הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסת שריר ו DNP

• פותח/ת השרשור Maxx
  • פורסם בתאריך

Maxx

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
שלופ אני מעוניין להתחיל לצרוך DNP מכיוון שקיבלתי אותו רציתי לדעת אם מאבדים הרבה מסה איתו תודה לעונים

יצא לי לקרוא בפורומים (לא ישראלים) על זה. הרושם שקיבלתי הוא שמדובר בחומר מאוד מאוד קטבולי, וההמלצות הן לא לקחת סולו.
אני חושב שקראתי גם שאביעד מהפורום כאן התנסה בו(?) אבל אין לי מושג אם כן או לא. לא מכיר מישהו שניסה.

יצא לי לקרוא בפורומים (לא ישראלים) על זה. הרושם שקיבלתי הוא שמדובר בחומר מאוד מאוד קטבולי, וההמלצות הן לא לקחת סולו.
אני חושב שקראתי גם שאביעד מהפורום כאן התנסה בו(?) אבל אין לי מושג אם כן או לא. לא מכיר מישהו שניסה.

אתה טועה ומטעה
DNP ממש לא קטבולי למעשה הוא הדבר הכי קרוב לזה שכמעט ולא תאבד מסת שריר בזמן השימוש בו.
תעיין טיפה במנגון הפעולה של DNP ותבין.
בכל מקרה אני רואה יותר ויותר אנשים שמתחילים לשאול או להתנסות בו ולדעתי זה טעות גדולה מאד.
זה חומר בעל פוטנציאל חיובי ושלילי ברמות גבוהות בו זמנית, המלצה שלי לא לגעת.

אתה טועה ומטעה
DNP ממש לא קטבולי למעשה הוא הדבר הכי קרוב לזה שכמעט ולא תאבד מסת שריר בזמן השימוש בו.
תעיין טיפה במנגון הפעולה של DNP ותבין.
בכל מקרה אני רואה יותר ויותר אנשים שמתחילים לשאול או להתנסות בו ולדעתי זה טעות גדולה מאד.
זה חומר בעל פוטנציאל חיובי ושלילי ברמות גבוהות בו זמנית, המלצה שלי לא לגעת.
רק רושם שקיבלתי מ-elitefitness (לא פורום מתחרה, הוא לא ישראלי), תחפש שם פוסטים. יש המון דיונים בנושא ויצא לי לקרוא הרבה מהם
זה לא מבוסס על ידע או הבנה של החומר ולכן אני פשוט אניח שאתה צודק ואחזור בדברי.

כי אני יגיד לך מה קורה, במצב נתון שבן אדם מתחיל להשתמש בDNP ובמידה ולא יהיה לו אגירת נוזלים רצינית הגוף נוטה להיות FLAT יעני הוא נראה שטוח יותר עקב ריקון מאגרי גליקוגן בשריר ואנשים ישר רצים ואומרים " ירד לי מסת שריר" כי מסכנים ירד להם היד מ40 ל 39 והם ישר רואים בזה פירוק שריר שבעצם המצב הנתון הוא ירידה בשומן וירידה של נוזלים בסוף התהליך.
להגיד לך בוודאות שאין פירוק שריר מDNP אני לא יכול להגיד אבל יחסית לדוגמא לT3 הוא מלאך.

כי אני יגיד לך מה קורה, במצב נתון שבן אדם מתחיל להשתמש בDNP ובמידה ולא יהיה לו אגירת נוזלים רצינית הגוף נוטה להיות FLAT יעני הוא נראה שטוח יותר עקב ריקון מאגרי גליקוגן בשריר ואנשים ישר רצים ואומרים " ירד לי מסת שריר" כי מסכנים ירד להם היד מ40 ל 39 והם ישר רואים בזה פירוק שריר שבעצם המצב הנתון הוא ירידה בשומן וירידה של נוזלים בסוף התהליך.
להגיד לך בוודאות שאין פירוק שריר מDNP אני לא יכול להגיד אבל יחסית לדוגמא לT3 הוא מלאך.
הוא מלאך לעןמת T3 צבחינה של פירוק שריר? או מעוד בחינות?

כרגע אני מדבר מבחינת פירוק שריר.
שורה תחתונה תתחיל עם קלן, קלן + דיאטת דלת פחמימות ומרובת חלבונים תביא אותך לאחלה תוצאה אני מבטיח לך.

• פותח/ת השרשור
כרגע אני בסייקל קלן בדל פחממות עד 20 גרם פחמימה רואה תוצאות סבבה אבל חשבתי לגוון מאשר להישאר עם קלן כל הזמן ועזוב שלפי מה שקראתי התוצאות של ה dnp מהירות בצורה משמעותית

כרגע אני בסייקל קלן בדל פחממות עד 20 גרם פחמימה רואה תוצאות סבבה אבל חשבתי לגוון מאשר להישאר עם קלן כל הזמן ועזוב שלפי מה שקראתי התוצאות של ה dnp מהירות בצורה משמעותית

חוכמה גדולה
שתתחיל להזיע 24 שעות, שיהיו לך נדנודי שינה, שהחום גוף שלך יעלה בקביעות, שהכאב ראש יתיש אותך, שתתייבש או תקבל נפילת סוכר, שהגוון עור שלך יהפוך לצהבהב, שתתחיל לראות מטושטש וכו וכו כו... תגיד לי אם שווה לך תוצאות מהירות.

אני ממליץ Dnp לשני סוגי אנשים בעיקר:

1. חכמים - ואני לא מזלזל פה באף אחד! אבל DNP בניגוד לחומרים אחרים מצריך קצת יכולות למידה עצמית, קריאה מקיפה של כל ההיסטוריה הרלבנטית או מה שנקרא סקירת ספרות. לא רק! DNP טומן בחובו סיכון גדול בעיקר לאנשים פזיזים שפשוט רוצים לרדת מהר. צריך לדעת איך לעבוד איתו, אילו תוספים יש לקחת איתו, כיצד להתנהג ויכולת לנטר את עצמך ולהכיר את הגוף שלך טוב.

אולי זה נשמע קצת כמו מדע טילים, זה ממש לא. אבל זה לא למשתמש הממוצע.

2. מתחרים רציניים ומנוסים - כאלה שכבר שוחים בכל ההגדרות של תפריטי תזונה ותוספים ומכירים את החומר על בוריו. בנוסף, כאלה שמכירים כבר את הגוף שלהם טוב ויודעים איך להביא עצמם למקסימום יכולים באמת לתת טיפה חדות עם DNP.

דבר אחר, לא צריך להשתמש בטנקים בשביל לעבור גומחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית