הן ממש לא שטוחות, והן לא ממש קשיחות, הן יותר בולמות זעזועים וקשות, אבל זה לא בידיוק מה שאתה צריך בנעל לסקוואטלמה?
אלה נעליים שטוחות, קשיחות ועם עקב גבוהה, נשמע מעולה לסקוואט.
מה זה הכריות שאתה מדבר עליהן?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הן ממש לא שטוחות, והן לא ממש קשיחות, הן יותר בולמות זעזועים וקשות, אבל זה לא בידיוק מה שאתה צריך בנעל לסקוואטלמה?
אלה נעליים שטוחות, קשיחות ועם עקב גבוהה, נשמע מעולה לסקוואט.
הן ממש לא שטוחות, והן לא ממש קשיחות, הן יותר בולמות זעזועים וקשות, אבל זה לא בידיוק מה שאתה צריך בנעל לסקוואט
זה משטח סבבה לחלוטין לבצע עליו תרגילים, הוא פשוט סופג זעזועים בלי לשקוע ממשמן משטח סופג כזה בצבע שחור, יש אותו כמעט בכל חדר כושר בארץ.
זה משטח סבבה לחלוטין לבצע עליו תרגילים, הוא פשוט סופג זעזועים בלי לשקוע ממש
אידיאלית יהיה שאתה על משטח עץ והמשקולות יהיו על הספוגים האלה, אבל אם אתה גם עומד על הספוג הזה זה בסדר גמור
זה אומר שהבעיה במכון, לא במשטחהבעיה שבחדר כושר שלי בכל חצי ס"מ יש שקע ברצפה מתחת לכריות הללו כולל בראק שאני מתאמן עליו קבוע כשאני עושה דדליפט וסקוואט וכשאני עושה סקוואט או דדליפט הרגל שוקעת בתך החור מתחת.
שבוע הבא המכון הולך להביא ציוד חדש של Hammer Strenght אז חשבתי להציע את זה ועוד כמה דברים.
האם פרקט רגיל יכול להוות אלטרנטיבה טובה או שחייב משטח עץ ?
יש בעיה כזאת ב space כפ"ס שאני מכיר.הבעיה שבחדר כושר שלי בכל חצי ס"מ יש שקע ברצפה מתחת לכריות הללו כולל בראק שאני מתאמן עליו קבוע כשאני עושה דדליפט וסקוואט וכשאני עושה סקוואט או דדליפט הרגל שוקעת בתך החור מתחת.
שבוע הבא המכון הולך להביא ציוד חדש של Hammer Strenght אז חשבתי להציע את זה ועוד כמה דברים.
האם פרקט רגיל יכול להוות אלטרנטיבה טובה או שחייב משטח עץ ?
זה אומר שהבעיה במכון, לא במשטח
ופרקט יש לו ריפוד מתחת, אז הוא שוקע מתחת למשקל, לא ממליץ על זה
בספייס כל נסיון ניצור משטח סביר לביצוע סקוואט נכשל.
הרצפה פשוט איומה, דחיסה ועקומה.
דדליפט הייתי עושה על הרצפה ושם מזרן יוגה מתחת לפלטה.
לא מכיר שום דבר כזהבמסה, אני אוכל 500 מעל הניטרלי.
יש הגיון לאכול יום בשבוע ניטרלי או אפילו פחות 500 מהניטרלי כדי למקסם תוצאות במסה?
שמעתי את זה פה בפורום נראה לי , השאלה אם כדאי לעם בשבוע לאכול במינוס קלורי כדי ״לעבוד״ פסיכולוגית על הגוף?
הספירה הקלורית היא לא יומית , והגוף הוא לא מכני.. כך שלא, זה לא יעבוד.במסה, אני אוכל 500 מעל הניטרלי.
יש הגיון לאכול יום בשבוע ניטרלי או אפילו פחות 500 מהניטרלי כדי למקסם תוצאות במסה?
שמעתי את זה פה בפורום נראה לי , השאלה אם כדאי לעם בשבוע לאכול במינוס קלורי כדי ״לעבוד״ פסיכולוגית על הגוף?
המשטח גומי של הגני שעשועים שעשוי מצמיגים גרוסים.
מי אמר שאסור?למה אסור לעשות פרס ובנץ באותו אימון ?
כנראה שאני טועה, הייתי בטוח שקראתי את זה איפשהו.מי אמר שאסור?
מה שמשנה לבניית שריר ועליה במשקל זה רק חלבון וקלוריות? כלומר אם אכלתי מספיק חלבון ופלוס קלורי אז הפחמימה והשומן לא רלוונטיים נכון?