הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעלי Weightlifting של Inov8

אני לא מנסה להתגושש אם הייתי מנסה, הייתי נותן לך חוב לראק.

פייב פינגרס לא מתאימות להרמת משקולות רק לדדליפט
לקלינים \סנאצ'ים\סקוואטים (HB ו ATG) עדיף נעלי "הרמת משקולות" וכמו שמייק אמר עדיף את האדידסיות או את הנייק רומלו

חבל שאתה מנסה להכנס איתי להתגוששות.
יש כאלה שלא צריכים רצועות, נעליים וציוד חיצוני על מנת להרים כבד, הם מסתדרים גם בלי. הסיבה היחידה ששאלתי היא בגלל שמישהו הציג לי הצעה על נעליים שכביכול נחשבות ׳איכותיות׳ וטובות להרמת משקולות, אז ביקשתי ייעוץ.
ובוא אני אספר לך גם יותר מזה- עד היום לא השתמשתי לא ברצועות לידיים, לא לרצועות שתומכות בשורש כף יד בלחיצות, לא נעליים ומגנזיום הכנסתי רק לא מזמן לדדליפט כי זה נהיה כבר בלתי אפשרי.
אז מה זה אומר בדיוק ? שאני ילד כי עוד לא ניסיתי או התעניינתי בציוד הנ״ל ?
חבל שהפרגון כאן הוא ברמה הזאת..
ודרך אגב זה פאוור קלין, לא קלין.

בינתיים עדיין אשמח לקבל תשובה לגביי ה-Five Fingers להרמת משקולות.

יצא לי לדבר עם כמה חבר'ה אצלי במכון כושר (VIM) שמשתמשים בהם והם כולם אמרו שזה הדבר הכי נוח בעולם, גם להרמות.
עקרונית, זה גם הגיוני, כי מה יותר יציב מכף הרגל ישירות על הרצפה בלי שום דבר באמצע (לעומת - דוגמא קיצונית - נעלי ריצה עם סוליה סופגת זעזועים ולא יציבה סטטית).

חוץ מאיך שזה נראה שזה קצת מציק, זה אמור להיות ממש אחלה
והחבר'ה האלה מרימים..

היא לא יציבה בכלל ביחס לנעלי משקולות אחרות

ואני הייתי בטוח שבבוקסים ציוד של ריבוק(נעליים, מכנס, בנדנה, גרביים לדדליפט, כובע, arm sleeve, תיק) זה חיוני ממש כמו "סדנת יסודות"🙄
נ.ב1
הערה: אין צורך בחולצה כי אנשים שהם הארדקור מתאמנים בלי ולכן לא רשומה חולצה בסוגריים

נ.ב2
לא מופנה כלפיך אלא לרבבות הג'אנקיז מהקרוספיט שהעלו באוב חזרה את ריבוק מ1994

images

תקרא...
https://www.lbs.co.il/threads/63532/
אגב, שאני ניסיתי להזמין משם זה ביקש ממני עוד 12$ (אם אני לא טועה) בקופה לפני התשלום עבור משלוח בתוך ארה"ב למחסן של BUY2USA
וזה אומר שאתה צריך כבר להוסיף לעלות הנעל גם מע"מ.
באתר של אדידס יש קופון שנותן לך 15% הנחה, ויש שם משלוח חינם בארה"ב, תחשב ויצא לך שזה יותר זול..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית