואט או דדליפט הרגל שוקעת בתך החור מתחת.

שבוע הבא המכון הולך להביא ציוד חדש של Hammer Strenght אז חשבתי להציע את זה ועוד כמה דברים.

האם פרקט רגיל יכול להוות אלטרנטיבה טובה או שחייב משטח עץ ?

הבעיה שבחדר כושר שלי בכל חצי ס"מ יש שקע ברצפה מתחת לכריות הללו כולל בראק שאני מתאמן עליו קבוע כשאני עושה דדליפט וסקוואט וכשאני עושה סקוואט או דדליפט הרגל שוקעת בתך החור מתחת.

שבוע הבא המכון הולך להביא ציוד חדש של Hammer Strenght אז חשבתי להציע את זה ועוד כמה דברים.

זה אומר שהבעיה במכון, לא במשטח
ופרקט יש לו ריפוד מתחת, אז הוא שוקע מתחת למשקל, לא ממליץ על זה

יש בעיה כזאת ב space כפ"ס שאני מכיר.
@shum_klum פתר את זה שם עם משטח עץ שהביא

זה אומר שהבעיה במכון, לא במשטח
ופרקט יש לו ריפוד מתחת, אז הוא שוקע מתחת למשקל, לא ממליץ על זה

כבר אמרתי לכל המדריכים שם(שאת רובם אני מכיר) שאי אפשר להתאמן ככה שבכל חצי ס"מ יש שקע ברצפה ובטח שללכת אבל זה לא תלוי בהם.

קיוויתי לרשום לההנהלה פתק עם הערות כי לי זה כבר מפריע ומציק.

בספייס כל נסיון ניצור משטח סביר לביצוע סקוואט נכשל.
הרצפה פשוט איומה, דחיסה ועקומה.
דדליפט הייתי עושה על הרצפה ושם מזרן יוגה מתחת לפלטה.

בספייס כל נסיון ניצור משטח סביר לביצוע סקוואט נכשל.
הרצפה פשוט איומה, דחיסה ועקומה.
דדליפט הייתי עושה על הרצפה ושם מזרן יוגה מתחת לפלטה.

אולי אצליח כי יש לי דיבור עם רוב המאמנים בסניף שלי וגם עם מנהלת הסניף. ראיתי שבסניף בקרית אתא יש באמפר פלייטס והייתי בשוק.

הייתי שם 2 מזרונים בכל צד כי אני עובד עם נעלי הרמה והמוט נמוך לי מידי. כרגע אני שם מין 2 הגבהות כאלו שיש לי במכון אז זה יותר קל. אבל גם כשאני עובד עם ההגבהות האלו, המיקום שהם נמצאים בכל צד יש שקע.

במסה, אני אוכל 500 מעל הניטרלי.
יש הגיון לאכול יום בשבוע ניטרלי או אפילו פחות 500 מהניטרלי כדי למקסם תוצאות במסה?
שמעתי את זה פה בפורום נראה לי , השאלה אם כדאי לעם בשבוע לאכול במינוס קלורי כדי ״לעבוד״ פסיכולוגית על הגוף?

יש הגיון לאכול יום בשבוע ניטרלי או אפילו פחות 500 מהניטרלי כדי למקסם תוצאות במסה?
שמעתי את זה פה בפורום נראה לי , השאלה אם כדאי לעם בשבוע לאכול במינוס קלורי כדי ״לעבוד״ פסיכולוגית על הגוף?
לא מכיר שום דבר כזה
זה נשמע כמו ניסיון לעשות הפוך מיום העמסה, אבל זה לא עובד ככה

הספירה הקלורית היא לא יומית , והגוף הוא לא מכני.. כך שלא, זה לא יעבוד.

2 שאלות:

1. לעשן ירוק פוגע בהתאוששות ?

2. כואב לי בסקוואט בצד הרגל הימני למעלה , באיזה במפשעה.
יותר כאב של עצם מאשר שריר, מה יכולה להיות הבעיה?

בדקתי אתמול עם מנהלת הסניף

יטפלו הרצפה אבל לא בחודש, חודשיים הקרובים.

אתמול המכון הביא 11 מתקנים חדשים של Hammer Strenght ולכולם עפים עליהם אין לי מושג למה אז כנראה בגלל זה זה ידחה.

מת שסביב הפאוואר ראקים במכון ישימו משטח נורמלי במקום הכריות הגרועות האלה

למה אסור לעשות פרס ובנץ באותו אימון ?

מי אמר שאסור?
כנראה שאני טועה, הייתי בטוח שקראתי את זה איפשהו.

שאלה אחרת, מה יפתח לי את שריר הליבה והמייצבים יותר מהר (מבחינת נפח בלבד)
סקוואט ודדליפט עם 10-12 חזרות ומשקל בינוני או 5 חזרות ומשקל גבוהה יותר ?

מה שמשנה לבניית שריר ועליה במשקל זה רק חלבון וקלוריות? כלומר אם אכלתי מספיק חלבון ופלוס קלורי אז הפחמימה והשומן לא רלוונטיים נכון?

מה שמשנה לבניית שריר ועליה במשקל זה רק חלבון וקלוריות? כלומר אם אכלתי מספיק חלבון ופלוס קלורי אז הפחמימה והשומן לא רלוונטיים נכון?

לא זה פישוט יתר..
זה משנה מניין הקלוריות מגיעות ומה היחס של השומנים חלבונים ופחמימות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית