הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה ותוספים

Zohar17198

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום, אני בת 19 שוקלת 48 גובה 1.69 אני בתת משקל וממש רזה אך פעם הייתי עם יותר שומן (לאחר טראומה קלה הרזתי) כעת אני לא מצליחה לעלות במשקל. תמיד הייתי רזה עקב גנטיקה, אני לא מסוגלת להשמין גם אם אני אוכלת המון במשך היום... חבר שלי הציע לי לשתות שייק עם האבקה של הקלוריות משהו כזה, איזה אבקה תתאים לי? אני רק רוצה להשמין, ובנוסף האם אני חייבת לעשות כושר כשאני שותה את תוסף התזונה? תודה על העזרה

המשפט של "אני אוכלת המון" תמיד אומר שכנראה את לא אוכלת מספיק
ניסית לבדוק כמה קלוריות את אוכלת במהלך היום?
ולבדוק את הrmr שלך?
כל מה שאתה צריכה זה לבנות תפריט מסודר ולהתמיד אין צורך בתוספעם כמו גיינרים שמלאים בזבל
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

תקראי את וזה תחזרי עם שאלות יותר ממודקות

תבדקי כמה את אוכלת באמת, רוב האנשים לא אוכלים באמת הרבה ורק חושבים ככה
תנסי גם להתחיל להתאמן, זה אמור מהר מאוד להעלות אותך בכמה קילוגרמים
כרגע זה עוד לא שלב לתוספים ספציפיים

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות, הבעיה היחידה שאני בצבא, לעקוב אחרי הכמויות שאני אוכלת הן לא אפשריות, לכן חשבתי לשתות גיינר

אם את בצבא זה כבר יסביר למה את נשארת בתת משקל, ולמה רוב הסיכויים את לא אוכלת מספיק

להוסיף שייק לתזונה שלך יכול לעזור לך לאכול מאוזן יותר ולהעלות את צריכת החלבון הבעיה היא שהשייקים גורמים לתחושת שובע וזה יכול להוריד עוד יותר את התאבון שלך.

Back
למעלה תחתית