S shirel משתמש מתחיל 80 0 נק' מוניטין: 0 0 80 0 17/6/09 #1 או "אני רוצה ללמוד טכניקה ואין לי ממי" 😃 איפה יש קבוצות ברחבי הארץ אני גר בצפון באזור נהריה אני אוכל להגיע לאזור חיפה איפה יש קבוצה שמתעסקת בנושא... תודה
או "אני רוצה ללמוד טכניקה ואין לי ממי" 😃 איפה יש קבוצות ברחבי הארץ אני גר בצפון באזור נהריה אני אוכל להגיע לאזור חיפה איפה יש קבוצה שמתעסקת בנושא... תודה
Seth Able משתמש משקיע 4,116 118 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 30,686 0 4,116 118 17/6/09 #2 אין קבוצות באזור הצפון, הקבוצה הכי צפונית שיש היא בפראדיס.. Upvote 0 Downvote
S shirel משתמש מתחיל 80 0 נק' מוניטין: 0 0 80 0 17/6/09 פותח/ת השרשור #3 מה יש דרומה יותר? נתניה כפר סבא וכו... או אילו קבוצות פועלות בימי שישי או שבת? יתנו לי לבוא ולהעשיר את הידע כחוג? (כלומר אני בטח אצטרך להרשם כספורטאי או משהו כזה) הקורס של מדריכי הרמת משקולות בוינגייט...בית ספר למאמנים זה שווה משהו? כדי ללמוד את הנושא... (כמובן שיש רקע של מדריך חדכ) Upvote 0 Downvote
מה יש דרומה יותר? נתניה כפר סבא וכו... או אילו קבוצות פועלות בימי שישי או שבת? יתנו לי לבוא ולהעשיר את הידע כחוג? (כלומר אני בטח אצטרך להרשם כספורטאי או משהו כזה) הקורס של מדריכי הרמת משקולות בוינגייט...בית ספר למאמנים זה שווה משהו? כדי ללמוד את הנושא... (כמובן שיש רקע של מדריך חדכ)