עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יצא לי לקרוא בפורומים (לא ישראלים) על זה. הרושם שקיבלתי הוא שמדובר בחומר מאוד מאוד קטבולי, וההמלצות הן לא לקחת סולו.
אני חושב שקראתי גם שאביעד מהפורום כאן התנסה בו(?) אבל אין לי מושג אם כן או לא. לא מכיר מישהו שניסה.
רק רושם שקיבלתי מ-elitefitness (לא פורום מתחרה, הוא לא ישראלי), תחפש שם פוסטים. יש המון דיונים בנושא ויצא לי לקרוא הרבה מהםאתה טועה ומטעה
DNP ממש לא קטבולי למעשה הוא הדבר הכי קרוב לזה שכמעט ולא תאבד מסת שריר בזמן השימוש בו.
תעיין טיפה במנגון הפעולה של DNP ותבין.
בכל מקרה אני רואה יותר ויותר אנשים שמתחילים לשאול או להתנסות בו ולדעתי זה טעות גדולה מאד.
זה חומר בעל פוטנציאל חיובי ושלילי ברמות גבוהות בו זמנית, המלצה שלי לא לגעת.
הוא מלאך לעןמת T3 צבחינה של פירוק שריר? או מעוד בחינות?כי אני יגיד לך מה קורה, במצב נתון שבן אדם מתחיל להשתמש בDNP ובמידה ולא יהיה לו אגירת נוזלים רצינית הגוף נוטה להיות FLAT יעני הוא נראה שטוח יותר עקב ריקון מאגרי גליקוגן בשריר ואנשים ישר רצים ואומרים " ירד לי מסת שריר" כי מסכנים ירד להם היד מ40 ל 39 והם ישר רואים בזה פירוק שריר שבעצם המצב הנתון הוא ירידה בשומן וירידה של נוזלים בסוף התהליך.
להגיד לך בוודאות שאין פירוק שריר מDNP אני לא יכול להגיד אבל יחסית לדוגמא לT3 הוא מלאך.
כרגע אני בסייקל קלן בדל פחממות עד 20 גרם פחמימה רואה תוצאות סבבה אבל חשבתי לגוון מאשר להישאר עם קלן כל הזמן ועזוב שלפי מה שקראתי התוצאות של ה dnp מהירות בצורה משמעותית