הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שווה לנסות את היעוץ אישי?

שמחה לאה

משתמש מתחיל
48
3
נק' מוניטין:
3
48
3
מישהי ירדה מהתפריט? קיצר מישהי יכולה לתת חוות דעת?

אני לא יודע לגבי נשים, אבל מניסיון אישי שלי. זה הדבר הכי טוב שעשיתי לעצמי מכמה סיבות תבחרי את זאת שתתאים לך 😃

1) הידע התאורטי שלי גדל מאוד!
2) התוצאות נראות לעין.
3) קיבלתי תשובות לכל שאלה לא משנה כמה טיפשית היא הייתה
4) התפריטים\אימונים מגוונים מאוד ויכולים להתאים לכל מצב\תקלה ואדם
5) זה הרבה יותר זול מכל דיאטנית שאי פעם הייתי אצלה, והמידע הרבה יותר עכשווי ומדויק מרובן.

תוך כמה זמן ראית תוצאות?
אני אישית מאוד קשה, אני אחרי כמעט שנתיים דיאטה. וכבר די רצחתי את הגוף שלי ככה שזה אולי ישמע הרבה אבל אחרי חודש+\- כבר היו תוצאות טובות לגמרי. עכשיו אחרי חודש וחצי +\- אני מרוצה מאוד וכבר מתכנן את הסוף 😃

אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות, אין מצב שאני לא אמליץ על היעוץ הזה למישהו. עצם הידיעה שיש לך מישהו שיענה לך על כל דבר ועוקב אחריך ויש לו ידע עצום כל כך תורם למאבק האישי. זה לא שלא היה לי ידע בכלל, אבל בדיוק לפני כמה ימים הסתכלתי על ההודעה הראשונה ביעוץ ונראתי לעצמי כמו בדיחה.

בקיצור, מומלץ ביותר!

אני אישית מאוד קשה, אני אחרי כמעט שנתיים דיאטה. וכבר די רצחתי את הגוף שלי ככה שזה אולי ישמע הרבה אבל אחרי חודש+\- כבר היו תוצאות טובות לגמרי. עכשיו אחרי חודש וחצי +\- אני מרוצה מאוד וכבר מתכנן את הסוף 😃

אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות, אין מצב שאני לא אמליץ על היעוץ הזה למישהו. עצם הידיעה שיש לך מישהו שיענה לך על כל דבר ועוקב אחריך ויש לו ידע עצום כל כך תורם למאבק האישי. זה לא שלא היה לי ידע בכלל, אבל בדיוק לפני כמה ימים הסתכלתי על ההודעה הראשונה ביעוץ ונראתי לעצמי כמו בדיחה.

בקיצור, מומלץ ביותר!
יוגב,כמה זמן אתה בייעוץ?

סביבות החודשיים..לא זוכר בדיוק למה?

המטרה הראשונה שלי היתה הורדת אחוז השומן.
ירדתי 5 ק"ג (מ63 ל-58 ק"ג) תוך משהו כמו 4 חודשים, אח"כ עברתי לנייטאלי שבועיים ועכשיו ממשיכה בחיטוב.
מדובר בתהליך לא פשוט אבל אני חייבת להגיד שלאורך כל הדרך היתה לי תחושה של בטחון וידע. פעם ראשונה שאני מרגישה כמה ספורט הוא מדע בסיסי וזה עובד כמו מתמטיקה לכיתה ג'. גרעון קלורי=ירידה במשקל.
המטרה שלי היתה להוריד את הבטן ואכן ירדתי מידה 38 למידה 36 במכנסיים.
תפריטים ואימונים הותאמו ברמה מאוד פרטנית לפי קצב ההתקדמות ולפי ההרגשה שלי. זה עובד בשיטה של ניסוי וטעיה וכל הזמן מתקנים וכוונים את התפריט כדי שיהיה אופטימלי עבורך.

אני חייבת גם לציין שכשהתחלתי היה לי כבר נסיון של כמה שנים בחדר כושר, אימונים אירוביים וכוח, ובכל זאת התכנית כאן קידמה אותי משמעותית מבחינת כוח. השבוע למשל, פעם ראשונה הצלחתי לבצע 3 סטים של מתח בלי גרביטון (וכמובן מיד שלחתי סרטונים שלי לכל מי שאני מכירה).
בקיצור סיפוק אדיר!

המטרה הראשונה שלי היתה הורדת אחוז השומן.
ירדתי 5 ק"ג (מ63 ל-58 ק"ג) תוך משהו כמו 4 חודשים, אח"כ עברתי לנייטאלי שבועיים ועכשיו ממשיכה בחיטוב.
מדובר בתהליך לא פשוט אבל אני חייבת להגיד שלאורך כל הדרך היתה לי תחושה של בטחון וידע. פעם ראשונה שאני מרגישה כמה ספורט הוא מדע בסיסי וזה עובד כמו מתמטיקה לכיתה ג'. גרעון קלורי=ירידה במשקל.
המטרה שלי היתה להוריד את הבטן ואכן ירדתי מידה 38 למידה 36 במכנסיים.
תפריטים ואימונים הותאמו ברמה מאוד פרטנית לפי קצב ההתקדמות ולפי ההרגשה שלי. זה עובד בשיטה של ניסוי וטעיה וכל הזמן מתקנים וכוונים את התפריט כדי שיהיה אופטימלי עבורך.

אני חייבת גם לציין שכשהתחלתי היה לי כבר נסיון של כמה שנים בחדר כושר, אימונים אירוביים וכוח, ובכל זאת התכנית כאן קידמה אותי משמעותית מבחינת כוח. השבוע למשל, פעם ראשונה הצלחתי לבצע 3 סטים של מתח בלי גרביטון (וכמובן מיד שלחתי סרטונים שלי לכל מי שאני מכירה).
בקיצור סיפוק אדיר!

מסכימה איתה בכל מילה.
אני בייעוץ קרוב לחצי שנה וירדתי 4 ק"ג (זה לקח קצת יותר זמן מבד"כ כי היו לי פעמיים דלקות בגרון, תאונת דרכים קלה ושוב מחלה עם אנטביוטיקה), ירדתי משמעותית באחוז שומן, יש שינוי אדיר גם במראה החיצוני וגם בפנימי (פתאום את מרגישה יותר שלמה עם עצמך, הרבה יותר ביטחון עצמי ואהבה כלפי עצמך).
אני, בניגוד למרטין, לא היה לי נסיון של שנים בחד"כ, השתחררתי מהצבא עם בעיות בגב (היה לי נורא קשה לשבת/לעמוד יותר מחצי שעה, ללכת על עקבים וכו') והאימונים פה בהחלט עזרו לי, אין דבר שמגביל אותי.
מה שעוד מעולה פה בייעוץ שאני לא מקבלת הרבה בחיים האישיים - זאת מוטיבציה כשלא הולך / כשרע. מרימים אותך כל כך גבוה, נותנים לך מוטיבציה ועוזרים לך להגיע למטרה שלך מכל בחינה באשר היא.
ממליצה בחום!

ושיהיה בהצלחה 😃

Back
למעלה תחתית