הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בקשה|תפריט תזונה, ותוכנית אימונים לבחוץ

Refael_1

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום,

אני רוצה להתחיל לעשות חיטוב לגוף שלי.
אני רוצה להתאמן בחוץ, ריצות כל מה שאפשר לעשות בחוץ.
אני צריך תפריט תזונה, ותכנית אימונים.
בן 18
גובה: 1.90
משקל: 78
אם אפשר לפרט בתכנית תזונה איזה אוכל ספציפי אני צריך לאכול(לחם, שיבולת שועל וכו'...)

תודה לעוזרים.

אתה יכול למצוא תפריטי תזונה בפורטל www.kilogram.com

קח בחשבון ש"חיטוב" על פי הגדרתו, שזה אומר ירידה באחוזי השומן (ולא סתם ירידה במשקל) קשה\לא אפשרי לעשות ללא אימוני משקולות מאחר ואתה עלול לאבד הרבה שריר בגרעון הקלורי.

יש סיבה שבגללה אתה לא הולך לחדר כושר?

• פותח/ת השרשור

קח בחשבון ש"חיטוב" על פי הגדרתו, שזה אומר ירידה באחוזי השומן (ולא סתם ירידה במשקל) קשה\לא אפשרי לעשות ללא אימוני משקולות מאחר ואתה עלול לאבד הרבה שריר בגרעון הקלורי.

ראשית, יש לי משקולות בבית של 5 קילו, אני יכול להשיג עוד כי זה מוט הברגה.
והסיבה שאני לא הולך לחדר כושר, כי אין לי כרגע כסף לזה.
אני משלם על כל מה שאני צריך לבד.
אשמח אם תוכל למקד אותי לתוכנית תזונה שהכי מתאימה לי, ואני לא רוצה חיטוב בשביל להוריד משקל אני רוצה בשביל לחטב ת'בטן שלי.

ואני לא רוצה חיטוב בשביל להוריד משקל אני רוצה בשביל לחטב ת'בטן שלי

ירידה במשקל = חיטוב = דיאטה = מאזן קלורי שלילי. זה דבר ראשון.. הבטן תראה "מחוטבת" אם לא יהיה שם שומן. לא יהיה שם שומן אם תוריד אותו ע"י גרעון קלורי + אימוני משקולות כדי לשמור על המסת שריר שכבר קיימת שם.

מבחינת תוכנית אימון עם משקולות בבית זה בעייתי אבל דיברנו על זה כאן לא מזמן, אם אמצא אשים לך כאן קישור. בכל מקרה חפש בפורום אימונים בבית והציוד הנדרש.

מבחינת תוכנית תזונה יש בפורטל, לך לתפריטי תזונה לחיטוב, ותבחר את זה שמתאים למשקל שלך

מצטער שאני מתפרץ לדיון ככה אבל האתר ששלחת לא עובד לי יש סיבה ? לא חשוב נכנסתי מגוגל האתר הוא co.il ולא com

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית