הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת כפיפת מרפק

מצב
השרשור נעול

daniel15467

מושעה
18
3
נק' מוניטין:
24
18
3
המאמנים במכון שיגעו לי תשכל כולה רציתי לעשות סירטון פוזות ואני יודע שעשיתי טיפה תזוזה בגב אבל זה היה מיזערי תנו ביקורת (עשיתי את זה אם BICEP BLASTER)

אוי ואבוי
בדיקת טכניקה לכפיפת מרפקים.... ואין פה שום תזוזה ״מוגזמת״ של הגב

• פותח/ת השרשור
אוי ואבוי
בדיקת טכניקה לכפיפת מרפקים.... ואין פה שום תזוזה ״מוגזמת״ של הגב
לא אתה לא מבין איך המאמנים יצאו עליי חשבתי זהו אני הולך לשבור כל חלק בחוליה ואיך שהם זיינו לי תשכל סליחה שזה מפגר

בחזרה אחרונה נשענת קצת אחורה אבל לא משהו רציני

אוי ואבוי
בדיקת טכניקה לכפיפת מרפקים....
זה לא, לא טריוואלי, אני לדוגמא לא הסתדרתי עם הטכניקה של זה והחלפתי את התרגיל כי ממש זזתי עם הגב בצורה מוגזמת..אבל פה בסרטון לא נראה משהו רציני.

וכבוד על המשקל 😃

תשמע הטכניקה שלך ממש גרועה לא הרמת את הפופיק התחתון שלך מספיק ולא היה לך מבט חדור מוטיבציה י****

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בחזרה אחרונה נשענת קצת אחורה אבל לא משהו רציני

זה לא, לא טריוואלי, אני לדוגמא לא הסתדרתי עם הטכניקה של זה והחלפתי את התרגיל כי ממש זזתי עם הגב בצורה מוגזמת..אבל פה בסרטון לא נראה משהו רציני.

וכבוד על המשקל 😃

תודה רבה 😃

למה משקל כזה? כולה כפיפת מרפקים... RM5 הבאת פה.
תוריד את המשקל, לפחות בחצי, זה כולה יד קדמית, תפמפם 10-12 חזרות,
שמור את הכוח לתרגילים האמיתיים, והתרגיל הזה גרוע למרפקים, לא הייתי משתגע עם משקלים.

• פותח/ת השרשור
למה משקל כזה? כולה כפיפת מרפקים... RM5 הבאת פה.
תוריד את המשקל, לפחות בחצי, זה כולה יד קדמית, תפמפם 10-12 חזרות,
שמור את הכוח לתרגילים האמיתיים, והתרגיל הזה גרוע למרפקים, לא הייתי משתגע עם משקלים.
אחי זה סרטון פוזה חחח
המשקל שאני מפמפם איתו 10 חזרות טובות זה כולה 2.5 קילו פחות כל צד אבל זה דיי משמעותי בידים

@תומר שמחה , תכבד את המקום שאתה נמצא בו ואל תתבטא בצורה כזו.

האשכול הזה מיצה את עצמו מוקדם מהצפוי ולכן הוא ננעל.

התרגיל החשוב ביותר!... 🏋️😅

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית