הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

• פותח/ת השרשור Hrsi11
  • פורסם בתאריך

Hrsi11

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום לכולם, אני מתאמן בכושר קרבי כבר חודש. מאותו יום התחלתי לשים דגש על אוכל, ורציתי לדעת האם הצורה בה אני אוכל נכונה.
אין לי תפריט קבוע אבל זו הצורה בה אני אוכל בעיקרון:
משהו כמו 2 סנוידצים של לחם מלא/קל עם פסטרמה/גבינה צהובה/חביתה וכו..
בצהריים לרוב ירקות מבושלים/שעועית ירוקה/סלט וחזה עוף משהו כמו 3-4 פרוסות. לפעמים אוכל גם טיפה תפוחי אדמה או אורז אבל משתדל שלא כמעט, ולהימנע מפחמימות.
אחהצ אני אוכל יוגורט 0 אחוז ולפעמים 1.5
ובערב בדרך כלל ירקות/סלט גבינות טיפה וחביתה של 2 ביצים ולבן אחד ומדי פעם מוסיף 2-3 פריכיות.
במהלך היום אני אוכל גם בין פרי לשניים ושותה מים בעיקר לפעמים מחוץ לבית קולה זירו.
אני שןקל בערך 82 וגובה 1.80 ואחוזי שומן להוריד. אני רואה שינוי קטן אחרי שסגרתי חודש אבל רציתי לדעת מה אתם חושבים על הצורה שאני אוכל והאם אראה שינוי רציני יותר בזמן הקרוב. ואם יש לכם טיפים לתת לי כדי להמשיך. אני מתאמן 3 פעמים בשבוע כושר קרבי. תודה לעוזרים!

מה המטרה שלך?

עקרונית לשאלה שלך אני אענה, לא.
אין לך תפריט מסודר, ההבדל בין 2 פרוסות לחם קל ללחם רגיל הוא לא קטן וככה בשאר החלופות שלך.

• פותח/ת השרשור
מה המטרה שלך?

עקרונית לשאלה שלך אני אענה, לא.
אין לך תפריט מסודר, ההבדל בין 2 פרוסות לחם קל ללחם רגיל הוא לא קטן וככה בשאר החלופות שלך.
תודה קןדם כל, המטרה שלי היא להרזות. על איזו שאלה ענית לא? שלא אראה שינוי? לא הבנתי מה אתה אומר לגבי החלופות

תודה קןדם כל, המטרה שלי היא להרזות. על איזו שאלה ענית לא? שלא אראה שינוי? לא הבנתי מה אתה אומר לגבי החלופות
על השאלה אם תראה שינוי רציני.
ומה שאמרתי זה זה שחלופות שלך פשוט לא נכונות, לאכול לפעמים לחם קל לפעמים לחם רגיל, פסטרמה גבינה צהובה וחביתה זה 3 דברים שונים. וכמויות לא ציינת. אז אני מבין שתפריט מסודר אין לך. ולכן סביר להניח שלא תראה תוצאות. אתה מוזמן להיכנס לפורטל ולקחת משם תפריט שמתאים לך מבחינת המשקל ואם תרצה לשנות דברים ואתה לא בטוח איך אשמח לעזור.

בנוסף אימוני אירוביים (כושר קרבי) בחיטוב הם למטרת הגדלת הגרעון הקלורי. ללא איצוני משקולות אתה עלול לאבד שריר אם תיהיה בגרעון מהתזונה, אז בסוף תרד במשקל אבל לא תהיה מרוצה מהתוצאה. יש לך אימוני משקולות?

• פותח/ת השרשור
על השאלה אם תראה שינוי רציני.
ומה שאמרתי זה זה שחלופות שלך פשוט לא נכונות, לאכול לפעמים לחם קל לפעמים לחם רגיל, פסטרמה גבינה צהובה וחביתה זה 3 דברים שונים. וכמויות לא ציינת. אז אני מבין שתפריט מסודר אין לך. ולכן סביר להניח שלא תראה תוצאות. אתה מוזמן להיכנס לפורטל ולקחת משם תפריט שמתאים לך מבחינת המשקל ואם תרצה לשנות דברים ואתה לא בטוח איך אשמח לעזור.

בנוסף אימוני אירוביים (כושר קרבי) בחיטוב הם למטרת הגדלת הגרעון הקלורי. ללא איצוני משקולות אתה עלול לאבד שריר אם תיהיה בגרעון מהתזונה, אז בסוף תרד במשקל אבל לא תהיה מרוצה מהתוצאה. יש לך אימוני משקולות?
תראה היום אני אחרי חודש ושבוע, ואני כן רואה שינוי, אני יתקן רק, אני אוכל לחם קל מלא 4 פרוסות ביום (בית ספר) סנוידץ עם פסטרמה וסנוידץ עם 2 פרוסות גבינצ. חישבתי את הבסיס שאני אוכל במחשבון קלוריות ויצא לי 1900 עם 100 גרם פחמימה ו160-170 חלבון. הקלוריות שהגוף שלי מוציא ליום לפי מה שחישבתי הן 2450. אז אומנם ה1900 זה לא מדויק לגמרי אבל זה הבסיס, אני כן משנה מעט. למרות שינויים פה ושם אני לא אראה שינוי בטווח הארוך יותר? בכושר קרבי יש אימיני כוח עם משקלי גןף ושקי חול, אין משקולןת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית