הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
הייתי אמור לקבל את המשלוח ממש מזמן, יצא שקיבלתי אותו עכשיו,
נשאר לי 5 שבועות למסה(ואז שבוע הפסקה ומתחיל חיטוב ארוך)

גובה 1.80 משקל 97.5 א.ש 18-19%.

*האם להתחיל להשתמש בקריאטין עכשיו ומשוך את זה טיפה בחיטוב או שאין טעם להתחיל במסה הזאת?

כן אין לי מושג בתחום הקריאטין.

שמור לפעם הבאה
אני לא מוצא סיבה להפסיק קריאטין אחרי 5 שבועות
לפחות חודשיים-שלושה שימוש
וש גם שגורסים שניתן להשתמש כל הזמן ללא הפסקה (למרות שלא הכי חכם ויעיל לחיטוב)

אני אוסיף למה ששאל דניאל ואשאל -
א' - מה הם טווחי הזמן המומלצים לסייקל קריאטין?
ב' - מה הבעיה להיות עם קריאטין גם בחיטוב ולהפסיק את הצריכה חודש לפני סוף החיטוב? בסוף אותו חודש הרוויה של השרירים אמורה לרדת והתוצאות ייראו היטב, לא?

אני אוסיף למה ששאל דניאל ואשאל -
א' - מה הם טווחי הזמן המומלצים לסייקל קריאטין?
ב' - מה הבעיה להיות עם קריאטין גם בחיטוב ולהפסיק את הצריכה חודש לפני סוף החיטוב? בסוף אותו חודש הרוויה של השרירים אמורה לרדת והתוצאות ייראו היטב, לא?
א. רשמתי: סייקל של 2-3 חודשים. 5 גרם כל יום לאורך כל הסייקל.
יש מחקרים ועדויות מניסיון של אנשים, ששימוש ללא הפסקה בקריאטין לא גורם לגוף להפסיק לייצר קריאטין, תוך כדי שמירה על רמה גבוהה בעת השימוש (הגוף לא מפתח "סיבולת" לקריאטין).
ב. נשים את עניין ספיחת הנוזלים שקריאטין גורם להם בצד. בתקופות בהם האדם נמצא בגירעון קלורי (חיטוב), הוא לא מצפה להתחזק. ירידה במשקלי העבודה תהיה טבעית. קריאטין לא יהיה אפקטיבי מאחר ולא יוכל לגרום לגוף לשמור על אותו חוזק, כי, שוב, יש גירעון קלורי. אז מלכתחילה כדאי לשמור את הקריאטין לתקופות מאסה/נייטרלי (נייטרלי למי שעובד כוח ורוצה להישאר על אותו משקל גוף)

אבל קריאטין מספק גם התאוששות טובה יותר, אז למה לא לצרוך איתו בייחוד בגלל שהגוף חלש יחסית לבד"כ (מאזן קלורי שלילי) וההתאוששות פחותה ע"מ לתת בוסט להתאוששות?

* והכוונה למעלה הייתה שאני אוסיף למה שאביב שאל 😃

אין שום סיבה להפסיק שימוש בקריאטין, מציע לך להתחיל ולהמשיך במהלך החיטוב.
קריאטין מצויין להתאוששות השריר והוא מקור מצוייןמלשימוש בו במהלך חיטוב.
אני משער שאינך מתכונן לתחרות מכיוון שלא ציינת זאת, לכן השימוש בקריאטין לא ייפגע בל כלל, אלא רק יתרום לתהליך החיטוב, בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אין שום סיבה להפסיק שימוש בקריאטין, מציע לך להתחיל ולהמשיך במהלך החיטוב.
קריאטין מצויין להתאוששות השריר והוא מקור מצוייןמלשימוש בו במהלך חיטוב.
אני משער שאינך מתכונן לתחרות מכיוון שלא ציינת זאת, לכן השימוש בקריאטין לא ייפגע בל כלל, אלא רק יתרום לתהליך החיטוב, בהצלחה!

הא?, אבל במהלך החיטוב אני לא מצפה להתקדמות מבחינת מסה-כוח,
למה לשלב שם קריאטין?

בשביל התאוששות השריר, אתה תמצא במצב שבו מצב הפחמימות שלך לא יהיה בשמיים, ולכן הגוף שלך יהיה פגיע. אתה אולי לא מצפה להתקדמות אך אני בטוח שאתה גם לא מצפה לאבד מה שאבדת קשן עבורו, תקרא טיפה תגובות של לא רק ישראלים אולי תגלה דברים שעוד לא ידעת על קריאטין

• פותח/ת השרשור
בשביל התאוששות השריר, אתה תמצא במצב שבו מצב הפחמימות שלך לא יהיה בשמיים, ולכן הגוף שלך יהיה פגיע. אתה אולי לא מצפה להתקדמות אך אני בטוח שאתה גם לא מצפה לאבד מה שאבדת קשן עבורו, תקרא טיפה תגובות של לא רק ישראלים אולי תגלה דברים שעוד לא ידעת על קריאטין

אפשר קישור למקור טוב? כל מה שאני מוצא זה פח.

תתאושש משינה. רק זה מה שיכול לעזור.
קריאטין לא יעזור וחבל על הכסף.
שמור למאסה

זה יוצא 5 שבועות מסה- 3 חיטוב.(לסייקל 8 שבועות)
כסף זה לא עניין פה, השאה, גם אם האפקטיביות לא תהיה ב-100%, שווה להתחיל?

שוב, כסף זה לא עניין.

אפשר קישור למקור טוב? כל מה שאני מוצא זה פח.

זה יוצא 5 שבועות מסה- 3 חיטוב.(לסייקל 8 שבועות)
כסף זה לא עניין פה, השאה, גם אם האפקטיביות לא תהיה ב-100%, שווה להתחיל?

שוב, כסף זה לא עניין.
תעשה חושבים לבד
האם לקחת משהו ולא להוציא את המירב ממנו?
לטעמי - בזבוז זמן (וכסף, למרות שזה לא שיקול אצלך)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית