הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
אין לי בעיה לנסות פשוט רציתי לשאול אם זה אפקטיבי והגיוני לעשות את השילוב
לא יותר מידי אפקטיבי, כמו שכוס קפה לא יותר מידי אפקטיבית (או שאולי רק עליי זה לא משפיע).

היי, עשיתי אימון ביום ראשון, אתמול יום מנוחה והיום אני אמור לעשות עוד אימון, הבעיה היא שאני צם מאתמול ב20:00 עד היום ב20. השאלה היא אם לעשות אימון היום ב12 בלילה נגיד אחרי ארוחה ואז לאכול עוד אחריו או פשוט לוותר היום ולעשות מחר? התכנית שלי היא Ss בחיטוב

היי, עשיתי אימון ביום ראשון, אתמול יום מנוחה והיום אני אמור לעשות עוד אימון, הבעיה היא שאני צם מאתמול ב20:00 עד היום ב20. השאלה היא אם לעשות אימון היום ב12 בלילה נגיד אחרי ארוחה ואז לאכול עוד אחריו או פשוט לוותר היום ולעשות מחר? התכנית שלי היא Ss בחיטוב
אחרי 24 שעות של צום אל תלך לאימון, הגוף חלש עדיין.
בפרט שאתה עושה SS (בחיטוב?!) ועוד אחרי צום.

אחרי 24 שעות של צום אל תלך לאימון, הגוף חלש עדיין.
בפרט שאתה עושה SS (בחיטוב?!) ועוד אחרי צום.
אוקיי תודה.

אני עושה Ss כי עדיין לא מיציתי את התכנית מבחינת עליה במשקלים אבל העלייה במשקל גוף הפריעה לי אז התחלתי חיטוב. יש לך המלצה אחרת?

אוקיי תודה.

אני עושה Ss כי עדיין לא מיציתי את התכנית מבחינת עליה במשקלים אבל העלייה במשקל גוף הפריעה לי אז התחלתי חיטוב. יש לך המלצה אחרת?
כן, לא לעשות SS בגירעון קלורי.
אתה יכול לקחת את התבנית כעיקרון, לשים סקוואט קל באמצע שבוע ובמידה והמשקלים מאוד נמוכים אז כן להתקדם, אבל בקפיצות הכי קטנות שאתה יכול.
לא הייתי עושה רוטציה בדדליפט בחיטוב, אלא פעם בשבוע ביום ההתאוששות שלך שבו הסקוואט קל.
קח וריאציה כמו 3x3 בלינארית ותתקדם איתה בצעדים קטנים אחת לשבוע עד סוף החיטוב.

כן, לא לעשות SS בגירעון קלורי.
אתה יכול לקחת את התבנית כעיקרון, לשים סקוואט קל באמצע שבוע ובמידה והמשקלים מאוד נמוכים אז כן להתקדם, אבל בקפיצות הכי קטנות שאתה יכול.
לא הייתי עושה רוטציה בדדליפט בחיטוב, אלא פעם בשבוע ביום ההתאוששות שלך שבו הסקוואט קל.
קח וריאציה כמו 3x3 בלינארית ותתקדם איתה בצעדים קטנים אחת לשבוע עד סוף החיטוב.
סבבה אני אקרא עכשיו את התכנית הלינארית.

אני שוקל 75 והסקוואט שלי באימון האחרון היה 82.5*5*3, זה נחשב מאוד נמוכים?

מה זה רוטציה בדדליפט?

סבבה אני אקרא עכשיו את התכנית הלינארית.

אני שוקל 75 והסקוואט שלי באימון האחרון היה 82.5*5*3, זה נחשב מאוד נמוכים?

מה זה רוטציה בדדליפט?
נמוך או גבוה זה עניין סובייקטיבי לחלוטין, אל תתעסק בזה אלא בלהתקדם כל אימון ולשמור על טכניקה נכונה.
רוטציה זו תבנית שבה יש שינוי קבוע, למשל - AB BA AB BA AB BA
SS היא תוכנית שעובדת ברוטציה בחלק מהתרגילים, חוץ מהסקוואט שבו יש התקדמות בכל אימון.

נמוך או גבוה זה עניין סובייקטיבי לחלוטין, אל תתעסק בזה אלא בלהתקדם כל אימון ולשמור על טכניקה נכונה.
רוטציה זו תבנית שבה יש שינוי קבוע, למשל - AB BA AB BA AB BA
SS היא תוכנית שעובדת ברוטציה בחלק מהתרגילים, חוץ מהסקוואט שבו יש התקדמות בכל אימון.

השאלה על הנמוך היה ביחס לתשובה הקודמת שלך על משקלים נמוכים מאוד. האם זה משקל שלדעתך אפשר יהיה להתקדם בו

אז ממה שאני מבין ממך התכנית צריכה להיראות ככה נגיד:

A - סקוואט, בנצ, מתח( במקום דדליפט? )
B - סקוואט קל, פרס, דדליפט, מתח?
A -

B - סקוואט פרס מתח
A - סקוואט קל, בנצ, דדליפט
B

?

השאלה על הנמוך היה ביחס לתשובה הקודמת שלך על משקלים נמוכים מאוד. האם זה משקל שלדעתך אפשר יהיה להתקדם בו

אז ממה שאני מבין ממך התכנית צריכה להיראות ככה נגיד:

A - סקוואט, בנצ, מתח( במקום דדליפט? )
B - סקוואט קל, פרס, דדליפט, מתח?
A -

B - סקוואט פרס מתח
A - סקוואט קל, בנצ, דדליפט
B

?
אל תסבך את הדברים.
כמו שכתבתי, אתה יכול לקחת את התבנית כעיקרון, לשים סקוואט קל באמצע שבוע ובמידה והמשקלים מאוד נמוכים אז כן להתקדם, אבל בקפיצות הכי קטנות שאתה יכול.
דדליפט פעם בשבוע ביום ההתאוששות שלך שבו הסקוואט קל.
קח וריאציה כמו 3x3 בלינארית ותתקדם איתה (בדדליפט) בצעדים קטנים אחת לשבוע עד סוף החיטוב.

מישהו שאני קרוב אליו אמר לי שאורז לא יעיל במהלך תקופת מסה ובעיניי זה נשמע טיפה מטומטם.
אבל לא יכלתי להגיד לו שהוא טועה עם טיעון טוב.
מי יכול לתת לי סיבה חזקה להגיד לו ?
או שבכלל אני טועה ואורז אכן לא יעיל למסה.

מישהו שאני קרוב אליו אמר לי שאורז לא יעיל במהלך תקופת מסה ובעיניי זה נשמע טיפה מטומטם.
אבל לא יכלתי להגיד לו שהוא טועה עם טיעון טוב.
מי יכול לתת לי סיבה חזקה להגיד לו ?
או שבכלל אני טועה ואורז אכן לא יעיל למסה.
זה באמת נשמע טיפה מטומטם
היה לו הסבר לזה או שהוא סתם פלט broscience?

זה באמת נשמע טיפה מטומטם
היה לו הסבר לזה או שהוא סתם פלט broscience?

הדבר היחידי שהוא אמר זה שזה משמין וזה פחמימות לא טובות ושטויות בלי סוף.
אני חושב שזה מטומטם אבל אני רוצה להסביר לו למה אורז זה מועיל. הרי אלה פחמימות מורכבות לא ? שטובות למסה ולחיטוב כמובן במידה הנכונה.

הדבר היחידי שהוא אמר זה שזה משמין וזה פחמימות לא טובות ושטויות בלי סוף.
אני חושב שזה מטומטם אבל אני רוצה להסביר לו למה אורז זה מועיל. הרי אלה פחמימות מורכבות לא ? שטובות למסה ולחיטוב כמובן במידה הנכונה.
אלה לא פחמימות מורכבות ממש, אבל הן גם לא מאוד פשוטות
אורז ממש לא יגרום לך להשמין בפני עצמו, תאכל יותר מדי ממנו, אז כנראה תשמין, אבל כחלק מדיאטה טובה ומאוזנת אין שום בעיה

מתי ואיך להכניס סקוואט קל ב ss ?
באימון של הדדליפט
אתה תתחיל מהדדליפט ותסיים עם בסקוואט
אתה יכול לעשות בסקוואט 3×3 עם משקל זהה לאימון הקודם או לעשוץ 3×5 עם פחות משקל
התזמון הוא טריקי, לא זוכר בדיוק מתי ריפטו ממליץ לעשות
באיזה מצב אתה נמצא? מה משקל גוף ומה המשקל בסקוואט? עשית כבר ריסט?

באימון של הדדליפט
אתה תתחיל מהדדליפט ותסיים עם בסקוואט
אתה יכול לעשות בסקוואט 3×3 עם משקל זהה לאימון הקודם או לעשוץ 3×5 עם פחות משקל
התזמון הוא טריקי, לא זוכר בדיוק מתי ריפטו ממליץ לעשות
באיזה מצב אתה נמצא? מה משקל גוף ומה המשקל בסקוואט? עשית כבר ריסט?
גובה 183 משקל 68
סקןואט 85 כבר עשיתי ריסט אחד
מרגיש שהרגליים לא מתאוששות כבר מאימון לאימון לכן שוקל לעשות סקוואט-קל באמצע או עוד ריסט , מה אומר ?

גובה 183 משקל 68
סקןואט 85 כבר עשיתי ריסט אחד
מרגיש שהרגליים לא מתאוששות כבר מאימון לאימון לכן שוקל לעשות סקוואט-קל באמצע או עוד ריסט , מה אומר ?
מה המאזן הקלורי שלך? כמה אתה עולה בחודש? (מבזק חדשות: בטח שאתה לא מתאושש אתה לא אוכל מספיק אם אתה 183 על 68)

את
מה המאזן הקלורי שלך? כמה אתה עולה בחודש? (מבזק חדשות: בטח שאתה לא מתאושש אתה לא אוכל מספיק אם אתה 183 על 68)
אתה צודק, באמת לא אוכל מספיק קלוריות.
במצב שאני מרגיש שלא מתאושש כתוצאה מפלוס קלורי קטן, כדאי להחליף תוכנית ? או שרק הגדלת הפלוס הקלורי יפתור את הבעיה?
כי אני ממש נלחם כדי להגיע לנטרלי

את

אתה צודק, באמת לא אוכל מספיק קלוריות.
במצב שאני מרגיש שלא מתאושש כתוצאה מפלוס קלורי קטן, כדאי להחליף תוכנית ? או שרק הגדלת הפלוס הקלורי יפתור את הבעיה?
כי אני ממש נלחם כדי להגיע לנטרלי
בכל תוכנית שמטרתה מסה או להתחזק מן הראוי שתהיה במאזן קלוריות חיובי, אם אתה לא מסוגל להגיע לזה אז קודם כל עליך לפתור את הבעיה הזו.
פתח דיון להתיעצות בנוגע לתפריט שלך בפורום המתאים.

זאת אחת התוכניות שמצאתי מהלינקיות:
CcRYGHv.png

ניתן להחליף את המקבילים בתרגיל הזה במקום?
בשכיבה פשיטת מרפקים כנגד מוט W

אני לא מצליח לעשות מקבילים במשקל גוף מעבר לאיזה חזרה או שתיים
עוד משהו, הבטן זה פשוט כפיפות בטן? מה זה מכונה יעודית? אי אפשר פשוט לעשות כפיפות בטן על הרצפה\מזרון?

עוד משהו, אני מתחיל לגמרי (אבל אני נכנס בחיטוב) רק התאמנתי כמה שבועות בחדר כושר בבניין שהוא מעפן ואין בו barbells
איך להעלות את המשקלים כשאני במינוס קלוריות?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית