לא יותר מידי אפקטיבי, כמו שכוס קפה לא יותר מידי אפקטיבית (או שאולי רק עליי זה לא משפיע).אין לי בעיה לנסות פשוט רציתי לשאול אם זה אפקטיבי והגיוני לעשות את השילוב
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יותר מידי אפקטיבי, כמו שכוס קפה לא יותר מידי אפקטיבית (או שאולי רק עליי זה לא משפיע).אין לי בעיה לנסות פשוט רציתי לשאול אם זה אפקטיבי והגיוני לעשות את השילוב
אחרי 24 שעות של צום אל תלך לאימון, הגוף חלש עדיין.היי, עשיתי אימון ביום ראשון, אתמול יום מנוחה והיום אני אמור לעשות עוד אימון, הבעיה היא שאני צם מאתמול ב20:00 עד היום ב20. השאלה היא אם לעשות אימון היום ב12 בלילה נגיד אחרי ארוחה ואז לאכול עוד אחריו או פשוט לוותר היום ולעשות מחר? התכנית שלי היא Ss בחיטוב
אוקיי תודה.אחרי 24 שעות של צום אל תלך לאימון, הגוף חלש עדיין.
בפרט שאתה עושה SS (בחיטוב?!) ועוד אחרי צום.
כן, לא לעשות SS בגירעון קלורי.אוקיי תודה.
אני עושה Ss כי עדיין לא מיציתי את התכנית מבחינת עליה במשקלים אבל העלייה במשקל גוף הפריעה לי אז התחלתי חיטוב. יש לך המלצה אחרת?
סבבה אני אקרא עכשיו את התכנית הלינארית.כן, לא לעשות SS בגירעון קלורי.
אתה יכול לקחת את התבנית כעיקרון, לשים סקוואט קל באמצע שבוע ובמידה והמשקלים מאוד נמוכים אז כן להתקדם, אבל בקפיצות הכי קטנות שאתה יכול.
לא הייתי עושה רוטציה בדדליפט בחיטוב, אלא פעם בשבוע ביום ההתאוששות שלך שבו הסקוואט קל.
קח וריאציה כמו 3x3 בלינארית ותתקדם איתה בצעדים קטנים אחת לשבוע עד סוף החיטוב.
נמוך או גבוה זה עניין סובייקטיבי לחלוטין, אל תתעסק בזה אלא בלהתקדם כל אימון ולשמור על טכניקה נכונה.סבבה אני אקרא עכשיו את התכנית הלינארית.
אני שוקל 75 והסקוואט שלי באימון האחרון היה 82.5*5*3, זה נחשב מאוד נמוכים?
מה זה רוטציה בדדליפט?
נמוך או גבוה זה עניין סובייקטיבי לחלוטין, אל תתעסק בזה אלא בלהתקדם כל אימון ולשמור על טכניקה נכונה.
רוטציה זו תבנית שבה יש שינוי קבוע, למשל - AB BA AB BA AB BA
SS היא תוכנית שעובדת ברוטציה בחלק מהתרגילים, חוץ מהסקוואט שבו יש התקדמות בכל אימון.
אל תסבך את הדברים.השאלה על הנמוך היה ביחס לתשובה הקודמת שלך על משקלים נמוכים מאוד. האם זה משקל שלדעתך אפשר יהיה להתקדם בו
אז ממה שאני מבין ממך התכנית צריכה להיראות ככה נגיד:
A - סקוואט, בנצ, מתח( במקום דדליפט? )
B - סקוואט קל, פרס, דדליפט, מתח?
A -
B - סקוואט פרס מתח
A - סקוואט קל, בנצ, דדליפט
B
?
זה באמת נשמע טיפה מטומטםמישהו שאני קרוב אליו אמר לי שאורז לא יעיל במהלך תקופת מסה ובעיניי זה נשמע טיפה מטומטם.
אבל לא יכלתי להגיד לו שהוא טועה עם טיעון טוב.
מי יכול לתת לי סיבה חזקה להגיד לו ?
או שבכלל אני טועה ואורז אכן לא יעיל למסה.
זה באמת נשמע טיפה מטומטם
היה לו הסבר לזה או שהוא סתם פלט broscience?
אלה לא פחמימות מורכבות ממש, אבל הן גם לא מאוד פשוטותהדבר היחידי שהוא אמר זה שזה משמין וזה פחמימות לא טובות ושטויות בלי סוף.
אני חושב שזה מטומטם אבל אני רוצה להסביר לו למה אורז זה מועיל. הרי אלה פחמימות מורכבות לא ? שטובות למסה ולחיטוב כמובן במידה הנכונה.
באימון של הדדליפטמתי ואיך להכניס סקוואט קל ב ss ?
גובה 183 משקל 68באימון של הדדליפט
אתה תתחיל מהדדליפט ותסיים עם בסקוואט
אתה יכול לעשות בסקוואט 3×3 עם משקל זהה לאימון הקודם או לעשוץ 3×5 עם פחות משקל
התזמון הוא טריקי, לא זוכר בדיוק מתי ריפטו ממליץ לעשות
באיזה מצב אתה נמצא? מה משקל גוף ומה המשקל בסקוואט? עשית כבר ריסט?
מה המאזן הקלורי שלך? כמה אתה עולה בחודש? (מבזק חדשות: בטח שאתה לא מתאושש אתה לא אוכל מספיק אם אתה 183 על 68)גובה 183 משקל 68
סקןואט 85 כבר עשיתי ריסט אחד
מרגיש שהרגליים לא מתאוששות כבר מאימון לאימון לכן שוקל לעשות סקוואט-קל באמצע או עוד ריסט , מה אומר ?
אתה צודק, באמת לא אוכל מספיק קלוריות.מה המאזן הקלורי שלך? כמה אתה עולה בחודש? (מבזק חדשות: בטח שאתה לא מתאושש אתה לא אוכל מספיק אם אתה 183 על 68)
בכל תוכנית שמטרתה מסה או להתחזק מן הראוי שתהיה במאזן קלוריות חיובי, אם אתה לא מסוגל להגיע לזה אז קודם כל עליך לפתור את הבעיה הזו.את
אתה צודק, באמת לא אוכל מספיק קלוריות.
במצב שאני מרגיש שלא מתאושש כתוצאה מפלוס קלורי קטן, כדאי להחליף תוכנית ? או שרק הגדלת הפלוס הקלורי יפתור את הבעיה?
כי אני ממש נלחם כדי להגיע לנטרלי