הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט / ארוחות

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
בונה לי תפריט מנסה לעשות משו דומה לתפריט בקילוגרם , אבל יוצא לי ממש רחוק מבחינת קלוריות מה שרשמו שם . צריך עזרה שלכם .

כעיקרון ככה

ארוחה 1 - 6 לחם , מה שאומר 3 סנדוויצים , איזור ה500 קלוריות .

ארוחה 2 - 2 יופלה בריאות כזה - 300 קלוריות

ארוחה 3 - לפני אימון אנרג' ופרי לא מעבר ה100 קלוריות , אחרי האימון גיינר של 600 קלוריות .

ארוחת 4 - ארוחת ערב אחרי אימון איזור ה400 קלוריות , נניח שניצלים עם פסטה .

חסר לי פה עוד 600 קלוריות , אני צריך עוד ארוחה שקלה להכנה ואין בעיה לקחת אותה לעבודה או משו כזה , למישו יש המלצות ? מעבר הצעה של להכניס ארוחת צהריים של גם פסטה וחזה עוף וכדו' מחפש ארוחה לא משו בצלחת .

זה לא מחושב , קח מחשבונים תתחיל לחשב ף חישבת BMR RMR EMR ?
אם באמת חסר 500 קלוריות אתה יכול לשתות את הגיינר עם חלב .

• פותח/ת השרשור
בדקתי ומה שחסר לי זה 500 קלוריות , העניין שכבר לוקח מנת גיינר של 600 קלוריות , ומעדיף להכניס משו דרך אוכל אבל לא ארוחה בצלחת אלא משו שאפשר לקחת .
חיפשתי אפילו את החטיפים האלה שזה תחליף לארוחה אבל עולה איזה 17 שקל לחטיף ולא יודע אם יש בזה 500 קלוריות נראלי מיותר כל יום 17 שקל לחטיף .

מישו המלצה לארוחה קלילה של 500 קלוריות ?

בדקתי ומה שחסר לי זה 500 קלוריות , העניין שכבר לוקח מנת גיינר של 600 קלוריות , ומעדיף להכניס משו דרך אוכל אבל לא ארוחה בצלחת אלא משו שאפשר לקחת .
חיפשתי אפילו את החטיפים האלה שזה תחליף לארוחה אבל עולה איזה 17 שקל לחטיף ולא יודע אם יש בזה 500 קלוריות נראלי מיותר כל יום 17 שקל לחטיף .

מישו המלצה לארוחה קלילה של 500 קלוריות ?
תכניס מזונות עטירי קלוריות - חמאת בוטנים, טחינה למשל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית