הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה בשבילי

MimranRoee

משתמש מתחיל
100
0
נק' מוניטין:
155
100
0
שלום אני שוקל בין 86 מטר 85 עם 14.5 אחוזי שומן הייתי רוצה תפריט תזונה טוב להורדת אחוזי שומן להתחשב בבעיה שאני לא אוכל פירות וירקות ואם יש תוספי תזונה או כדורים שאפשרי לקחת במקום זה.

ראיתי גם את התפריט הזה למשקל 85 קילו
http://www.kilogram.co.il/614/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-חיטוב-והורד/

האם הוא טוב ואם כן במה אני יכול להחליף את הפירות והירקות ?

יש לך התפריטי תזונה בפורטל והם טובים, אם אתה רואה שאתה לא עולה איתם בתקופה של חודש תוסיף עוד 200 קלוריות, אם שוב אתה לא עולה עוד 200 קלוריות וכו'.
ירקות ופירות- מספקים לך מנות ויטמינים ו/או מינרלים, מומלץ לא להחליף ואם אתה לא מעוניין בהם תקנה מולטי-ויטמין איכותי, מעבר לזה מומלץ לעשות בדיקות דם כדי לראות שאין לך חוסרים כמו ברזל או מינרל מסויים אחר(שאל את רופא המשפחה לגבי איזה בדיקה)-> במידה ויש חוסר קנה תוסף מתאים בהתאם להמלצות הרופא

יש לך התפריטי תזונה בפורטל והם טובים, אם אתה רואה שאתה לא עולה איתם בתקופה של חודש תוסיף עוד 200 קלוריות, אם שוב אתה לא עולה עוד 200 קלוריות וכו'.
ירקות ופירות- מספקים לך מנות ויטמינים ו/או מינרלים, מומלץ לא להחליף ואם אתה לא מעוניין בהם תקנה מולטי-ויטמין איכותי, מעבר לזה מומלץ לעשות בדיקות דם כדי לראות שאין לך חוסרים כמו ברזל או מינרל מסויים אחר(שאל את רופא המשפחה לגבי איזה בדיקה)-> במידה ויש חוסר קנה תוסף מתאים בהתאם להמלצות הרופא
הוא רשם חיטוב לא מסה.
בכל מקרה בידיוק כמו שציין הבחור מעליי רק הפוך תוריד כל פעם 200 קלוריות אם אתה לא יורד במשקל
מומלץ לתסף באומגה 3 בתקופת החיטוב ( אלא אם כן אתה בטוח שאתה אוכל מספיק אוכל שכולל בתוכו את האומגה 3 )
עוד תוספים שיכולים לעזור : קריאטין ( להפסיק להשתמש לקראת הסוף)
מגנזיום ואבץ יכולים רק להועיל

הוא רשם חיטוב לא מסה.
בכל מקרה בידיוק כמו שציין הבחור מעליי רק הפוך תוריד כל פעם 200 קלוריות אם אתה לא יורד במשקל
מומלץ לתסף באומגה 3 בתקופת החיטוב ( אלא אם כן אתה בטוח שאתה אוכל מספיק אוכל שכולל בתוכו את האומגה 3 )
עוד תוספים שיכולים לעזור : קריאטין ( להפסיק להשתמש לקראת הסוף)
מגנזיום ואבץ יכולים רק להועיל

אוקיי אז חיטוב במקום להעלות 200 קלוריות להוריד 200 קלוריות(קראתי מהר מדי ^^)

אוקי ואיך התפריט שהבאתי למעלה של ה 1850 קלוריות ?
תלוי כמה אירובי אתה עושה ותלוי במהלך היום שלך ( למשל אם אתה עובד בעבודה פיזית אתה שורף הרבה קלוריות )

• פותח/ת השרשור
תלוי כמה אירובי אתה עושה ותלוי במהלך היום שלך ( למשל אם אתה עובד בעבודה פיזית אתה שורף הרבה קלוריות )
כרגע לא עובד סהכ עושה קורס בוינגייט לאימון בחדר כושר אבל אני רץ או עושה אופניים או קרוסראמפ שורף באימון אירובי לפי הצג 1000 קלוריות ליום לא יודע כמה אפשר להאמין לזה ואני מזין גיל ומשקל

Back
למעלה תחתית