הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה נכונה

• פותח/ת השרשור hofiki
  • פורסם בתאריך

hofiki

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי רציתי לשאול משהו שקשור לתזונה אני גובה1.68 ושוקלת 74 אני לומדת ועובדת ולא כול כך יוצא לי לאכול מסודר רציתי לדעת אם זה בסדר שבאמצע שבוע אני לא אוכלת פחמימות ושאני אוכלת פחמימות בסופ״ש

בסדר מאיזה בחינה?

• פותח/ת השרשור
מבחינת תזונה ובריאות

מה המטרה שלך? להיות בריאה? מה זה אומר?

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי היא להרזות אבל לא לעשות דיאטה שתפגע בי בהמשך

לפני שמתחילים לדסקס על תזונה, ובעיקר על אבות המזון שלנו(פחמימה, שומן וחלבון) אני ממליץ לך בחום לבקר בפורטל kilogram.co.il. הדבר יספק לך בסיס איכותי להמשך הדרך. גם אם אינך בעלת מטרה מוגדרת לכושר אלא רק לתזונה מאוזנת ונכונה.

על מנת להרזות יש צורך באימוני כושר עצימים, זאת אומרת להרים משקולות - מה שיעזור לגוף לשמור על השרירים ולהתעסק בעיקר: לשרוף שומן. עם זאת, אל לנו לשכוח שיש חשיבות גדולה לאכילה נכונה ובריאה(כאן בפורום יש כמה גישות שכל אחת דוגלת בחלוקה אחרת, אך זה לא העיקר).

לאחר שתקבלי מושג בקשר לתזונה(מהמאמרים) ותיקחי את אחת התוכניות לחיטוב(מהפורטל) אני מאמין שכמות השאלות שיש לך, וגם כאלו שעוד לא העלת על דעתך ייענו במדוייק או לכל הפחות באופן כזה או אחר. בעצם, אם יהיו עוד שאלות תמיד תוכלי לחזור ולשאול אותן.

אריאל.

Back
למעלה תחתית