עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי זה ישמע כזה מטומטםתזונה נכונה ואימונים מתאימים הם הכי משמעותיים.
כעיקרון: DNP, יT3, קלנבוטרול, ECA (בסדר הזה) הם הנפוצים.
אף אחד מהם לא מזיק לכבד באופן מיוחד.
כשעולים במסת שריר ניתן להוריד אחוז שומן בהנחה שעלית בשריר יותר מאשר בשומן (הרבה כך שמספיק) גם אם עולים במסת שומן.אולי זה ישמע כזה מטומטם
אבל הבנתי שמתי שאני בסייקל אני יכול לעלות במסת שריר ותוך כדי לרדת באחוזי השומן
אני יהיה יכול לקחת שורף שומן ולהמשיך במסה?
ואלה שהבאתה הם חוקים?
עוד חודשיים מהיום אני מתכוון להתחיל חיטובכשעולים במסת שריר ניתן להוריד אחוז שומן בהנחה שעלית בשריר יותר מאשר בשומן (הרבה כך שמספיק) גם אם עולים במסת שומן.
אין היגיון רב בתוספת של שורף שומן בסייקל מסה.
לצורך העניין למעט קפאין (מה-ECA) אף אחד לא נמכר באופן חוקי שלא ע"י בית מרקחת וחלקם גם לא דרך בית מרקחת.
עוד חודשיים מהיום אני מתכוון להתחיל חיטוב
אני יהיה בסביבות ה 16-15 אחוז שומן
מה אני צריך? ובמה זה מלווה
חחח התחברתי מהאימל ורשום שם את השם האמיתי שליסליחה שאני מפריע, אבל מאיפה חשבת על הכינוי המקורי?
חחח התחברתי מהאימל ורשום שם את השם האמיתי שלי
ויש לי חברים שגולשים פה ואני מעדיף שלא ידעו מה אני עושה
ולא עלה לי משהו לראש
לא נותן לי לשלוח לך הודעה בפרטי אבל תשים Itay או ItayBSיכולת להרשם רגיל ולחשוב על כינוי נורמאלי. תחשוב על כינוי ותרשום לי אותו בפרטי.
לא נותן לי לשלוח לך הודעה בפרטי אבל תשים Itay או ItayBS
ויש לי שאלה אליך
חיטוב
נגיד אני על כלאן בכדורים או על שורף שומן אחר בכדורים
אני צריך לקחת משהו בנוסף לשורף שומן?
עושים חיטוב לכל דבר ופשוט לוקחים את זה מתי שצריך?״שורף שומן אחר״ כגון ליפו6, ושאר המצאות הטייקונים לא יאלצו אותך לצרוך משהו בנוסף.
קלן לעומת זאת, יאלץ אותך להוסיף קטוטיפן מהיום ה14 לשימוש אם ברצונך למשוך את הסייקל עד חודש.
עושים חיטוב לכל דבר ופשוט לוקחים את זה מתי שצריך?
ואפשר לקחת את זה בתקופת מסה? בשביל לעלות במסת שריר ולרדת באחוזי שומן תוך כדי?
תודה רבה על העזרה לך ולתום עזרתם לי מאוד!השאלה שלך מורכבת מ10 שאלות, תכין כוס קפה עם חלב 1% ותתחיל לקרוא נעוצים.
חפירה אחרונההשאלה שלך מורכבת מ10 שאלות, תכין כוס קפה עם חלב 1% ותתחיל לקרוא נעוצים.
תודה רבה על העזרה לך ולתום עזרתם לי מאוד!
חפירה אחרונה
אתה יכול להפנות אותי לאן שאני צריך לקרוא? (קישור)
תודה
לא נראה לי שהבנתה אותי
לא נראה לי שהבנתה אותי
אני התכוונתי על לקיחת שורף שומן (כלאן וכל דבר אחר)
בתקופת מסה
יש משהו בנעוץ על זה?
חח נו שאלה רצינית
אני חושב שכבר כתבתי לך (למעשה אני בטוח בכך) בתגובה קודמצ שאין היגיון רב בשימוש בשורף שומן בתקופת מסה.לא נראה לי שהבנתה אותי
אני התכוונתי על לקיחת שורף שומן (כלאן וכל דבר אחר)
בתקופת מסה
יש משהו בנעוץ על זה?
מרגיש לי כמו דה-ז'ה-וו...
מצטער כנראה שלא ממש הבנתיאני חושב שכבר כתבתי לך (למעשה אני בטוח בכך) בתגובה קודמצ שאין היגיון רב בשימוש בשורף שומן בתקופת מסה.
כנס ללינק שהעביר @Eyal (גם אני יכול לתייג אנשים שכבר מותראים) וקרא כל מה שצריך לדעת על שורפי שומן.
מרגיש לי כמו דה-ז'ה-וו...
רק מבחינה מתמטית... למעשה בלתי אפשרי לרדת לאחוז שומן חד-ספרתי ללא גירעון קלורי וללא אובדן של מסת שריר מסויימת.מצטער כנראה שלא ממש הבנתי
עכשיו אני בערך 13 אחוז שומן
אני יכול לעלות נקי ולרדת ל 9-10 ?