הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

1. הגוף יעיל וחסכן , לא שומר סתם מסת שריר. הוא יפרק שריר בקצב מהיר ככול שהרמה שלו יותר גבוהה- קרי יותר רחוקה מהסט פויינט הטבעי שלו.
2. במקרה שלי למשל, לא יותר מכמה שקלים על ויטמינים מינרלים ואומגה שלוש ( לא משתמש באבקות ).
3.כמה שבא לך
4. אתה יכול לוותר על הכול ( גם בחיים באופן כללי ), חוץ מהסקוואט.

אם אני עושה צ'יט , ורוצה על הדרך שזה יעלה לי את הדדליפט למשל בעוד כמה קילוגרמים (דוגמת אוראו עם חלב וכו') , מה הכי עדיף ? לקחת לפני אימון ? יום לפני ? כמה שעות לפני ?

אם אני עושה צ'יט , ורוצה על הדרך שזה יעלה לי את הדדליפט למשל בעוד כמה קילוגרמים (דוגמת אוראו עם חלב וכו') , מה הכי עדיף ? לקחת לפני אימון ? יום לפני ? כמה שעות לפני ?
אוריאו עם חלב לא באמת מעלה את הדדליפט זו רק בדיחה.
אבל סניקרס כן משפר את הלחיצות

אוריאו עם חלב לא באמת מעלה את הדדליפט זו רק בדיחה.
אבל סניקרס כן משפר את הלחיצות
אני לא התכוונתי באמת שזה יעלה לי את הדדליפט , הכוונה שיהיה לי יותר מאגרים של אנרגיה בגוף וככה אני אוכל למצות יותר מהכוח שלי , מאשר באימון רגיל
לגבי הסניקרס אתה מדבר ברצינות ?

אני לא התכוונתי באמת שזה יעלה לי את הדדליפט , הכוונה שיהיה לי יותר מאגרים של אנרגיה בגוף וככה אני אוכל למצות יותר מהכוח שלי , מאשר באימון רגיל
לגבי הסניקרס אתה מדבר ברצינות ?
התבלבלתי, הכוונה היתה לסקוואט

נ.ב
זה לא באמת משפר את הסקוואט

התבלבלתי, הכוונה היתה לסקוואט

נ.ב
זה לא באמת משפר את הסקוואט

אז אפשר להבין למה כולם מתלהבים מהצ'יטים האלה ? בהתחלה חשבתי שפשוט הם רוצים לאכול כמות ממש גדולה של קלוריות , ומשלימים אותן בעזרת האורואו סניקרס חלב וכל הזבל הזה ... אתה רוצה להגיד לי שזה המטרה של כל הרעש שמסביב לזה ? כולה השלמה קלורית ? ולא כמו שחשבתי , שזה נותן קצת יותר כוח ואנרגיה מאשר בתזונה רגילה ?

אז אפשר להבין למה כולם מתלהבים מהצ'יטים האלה ? בהתחלה חשבתי שפשוט הם רוצים לאכול כמות ממש גדולה של קלוריות , ומשלימים אותן בעזרת האורואו סניקרס חלב וכל הזבל הזה ... אתה רוצה להגיד לי שזה המטרה של כל הרעש שמסביב לזה ? כולה השלמה קלורית ? ולא כמו שחשבתי , שזה נותן קצת יותר כוח ואנרגיה מאשר בתזונה רגילה ?
כולם יודעים שסניקרס, אוראו+חלב, שמנת וכו' הם חומרים אנאבוליים
שמעודדים כוח וגדילת מסת שריר

הסבירו את זה טוב פעם, מי ששוקל 100+ וצריך להגיע ל4K+ קלוריות לא יכול לאכול רק חזה אוף וא1רז כל היום, אז אם מגיעים לסוף היום ועדיין חסר 500 קלוריות אז אוכלים סניקרס. הרבה פחמימות ושומנים ו15 גרם חלבון זה די סבבה. החלב זה בגלל שריפטו אמר והאוריאו אני לא יודע.
באשכול הזה יש דיון ארוך מאוד על כל הממתקים וזה גם המקום ממנו הבדיחה הזו התחילה (אני חושב)
https://www.lbs.co.il/threads/9180/page-3

כולם יודעים שסניקרס, אוראו+חלב, שמנת וכו' הם חומרים אנאבוליים
שמעודדים כוח וגדילת מסת שריר
אני לא יודע אם אתה רציני או לא , אבל שאלתי כי אני לא כל כך יודע ואני מצפה לקבל תשובות רציניות ולעניין

הסבירו את זה טוב פעם, מי ששוקל 100+ וצריך להגיע ל4K+ קלוריות לא יכול לאכול רק חזה אוף וא1רז כל היום, אז אם מגיעים לסוף היום ועדיין חסר 500 קלוריות אז אוכלים סניקרס. הרבה פחמימות ושומנים ו15 גרם חלבון זה די סבבה. החלב זה בגלל שריפטו אמר והאוריאו אני לא יודע.
באשכול הזה יש דיון ארוך מאוד על כל הממתקים וזה גם המקום ממנו הבדיחה הזו התחילה (אני חושב)
https://www.lbs.co.il/threads/9180/page-3
נניח אני צריך לאכול X קלוריות ביום , מצליח לאכול את כולן ממקור נורמלי , אין שום בעיה עם השלמת קלוריות וערכים ...
אין לי שום סיבה לגעת באוראו וחלב ? (אני מדבר מהסיבה של התאוששות ושל משקלים מקסימליים , לא מסיבה של גיוון)
אתה לא מצפה ממני לקרוא עכשיו 80 עמודים , ככה שאשמח לקבל תשובה שהיא שורה תחתונה בעניין

אני לא יודע אם אתה רציני או לא , אבל שאלתי כי אני לא כל כך יודע ואני מצפה לקבל תשובות רציניות ולעניין

נניח אני צריך לאכול X קלוריות ביום , מצליח לאכול את כולן ממקור נורמלי , אין שום בעיה עם השלמת קלוריות וערכים ...
אין לי שום סיבה לגעת באוראו וחלב ? (אני מדבר מהסיבה של התאוששות ושל משקלים מקסימליים , לא מסיבה של גיוון)
אתה לא מצפה ממני לקרוא עכשיו 80 עמודים , ככה שאשמח לקבל תשובה שהיא שורה תחתונה בעניין
סטס צוחק.
כן, עדיף שלא תוכל פחמימות פשוטות וסוכרים אבל אין שום בעיה עם חלב.

סטס צוחק.
כן, עדיף שלא תוכל פחמימות פשוטות וסוכרים אבל אין שום בעיה עם חלב.
לגבי החלב זה טעות שלי , התכוונתי כשזה בא בשילוב עם אוראו
והבנתי אחי , זה בגדר צחוק , תודה רבה !

האוראו זה מדייב טייט

וזה פשוט קל לאכול וטעים ומשלים קלוריות בקלות....
הבסיס צריך להיות בשר גבינות ביצים וכו׳

מה זה כל המשקאות הזוהרים שמביאים לחדר כושר?

מה זה כל המשקאות הזוהרים שמביאים לחדר כושר?

למיטב ידיעתי משקאות אנרגיה כמו גטורייד.
מכיל כל מיני מלחים ודרעק כזה כדי לתת בוסט כביכול של כוח ואנרגיה.

אפשר לנקות את השייקר עם השפורפרת שבמקלחת חחח ?
צריך באמת כל יום לנקות עם סבון ומים חמים ?

האם כדאי להתחיל לעשות תרגילים מורכבים שלא עשיתי עד עכשיו אם אני בחיטוב? לא עשיתי סקוואט,מילטרי פרס,פאוור קלין,דדליפט...

אפשר.. אם לא פדנט אז תשטוף עם סבון פעם בשבוע ובשאר תעביר שטיפה טובה עם מים ישר אחרי שאתה מסיים את השייק (אם תחכה שעה שעתיים ואז תשטוף רק עם מים לא תצליח להוריד את הכל, זה ידבק לך לשייקר)
האם כדאי להתחיל לעשות תרגילים מורכבים שלא עשיתי עד עכשיו אם אני בחיטוב? לא עשיתי סקוואט,מילטרי פרס,פאוור קלין,דדליפט...

ברור שכן

מישהו יודע באיזה גבינה יש הכי הרבה חלבונים?

בגלל זה לי יש 2 שייקרים, כדי שאני לא אתקע כל פעם שהשייקר שלי במדיח כלים(לא מסוגל לשטוף ידנית - הריח ביוב לא יוצא)

איך אפשר לאגור הכי הרבה נוזלים ומשקל ב2-3 ימים?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית