יכול להיות שזה משהו לסטריט וורקאאוט אבל באמת שאין לי מושג.התמונה נלקחה מספייס חולון ששבוע הבא הולך להיפתח, מישהו יכול להגיד לי מ'זה ?![]()
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול להיות שזה משהו לסטריט וורקאאוט אבל באמת שאין לי מושג.התמונה נלקחה מספייס חולון ששבוע הבא הולך להיפתח, מישהו יכול להגיד לי מ'זה ?![]()
לא כ"כ הבנתי זה נראה לי מעניין תוכל להביא לי קישור להסבר יותר מפורטכן. באימון כוח צריך לנשום בשיטה שנקראת ולסבה שאומרת שמכניסים המון אוויר לריאות ומכווצים את הבטן, מבצעים את החזרה ונושפים כאשר נועלים את החזרה.
ולסלבה זה מנגנון שהגוף מפעיל בזמן מאמץ, הוא קורה באופן אוטומאטי בכל סוג של מאמץ אבל באימוני כוח משתמשים הרבה במנגנון הזה על מנת להגן על עמוד השדרה. המנגנון גורם לכך שנושמים נשימה עמוקה ושומרים אותה בריאות, האוויר שבריאות גורם לכיווץ שרירי הליבה(בטן וגב תחתון) ומאבטח את עמוד השדרה(דומה לפעולה של חגורה).לא כ"כ הבנתי זה נראה לי מעניין תוכל להביא לי קישור להסבר יותר מפורט
מה זה נעילת חזרה
כשזה סגור הרמטית יש נילון מסביב לפקק בנוסף לנייר כזה שצריך להוריד מהשוליים(מתחת לפקק)כשפותחים חלבון דיימטייז יש משהו שמפריד בין האבקה לעולם ? (חוץ מהפקק)
איך אפשר לדעת אם החלבון סגור הרמטי או לא ?
סבבה תודה !כשזה סגור הרמטית יש נילון מסביב לפקק בנוסף לנייר כזה שצריך להוריד מהשוליים(מתחת לפקק)
כן, אל תעשה את זה. אף פעם. אם אתה רוצה להיות סוס באמת, אתה צריך להקריב.להשפיך מוריד GAINS?
ואם כן תפסיק לעשות את זה ?לא טרול שואל ברצינות, עד כמה זה משפיע על הרמות טסט בגוף
כן...זה למה אני לא מזיין 🤡ואם כן תפסיק לעשות את זה ?
יש בחור שאני רוצה לתייג אבל הוא מחלק לי מוניטינים שליליים אז אתה תצטרך להבין מי הוא.כן...זה למה אני לא מזיין 🤡
אמרנו שלא מזיינים 🤬לא רוצים אל תענו רק אל תזיינו תמוח
שאלת עניתי , אם אתה רוצה GAINZ אל תגמור - אף פעם.מצחיק אתה אחשלי
מחזקשאלת עניתי , אם אתה רוצה GAINZ על תגמור - אף פעם.