הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה

EDENOMER7

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
איזה תוכנית אימונים טובה אני יכולה לעשות בבית בכדי להעלות את מסת השריר שלי?
אני שוקלת 53, על 1.57..
תודה:)

איזה תוכנית אימונים טובה אני יכולה לעשות בבית בכדי להעלות את מסת השריר שלי?
אני שוקלת 53, על 1.57..
תודה:)
כדי להעלות במסת השריר את צריכה קודם כל לאכול במאזן קלורי חיובי (לאכול יותר קלוריות ממה שגופך דורש. בד״כ לנשים זה אומר להתחיל מצריכה קלורית של 1600-1700 קל׳ ומהר מאוד זה מגיע גם ל 2000+). זה המכשול הפסיכולוגי הראשון שכל אישה עוברת בתהליך שכזה.
לאחר מכן את צריכה לעשות אימונים עם משקולות ולהעלות כל פעם את ההתנגדות. בלי ציוד בסיסי, כמו משקולות יד ופלטות בהרגה, יהיה לך קשה עד בלתי אפשרי להעלות במסת השריר בבית.

משה למה הכוונה שלא תעלה במסת שריר בלי ציוד בסיסי?
יש ברשותי בבית כיסא מתכוונן ,מוט ארוך של 20 קילו עם מעמד ללחיצת חזה,משקולות יד להברגה והמון פלטות של 20-10-5-2.5
לרגליים אני יכול לעשות לאנצ'ים וסקוואט, לגב אני יכול לעשות חתירה יד יד (מסור) לחזה יש לי אפשרות לעשות לחיצת חזה כנגד מוט או כנגד משקולות יד באיזה שיפוע שאני רוצה. דדליפט יהיה קצת בעייתי כי זאת דירת קומות אז יכול לשבור את הריצפה , האם עם ציוד כזה אני יכול לעלות במסת השריר בלי להתאמן במכון כושר?

משה למה הכוונה שלא תעלה במסת שריר בלי ציוד בסיסי?
הוא כתב דוגמא לציוד בסיסי.

כמו משקולות יד ופלטות בהרגה
אם אתה לא יכול לעשות רק דדליפט אז סביר להניח שזה בסדר. השאלה היא אם אתה מצליח להעלות משקל על המוט כל שבוע, ולכמה זמן הפלטות יספיקו לך. עקרונית נשמע שזה בסדר

Back
למעלה תחתית