הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בקשר לתוכנית SS

ניסן איאש

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
אתמול קראתי באחד האתרים על תוכנית SS
מאוד התרשמתי מהתוכנית וסיפרתי לחבר שלי שגם מתאמן עליה..
והוא אמר לי שהמדריך בחדר כושר שלו אמר שזאת תוכנית שלא "מתנפחים" בה אלה רק מתחזקים ולא כל כך הבנתי

אני ניהיה חזק אבל בעצם הגוף לא מתנפח כמו בתוכנית פיצולים ABC וכאלה ?

הרבה לא חושבים כמוני אבל לפי דעתי תכניות abc אלה תכניות ממש לא אפקטיביות למתאמן טבעי אלא אם כן מבוצעות לפחות 5 פעמיים בשבוע זה דבר ראשון
דבר שני להתחיל עם ss זה די חובה לאיזה תקופה של שלוש חודשיים אתה תלמד איך מבצעים את התרגילים החשובים ביותר כמו שצריך וגם תתחיל עם משקלים יפים יחסית למתחיל ,בכל מקרה אם אתה מתאמן מתחיל אתה כן תגדל בה, אחרי שלוש חודשים 4 חודשיים אתה אתה יכול לעבור לתכניות של מסה וכוח ביחד (הכי טוב למסה לפי דעתי )
שיהיה לך בהצלחה,

• פותח/ת השרשור
הרבה לא חושבים כמוני אבל לפי דעתי תכניות abc אלה תכניות ממש לא אפקטיביות למתאמן טבעי אלא אם כן מבוצעות לפחות 5 פעמיים בשבוע זה דבר ראשון
דבר שני להתחיל עם ss זה די חובה לאיזה תקופה של שלוש חודשיים אתה תלמד איך מבצעים את התרגילים החשובים ביותר כמו שצריך וגם תתחיל עם משקלים יפים יחסית למתחיל ,בכל מקרה אם אתה מתאמן מתחיל אתה כן תגדל בה, אחרי שלוש חודשים 4 חודשיים אתה אתה יכול לעבור לתכניות של מסה וכוח ביחד (הכי טוב למסה לפי דעתי )
שיהיה לך בהצלחה,

איך אתה מגדיר מתאמן מתחיל ? אני מתאמן כבר 7 חודש ..
אני עובד על תוכנית AB
4 פעמים בשבוע..

אני עובד על תוכנית AB
4 פעמים בשבוע..
אני לא מגדיר מתאמן מתחיל כנראה לא הגדרתי את עצמי נכון,
אבל אני משאר שאתה אף פעם לא עבדת על כוח (חמש חזרות) ככה שאם תתחיל ss אתה תעלה במשקלים ממש מהר ואז תוכל להכנס לתכנית למסה וכוח כמו שצריך

לפי מה שאני הבנתי ,גם אם תתאמן שנתיים אתה יכול להיות מתאמן מתחיל
התוכנית הזאת באה בין היתר על מנת להביא אותך ממתאמן מתחיל למתאמן ,מתחיל -בינוני
ההגדרה באה לידי ביטוי במשקלי עבודה ובמורכבות התרגילים והביצוע שלהם
מתאמן מתחיל הוא אחד שיכול להוסיף משקל מאימון לאימון ועדיין להספיק להתאושש בפרק זמן של יום יומיים לקראת האימון הבא
בהצלחה ,אתה תהנה מהתוכנית ובמיוחד מהתוצאות והביצועים

SS תחזק אותך, אם אתה חזק יותר אז באופן טבעי השרירים שלך יגדלו יותר, השרירים שלך יגדלו יותר והגוף שלך יראה מחוטב יותר.
רוב המתאמנים שעושים SS יגידו לך שהגודל שלהם זה תוצר לוואי של התוכנית, שהמטרה העיקרית שלה זה כוח
וזו הכוונה בתוכנית שלא "מתנפחים" בה

אני עובד על תוכנית AB
4 פעמים בשבוע..

ההגדרה למתאמן מתחיל, לפי תכנית SS, היא "אדם שמסוגל להעלות את משקי העבודה בכל אימון".
אז, כפי שאתה נוכח לדעת, אין בהגדרה תלות בפז"מ שלך בחדר כושר. גם אם היית 5 שנים בחד"כ, יש סבירות שאת "מתאמן מתחיל", ע"פ ההגדרה הזו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית