הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה או חיטוב?

Gwinth2

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
באשכול הקודם אמרו לי להעלות תמונה להערכה אם צריך להתחיל ממסה או חיטוב...
פרטים קצת על עצמי-בת 21 גובה 164 53 קג נכון לבוקר הזה.. אני נענה בין 52-53.
בעבר העריכו לי אחוז שומן ל16%-+ אבל קשה לי להאמין כי זה ממש נמוך לאישה.. מה אתם אומרים שהא.ש הוא עכשיו?..
בכל מקרה, לשיפוטכם:)))

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 59.7 · צפיות: 219
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 79.4 · צפיות: 220
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 74.2 · צפיות: 203
תלוי מה המטרה שלך..
בכל מקרה אם את רוצה לרדת לאחוז שומן יותר נמוך תעשי חיטוב אבל לדעתי כדאי להתחיל מסה 😃

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי היא להראות טוב וחטובה חח כמובן..
אני רוצה שרירים מעט נראים לעין. קוביות אופקורס ורגליים. ידיים לא חשוב לי..

ומה ההערכה שלך לא.ש?...

כרגע את נראת טוב, אחוז שומן לדעתי מעולה. בשביל להשיג קוביות בבטן תאלצי לרדת עוד קצת באחוזי שומן לכן עדיף לעשות תקופה קצרה של חיטוב ואז לעשות מסה..
אבל אני אתן למומחים בפורום לענות 😃

• פותח/ת השרשור
תקופה קצרה..נגיד חודש?
הייתי כבר בחיטוב וטעמתי את טעם הגהינום חח

גמני אחכה אז שהמומחים יענו 😃)

בניגוד למה שתות אומרת לך, לדעתי, אין לך מסת שריר שניתן לחטב ולכן אני חושב שאת צריכה לעשות תקופה של כמה חודשי עליית מסה.
לאחר מכן חיטוב.

לא אמרת שיש לה מסת שריר.
אמרת שהיא צריכה חיטוב, ואני טוען ההיפך ("בניגוד")🙄

תלוי מה המטרה שלך..
בכל מקרה אם את רוצה לרדת לאחוז שומן יותר נמוך תעשי חיטוב אבל לדעתי כדאי להתחיל מסה

אני רוצה שרירים מעט נראים לעין. קוביות אופקורס ורגליים.

בשביל להשיג קוביות בבטן תאלצי לרדת עוד קצת באחוזי שומן

...

המושג להכנס לתקופה של מסה הוא נכון אבל לא הכי מדויק.

אם לרדת לפרטים -
אחרי יציאה מ״חיטוב״ נכנסים לשבועיים מאזן נייטרלי (לא עולים ולא וורדים במשקל, למעט נוזלים).

השבועיים האלה יוקדשו ללמידת הטכניקה ולתרגל עבודה בעצימות יחסית גבוהה בתרגילי הבסיס - שהם סקוואט, דדליפט, לחיצת חזה (מקבילים), לחיצת כתפיים (פרס) ומתח.

נ.ב
אח״כ להעלות בעצם את הקלוריות בהדרגה עד לפלוס קלורי מתאים. (נגיד בין 300-600 לפי קצב התקדמות שבועית)

• פותח/ת השרשור
אז זורו אתה בעצם אומר לי, כן להתחיל מהחיטוב (חודש נגיד?) ורק אז להיכנס למסה (אחרי שבועיים)
זאת הדרך הנכונה בעצם?

והלוואי ומישהו יענה לי בקשר לאחוז שומן שלי..:(

באשכול הקודם אמרו לי להעלות תמונה להערכה אם צריך להתחיל ממסה או חיטוב...
פרטים קצת על עצמי-בת 21 גובה 164 53 קג נכון לבוקר הזה.. אני נענה בין 52-53.
בעבר העריכו לי אחוז שומן ל16%-+ אבל קשה לי להאמין כי זה ממש נמוך לאישה.. מה אתם אומרים שהא.ש הוא עכשיו?..
בכל מקרה, לשיפוטכם:)))

@natalie

אז זורו אתה בעצם אומר לי, כן להתחיל מהחיטוב (חודש נגיד?) ורק אז להיכנס למסה (אחרי שבועיים)
זאת הדרך הנכונה בעצם?

והלוואי ומישהו יענה לי בקשר לאחוז שומן שלי..😭
לא. הוא אמר שמיד לאחר חיטוב (שהות במאזן קלורי שלילי) וטרם כניסה לתקופת מסה רצוי לשהות לתקופה מסויימת במאזן ניטראלי.
מבחינת א"ש זה לא כ"כ משנה ובכל מקרה לאישה עם מסת שריר נמוכה הוא יכול להיות בקלות 20+ ועדיין להיראות טוב מאוד בעיני רבים.

Back
למעלה תחתית