הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ג׳אנק מומלץ להעמסת פחמימות?

dolevm2

משתמש פעיל
478
42
נק' מוניטין:
416
478
42
אנרג׳י
חטיפים למינהם? דגני בוקר למינהם?
המטרה היא כמה שיותר פחמימות (גם מורכבות זה לא רע ואל תגידו לי פסטה או אורז-רק ג׳אנק!)
ושאיפה ל0 שומן.
אני פשוט לא מצליח לדחוף 1000 גרם פחמימה ב30 שעות (לפי ה ud2) ומחפש רעיונות חדשים לדחוף קלוריות ופחמימות בעיקר.

1000 גרם פחמימה
אתה אמור להכניס 1000 גרם פחמימה? נשמע לי המון אתה בטוח במספר הזה?

חטיפים למינהם?
עדיף שלא, בדרך כלל החטיפים עתירים בשומן, ובטח לא מהסוג שאתה רוצה בעיקר שומן טראנס שמן זרעי כותנה וכל מני שקרים אחרים

דגני בוקר למינהם?
למה דגני בוקר זה רע?

המלצות? לא חסר..

1) קופסאת קורנפלקס - לדוגמא יש בניו פארם קורנפלקס שנראה כמו עוגי (יותר טעים בהרבה לדעתי) עולה 10 שקלים, זה 225 גרם 80% ממנו פחמימה אם אני לא טועה זה 4-6 גרם שומן ל100 גרם..רוצה יותר מזה תקנה קופסאות קורנפלקס יש עכשיו קופסאות מוגדלות של 750 גרם שב ותהנה
2) בייגלה אתה יכול למצוא דל שומן אבל לא הייתי ממליץ כי המלח יהרוג אותך אם תאכל מזה יותר מדי זה עלול לסתום אותך
3) וכן פסטה אורז וכו'
4) לחמניות פיתות באגטים לאפה
5)

אם אתה רוצה סוג של ג'אנק אז לך על דברים סוכרים, למשל כל הסוכריות גומי למינהן..יש כאלה שמגיעים בשקיות ואז אתה יכול לדעת הערכים.

(גם מורכבות זה לא רע ואל תגידו לי פסטה או אורז-רק ג׳אנק!)

בוא נתחיל מזה שג'אנק זה שני דברים- שומן ופחמימות פשוטות- לא מומולץ כ"כ.

מה גם שנראה לי ש 1000 גרם פחמימה זה מלא, לפי זכרוני אתה צריך היות עם מסת גוף רזה של 65 קילו - כלומר בסיבות ה 75 קילו עם 12% בערך כדי להגיע לזה.... בטוח שקראת נכון?

• פותח/ת השרשור
בוא נתחיל מזה שג'אנק זה שני דברים- שומן ופחמימות פשוטות- לא מומולץ כ"כ.

מה גם שנראה לי ש 1000 גרם פחמימה זה מלא, לפי זכרוני אתה צריך היות עם מסת גוף רזה של 65 קילו - כלומר בסיבות ה 75 קילו עם 12% בערך כדי להגיע לזה.... בטוח שקראת נכון?

קראתי נכון ואני יודע מה אני עושה תודה לכל הדואגים. תענו לעניין, סבבה אוריאו וקורנפלקס.

תהנה גבר , 0.5-0 גרם שומן ל100 גרם.

627851.JPG

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית